Повезане вести

Направио скандал и вређао Французе, сад се извињава! Енцо поручио: "Жао ми је, ја сам против дискриминације"

Направио скандал и вређао Французе, сад се извињава! Енцо поручио: "Жао ми је, ја сам против дискриминације"

Телеграф 17.07.2024
Да ли је стварно? Фудбалери Аргентине су освојили Копа Америку победом против Колумбије у великом финалу са 1:0, али је прави скандал настао током прославе овог трофеја, када је на профилу Енца Фернандеза завршио снимак у ком он… »
Месијев син дигао руку и тражио мрежу за успомену, а онда остао у неверици због потеза човека који је секао

Месијев син дигао руку и тражио мрежу за успомену, а онда остао у неверици због потеза човека који је секао

Телеграф 17.07.2024
Слатка сцена! Фудбалери Аргентине су освојили још једну Копа Америку, пошто су у финалу славили против Колумбије са 1:0 након продужетка, када је једини гол постигао Лаутаро Мартинез у 112. минуту, а након меча је виђена и једна… »
Откривено стање повреде Месија због које је плакао као никад у каријери

Откривено стање повреде Месија због које је плакао као никад у каријери

Телеграф 17.07.2024
Није имао среће Аргентинац... Фудбалска репрезентација Аргентине је успела да освојио Копа Америку, пошто је у великом финалу славила против Колумбије након продужетка са 1:0, али је меч такође остао у сенци повреде Лионела… »

Вести дана »