Повезане вести

Додик: Тужилаштво не успева да образложи оптужницу, то говори колико је процес сумњив

Додик: Тужилаштво не успева да образложи оптужницу, то говори колико је процес сумњив

Политика 17.07.2024
ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас у Источном Сарајеву да је чињеница да Тужилаштво БиХ није успело да образложи суштину оптужног захтева против њега и в.д. директора Службеног ласника… »
Додик: Процес против мене је политички, медији из БиХ воде хајку против мене

Додик: Процес против мене је политички, медији из БиХ воде хајку против мене

Н1 Инфо 17.07.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик поновио је да је процес, који се против њега води пред Судом БиХ због неизвршавања одлука високог представника у БиХ, политички процес. „Чињеница да Тужилаштво БиХ није успело да… »
Додик: У политичком процесу протиив мене праве атмосферу свршеног чина

Додик: У политичком процесу протиив мене праве атмосферу свршеног чина

Правда 17.07.2024
Чињеница Тужилаштво БиХ није успело да докаже да сам ја прекршио одлуке наводног високог представника говори о томе колико је овај процес сумњив, изјавио је председник Републике Српске Милорад Додик на конференцији за новинаре… »
Одржано рочиште Додику и Лукићу; одбрана: Оптужница нема основа

Одржано рочиште Додику и Лукићу; одбрана: Оптужница нема основа

РТС 17.07.2024
У Суду БиХ одржано је рочиште председнику Републике Српске Милораду Додику и вршиоцу дужности директора Службеног гласника Милошу Лукићу. Додикова одбрана истакла је да оптужница нема основа, да је немогуће извести пресуду и да… »
Додик: Процес против мене је политички, медји из БиХ воде хајку против мене

Додик: Процес против мене је политички, медји из БиХ воде хајку против мене

Нови магазин 17.07.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик поновио је да је процес, који се против њега води пред Судом БиХ због неизвршавања одлука високог представника у БиХ, политички процес. „Чињеница да Тужилаштво БиХ није успело да… »
Наредно рочиште против Додика и Лукића заказано за 28. август: Данас саслушана Сребренка Голић, следећи пут очекује се…

Наредно рочиште против Додика и Лукића заказано за 28. август: Данас саслушана Сребренка Голић, следећи пут очекује се…

Блиц 17.07.2024
У Суду БиХ завршено је рочиште у поступку против председника Републике Српске, Милорада Додика, и вршиоца дужности директора "Службеног гласника", Милоша Лукића, а наредно је заказано за 28. август, када би требало да буде… »
Додик стигао у Суд БиХ, дочекале га бројне присталице, грађани и функционери Српске

Додик стигао у Суд БиХ, дочекале га бројне присталице, грађани и функционери Српске

Политика 17.07.2024
САРАЈЕВО – Председник Републике Српске Милорад Додик стигао је у Суд БиХ у Сарајеву, где су га испред зграде дочекале бројне присталице, грађани и функционери Српске. Раније је најављено да би на предстојећем рочишту одбране… »

Еуроневс 17.07.2024
Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас у Источном Сарајеву да је чињеница да Тужилаштво БиХ ње успело да образложи суштину оптужног захтева против њега и в.д. директора Службеног гласника Милоша Лукића. "То… »

РТВ 17.07.2024
ИСТОЧНО САРАЈЕВО, БАЊАЛУКА - Председник Републике Српске Милорад Додик је изјавио да је чињеница да Тужилаштво БиХ ње успело да образложи суштину оптужног захтева против њега и в.д. директора Службеног ласника Милоша Лукића… »
У Суду БиХ одржано рочиште против Додика, наредно заказано за 28. август

У Суду БиХ одржано рочиште против Додика, наредно заказано за 28. август

Н1 Инфо 17.07.2024
У Суду Босне и Херцеговине (БиХ) је одржано рочиште у процесу против председника Републике Српске (РС) Милорада Додика и вршиоца дужности директора Службеног гласника РС Милоша Лукића, које је државно тужилаштво оптужило за… »
Одбрана: Суд БиХ под великим притиском у процесу против Додика и Лукића

Одбрана: Суд БиХ под великим притиском у процесу против Додика и Лукића

Б92 17.07.2024
Одбрана председника РС Милорада Додика и в.д. директора Службеног гласника Српске Милоша Лукића, поручила је да је на данашњем рочишту било јасно да је судија под великим притиском и да се при помену имена Кристијана Шмита у… »
Изношењем доказа одбране настављено суђење Лукићу и Додику

Изношењем доказа одбране настављено суђење Лукићу и Додику

Слободна Европа 17.07.2024
У Суду Босне и Херцеговине је изношењем доказа одбране 17. јула настављено суђење Милораду Додику, предсједнику бх. ентитета Република Српска (РС), за кривично дјело "неизвршавање одлука високог представника у БиХ". Закон за… »
Голиц́ева сведочила на суђењу Додику и Лукиц́у

Голиц́ева сведочила на суђењу Додику и Лукиц́у

Спутник 17.07.2024
У Суду БиХ у току је рочиште председнику Републике Српске Милораду Додику и вршиоцу дужности директора Службеног гласника Милошу Лукиц́у. На данашњем рочишту сведочила је председавајуц́а Вец́а народа Сребренке Голиц́, као сведок… »
Са суђења Додику и Лукићу: Сведочила Сребренка Голић, која се налази на америчкој црној листи

Са суђења Додику и Лукићу: Сведочила Сребренка Голић, која се налази на америчкој црној листи

Данас 17.07.2024
У наставку суђења Председнику Републике Српске милораду Додику и вршиоцу дужности директора „Службеног гласника РС“ Милошу Лукићу, данас је сведочила Сребренка Голић, председавајућа Већа народа РС. Голић је објаснила поступак… »
Цвијановићева: Подршка Додику и Лукићу подршка је институцијама Српске

Цвијановићева: Подршка Додику и Лукићу подршка је институцијама Српске

РТВ 17.07.2024
САРАЈЕВО - Српски члан Председништва БиХ Жељка Цвијановић изјавила је данас испред Суда БиХ у Сарајеву да се председнику Републике Српске Милораду Додику и в. д. директору Службеног гласника Српске Милошу Лукићу суди јер су… »
Ромић: Суђење Додику је напад на уставне надлежности председника Српске

Ромић: Суђење Додику је напад на уставне надлежности председника Српске

Политика 17.07.2024
БАЊАЛУКА - Саветник председника Републике Српске Марко Ромић изјавио је данас да суђење председнику Српске Милораду Додику и вршиоцу дужности директора Службеног гласника Милошу Лукићу представља напад на уставне надлежности… »
Сутра наставак суђења Додику и Лукићу: На предстојећем рочишту одбране би требале да почну са изношењем доказа

Сутра наставак суђења Додику и Лукићу: На предстојећем рочишту одбране би требале да почну са изношењем доказа

Блиц 16.07.2024
Пред Судом БиХ сутра ће бити настављен судски процес против председника Републике Српске Милорада Додика и вршиоца дужности директора "Службеног гласника" Милоша Лукића. Раније је најављено да би на предстојећем рочишту одбране… »

Вести дана »