Povezane vesti
Đurić: Prisustvo srpske delegacije na Samitu NATO-a bila „moćna poruka”
Politika 16.07.2024
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić izjavio je danas da je Srbija zemlja koja pokušava da ponovo izgradi veze sa Zapadom, i da je prisustvo srpske delegacije na Samitu NATO-a u Vašingtonu prošle sedmice bila ''moćna poruka''. ''Tu sam zato… »
Đurić: Prisustvo srpske delegacije na Samitu NATO-a bila moćna poruka
Euronews 16.07.2024
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić izjavio je danas da je Srbija zemlja koja pokušava da ponovo izgradi veze sa Zapadom, i da je prisustvo srpske delegacije na Samitu NATO-a u Vašingtonu prošle sedmice bila "moćna poruka". "Tu sam zato… »
Đurić: Prisustvo srpske delegacije na Samitu NATO-a bila "moćna poruka"
RTV 16.07.2024
VAŠINGTON - Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić izjavio je danas da je Srbija zemlja koja pokušava da ponovo izgradi veze sa Zapadom, i da je prisustvo srpske delegacije na Samitu NATO-a u Vašingtonu prošle sedmice bila ''moćna poruka''… »
Vesti dana »
Ko je naslednik imperije Miodraga Kostića? Aleksandru otac odmah rekao: "Moje bogatstvo nećeš trošiti"
Mondo pre 27 minutajoš 31 povezana
Tramp važnu poziciju dao Ilonu Masku, a odbranu voditelju Foks njuza
Danas pre 1 satjoš 27 povezanih
Dvoje teško povređenih na Železničkoj stanici u Novom Sadu svesni, ali u teškom stanju
RTV pre 1 satjoš 16 povezanih
Trampova nova administracija: Voditelj Foks Njuza zadužen za odbranu, Mask za efikasnost
Insajder pre 51 minutajoš 6 povezanih