Повезане вести
Дачић запретио грађанима ако изађу на улицу због Рио Тинта, стигао му одговор: Нећемо се упецати на удице власти, полицајци…
Нова 17.07.2024
"Полиција нека ради оно што мисли да треба, ми ћемо радити оно што ми мислимо да треба. Нисмо тражили нити ћемо тражити дозволу од Ивице Дачића, а верујемо да полицајци знају да им прети иста опасност као и нама", поручују… »
Адвокати о Дачићевој најави да неће дозволити блокаде путева: Грађанима Устав гарантује то право
Радио 021 17.07.2024
Полиција теоретски може забранити мирна окупљања грађана, односно може да не да сагласност за то, али са друге стране полицију обавезују уставна права грађана на здраву животну средину. То је за Н1 рекао адвокат Божо Прелевић и… »
„Сигуран сам да има и полицајаца који не воле да буду тровани“: Прелевић о Дачићевој изјави да полиција неће дозволити блокаде…
Данас 16.07.2024
Полиција теоретски може забранити мирна окупљања грађана или ускратити сагласност за то, али полицију обавезују уставна права грађана на здраву животну средину, а уколико их полиција спречава у том праву, онда је то злоупотреба… »
Вести дана »

Адриана: Остаје жал јер сам знала да сам спремна за даљине преко 65 метара
Спортски журнал пре 3 минутајош 26 повезаних