Povezane vesti
Bajden: Potrebno obaviti važan razgovor, politička situacija se previše zahuktala
NIN 17.07.2024
Američki predsednik Džo Bajden izjavio je da je nakon pokušaja ubistva Donalda Trampa vreme da se u SAD ''obavi važan razgovor'', pošto se politička situacija ''previše zahuktala''. ''Potpuno sam u kampanji'', rekao je Bajden tokom obraćanja na… »
Bajden: Potrebno obaviti važan razgovor, politička situacija se previše zahuktala
Vesti online 17.07.2024
Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je da je nakon subotnjeg pokušaja ubistva Donalda Trampa vreme da se u SAD ”obavi važan razgovor”, pošto se politička situacija u zemlji ”previše zahuktala”. – Potpuno sam u kampanji – rekao je Bajden… »
RTV 17.07.2024
LAS VEGAS - Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je da je nakon subotnjeg pokušaja ubistva Donalda Trampa vreme da se u SAD ''obavi važan razgovor'', pošto se politička situacija u zemlji ''previše zahuktala''. ''Potpuno sam u kampanji'', rekao je… »
Vesti dana »
U sredu Dan žalosti u Srbiji zbog pogibije osam osoba u požaru u domu za stare u Barajevu
Novi magazin pre 1 satjoš 83 povezane
BLOG UŽIVO „Vučeviću, nećeš ti nikome deliti otkaze, ti si dobio otkaz od nas“: Prosvetari na Platou pozivaju na generalni štrajk
Nova pre 2 minutajoš 64 povezane
Advokati potpuno obustavili rad na sedam dana, Viši sud obustavio izvršenje odluke advokata
RTV pre 24 minutajoš 25 povezanih
U ponedeljak i utorak Dan žalosti u Raškoj zbog smrti troje maloletnika
NIN pre 4 satijoš 7 povezanih