Povezane vesti
Raiffeisen Banka Srbija uvela integraciju sa SEF-om u novu verziju aplikacije Moja mBanka
Nova 17.07.2024
Raiffeisen Banka Srbija nedavno je uvela novu verziju mobilne aplikacije Moja mBanka BIZNIS, koja donosi značajnu inovaciju - integraciju sa Sistemom elektronskih faktura (SEF). Ova funkcionalnost čini Raiffeisen prvom bankom na domaćem tržištu koja nudi… »
Nova usluga olakšava život svakome ko je "sam svoj gazda": Raiffeisen Banka uvela opciju koja menja način na koji poslujete!
Blic 17.07.2024
Raiffeisen Banka Srbija donosi pravu revoluciju u poslovanju za preduzetnike i pravna lica. Od juna dostupna je nova verzija mobilne aplikacije Moja mBanka BIZNIS, koja je sada integrisana sa Sistemom elektronskih faktura (SEF). Ovo čini Raiffeisen prvom… »
Raiffeisen Banka Srbija uvela integraciju sa SEF-om u novu verziju aplikacije Moja mBanka BIZNIS
Forbes 17.07.2024
Raiffeisen Banka Srbija nedavno je uvela novu verziju mobilne aplikacije Moja mBanka BIZNIS, koja donosi značajnu inovaciju – integraciju sa Sistemom elektronskih faktura (SEF). Ova funkcionalnost čini Raiffeisen prvom bankom na domaćem tržištu koja nudi… »
Raiffeisen Banka Srbija uvela integraciju sa SEF-om u novu verziju aplikacije Moja mBanka BIZNIS
Danas 17.07.2024
Raiffeisen Banka Srbija nedavno je uvela novu verziju mobilne aplikacije Moja mBanka BIZNIS, koja donosi značajnu inovaciju – integraciju sa Sistemom elektronskih faktura (SEF). Ova funkcionalnost čini Raiffeisen prvom bankom na domaćem tržištu koja nudi… »
N1 Info 17.07.2024
Raiffeisen Banka Srbija uvela integraciju sa SEF-om u novu verziju aplikacije Moja mBanka BIZNIS Raiffeisen Banka Srbija nedavno je uvela novu verziju mobilne aplikacije Moja mBanka BIZNIS, koja donosi značajnu inovaciju – integraciju sa Sistemom… »
Vesti dana »
Završen skup u Novom Sadu, govornici ocenili da je lustracija neophodna
NIN pre 2 satajoš 31 povezana
Pofesor Hemijskog fakulteta: Akcident na deponiji Duboko po negativnom efektu ravan požaru iz 2024.
Danas pre 3 satajoš 29 povezanih
Direktor nemačkog instituta: Trampove pretnje carinama zbog Grenlanda - odraz slabosti Evrope
Insajder pre 1 satjoš 41 povezana
"Tramp radi isto što i Truman" Amerikanci tvrde da uzimanjem Grenlanda ne krše međunarodno pravo
Večernje novosti pre 45 minutajoš 46 povezanih