Povezane vesti
Napravio skandal i vređao Francuze, sad se izvinjava! Enco poručio: "Žao mi je, ja sam protiv diskriminacije"
Telegraf 17.07.2024
Da li je stvarno? Fudbaleri Argentine su osvojili Kopa Ameriku pobedom protiv Kolumbije u velikom finalu sa 1:0, ali je pravi skandal nastao tokom proslave ovog trofeja, kada je na profilu Enca Fernandeza završio snimak u kom on i njegovi saigrači… »
Mesijev sin digao ruku i tražio mrežu za uspomenu, a onda ostao u neverici zbog poteza čoveka koji je sekao
Telegraf 17.07.2024
Slatka scena! Fudbaleri Argentine su osvojili još jednu Kopa Ameriku, pošto su u finalu slavili protiv Kolumbije sa 1:0 nakon produžetka, kada je jedini gol postigao Lautaro Martinez u 112. minutu, a nakon meča je viđena i jedna slatka scena u kojoj je… »
Otkriveno stanje povrede Mesija zbog koje je plakao kao nikad u karijeri
Telegraf 17.07.2024
Nije imao sreće Argentinac... Fudbalska reprezentacija Argentine je uspela da osvojio Kopa Ameriku, pošto je u velikom finalu slavila protiv Kolumbije nakon produžetka sa 1:0, ali je meč takođe ostao u senci povrede Lionela Mesija kome je zglob bio u… »
Vesti dana »
Nekoliko hiljada beogradskih studenata pešačiće do NS, Čačani krenuli danas
Moj Novi Sad pre 40 minutajoš 23 povezane
Prelazak Srbije na zimsko računanje vremena 26. oktobra 2025. godine
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 38 povezanih
Vremenska prognoza Srbije 25. i 26. oktobar 2025: sunčano danas, narandžasti meteo-alarm za obilne padavine na jugu sutra
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih
Počinje Sajam knjiga bez 20 izdavačkih kuća: „Nismo mogli da prihvatimo ultimatum“
Danas pre 25 minutajoš 15 povezanih