Povezane vesti

Posle svega, kajanje je najgore: Melinine reči o Harisu iskrene do koske, prebrzo se sve dogodilo

Posle svega, kajanje je najgore: Melinine reči o Harisu iskrene do koske, prebrzo se sve dogodilo

Svet & Skandal 17.07.2024
Priznanje Meline Džinović zaboleće Harisa O brzopoteznom razvodu folkera Harisa Džinovića i njegove dugogodišnje supruge, modne kreatorke Meline, i dalje se priča. Iako se lepa kreatorka do sada nije oglašavala, priznanje Meline Džinović sve je… »
"Moja žena je jako bliska sa Melinom": Harisov kolega posle razvoda Džinovića otkrio: "Njoj je uvek bilo neprijatno..."

"Moja žena je jako bliska sa Melinom": Harisov kolega posle razvoda Džinovića otkrio: "Njoj je uvek bilo neprijatno..."

Blic 17.07.2024
O brzopoteznom razvodu folkera Harisa Džinovića i njegove dugogodišnje supruge, modne kreatorke Meline, i dalje se priča. Crnogorski pevač Danijel Alibabić prokomentarisao je pomenuti razvod, a nije mu bilo prijatno da to učini. - Meni je… »
"Haris i Ja smo se zaleteli, nisam: Razmišljala..." Melinine reči o odnosu sa pevačem kroz godine su iskrene do koske - evo…

"Haris i Ja smo se zaleteli, nisam: Razmišljala..." Melinine reči o odnosu sa pevačem kroz godine su iskrene do koske - evo…

Blic 16.07.2024
O brzopoteznom razvodu folkera Harisa Džinovića i njegove dugogodišnje supruge, modne kreatorke Meline, i dalje se priča. Haris se neretko oglašava u medijima u vezi njihovog razvoda, dok je Melina donela odluku da sve vreme ćuti na ovu temu. - Ja… »

Vesti dana »