Povezane vesti
Raiffeisen Banka Srbija uvela integraciju sa SEF-om u novu verziju aplikacije Moja mBanka
Nova 17.07.2024
Raiffeisen Banka Srbija nedavno je uvela novu verziju mobilne aplikacije Moja mBanka BIZNIS, koja donosi značajnu inovaciju - integraciju sa Sistemom elektronskih faktura (SEF). Ova funkcionalnost čini Raiffeisen prvom bankom na domaćem tržištu koja… »
Nova usluga olakšava život svakome ko je "sam svoj gazda": Raiffeisen Banka uvela opciju koja menja način na koji poslujete!
Blic 17.07.2024
Raiffeisen Banka Srbija donosi pravu revoluciju u poslovanju za preduzetnike i pravna lica. Od juna dostupna je nova verzija mobilne aplikacije Moja mBanka BIZNIS, koja je sada integrisana sa Sistemom elektronskih faktura (SEF). Ovo čini Raiffeisen prvom… »
Raiffeisen Banka uvela opciju koja će promeniti način na koji poslujete
B92 17.07.2024
Raiffeisen Banka Srbija donosi pravu revoluciju za preduzetnike i pravna lica! Od juna dostupna je nova verzija mobilne aplikacije Moja mBanka BIZNIS, koja je sada integrisana sa Sistemom elektronskih faktura (SEF). Ovo čini Raiffeisen prvom bankom na… »
Raiffeisen Banka Srbija uvela integraciju sa SEF-om u novu verziju aplikacije Moja mBanka BIZNIS
Forbes 17.07.2024
Raiffeisen Banka Srbija nedavno je uvela novu verziju mobilne aplikacije Moja mBanka BIZNIS, koja donosi značajnu inovaciju – integraciju sa Sistemom elektronskih faktura (SEF). Ova funkcionalnost čini Raiffeisen prvom bankom na domaćem tržištu… »
Raiffeisen Banka Srbija uvela integraciju sa SEF-om u novu verziju aplikacije Moja mBanka BIZNIS
Danas 17.07.2024
Raiffeisen Banka Srbija nedavno je uvela novu verziju mobilne aplikacije Moja mBanka BIZNIS, koja donosi značajnu inovaciju – integraciju sa Sistemom elektronskih faktura (SEF). Ova funkcionalnost čini Raiffeisen prvom bankom na domaćem tržištu… »
N1 Info 17.07.2024
Raiffeisen Banka Srbija uvela integraciju sa SEF-om u novu verziju aplikacije Moja mBanka BIZNIS Raiffeisen Banka Srbija nedavno je uvela novu verziju mobilne aplikacije Moja mBanka BIZNIS, koja donosi značajnu inovaciju – integraciju sa Sistemom… »
Vesti dana »
Autobus skliznuo s puta, šleperi se sudarili: Sneg i mećava prave haos širom Srbije! (foto, video)
Večernje novosti pre 2 minutajoš 27 povezanih
Više od 10.000 korisnika bez struje u Zlatiborskom, Rasinskom i Raškom okrugu
Novi magazin pre 2 satajoš 13 povezanih
Akcija „Zastani Srbijo“: Tišina za poginule na železničkoj stanici u Novom Sadu
Vreme pre 4 satijoš 47 povezanih