Povezane vesti

Bajden: Potrebno obaviti važan razgovor, politička situacija se previše zahuktala

Bajden: Potrebno obaviti važan razgovor, politička situacija se previše zahuktala

NIN 17.07.2024
Američki predsednik Džo Bajden izjavio je da je nakon pokušaja ubistva Donalda Trampa vreme da se u SAD ''obavi važan razgovor'', pošto se politička situacija ''previše zahuktala''. ''Potpuno sam u kampanji'', rekao je Bajden tokom obraćanja na… »

Vesti online 17.07.2024
Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je da je nakon subotnjeg pokušaja ubistva Donalda Trampa vreme da se u SAD ”obavi važan razgovor”, pošto se politička situacija u zemlji ”previše zahuktala”. – Potpuno sam u kampanji – rekao je Bajden… »

RTV 17.07.2024
LAS VEGAS - Predsednik SAD Džozef Bajden izjavio je da je nakon subotnjeg pokušaja ubistva Donalda Trampa vreme da se u SAD ''obavi važan razgovor'', pošto se politička situacija u zemlji ''previše zahuktala''. ''Potpuno sam u kampanji'', rekao je… »

Vesti dana »