Повезане вести
Парлић о изласку из Народне странке: Одговора на то како је подржан СНС – није било
Нови магазин 17.07.2024
"Причали су да код нас у странци нема једноумља, али одговора на то како је подржан СНС није било. СНС је продужена рука нових окупатора Србије, а последице ове власти изучаваће психолози, социолози, економисти и криминолози у… »
Парлић о изласку из Народне странке: Одговора на то како је подржан СНС – није било
Н1 Инфо 17.07.2024
"Причали су да код нас у странци нема једноумља, али одговора на то како је подржан СНС није било. СНС је продужена рука нових окупатора Србије, а последице ове власти изучаваће психолози, социолози, економисти и криминолози у… »
Потпредседница напустила Народну странку: Подршка СНС-у за мене је апсолутно неприхватљива
Н1 Инфо 17.07.2024
Потпредседница Народне странке Ивана Парлић напустила је ту странку, због, како је навела сарадње са Српском напредном странком (СНС) која је за њу неприхватљива. „Управо сам поднела оставку на место потпредседнице Народне… »
Ивана Парлић напустила Народну странку: Неприхватљива сарадња са СНС
Блиц 17.07.2024
Потпредседница Народне странке Ивана Парлић напустила је данас ту партију, а као разлог је навела да је за њу сарадња са Српском напредном странком (СНС) неприхватљива. - Управо сам поднела оставку на место потпредседнице… »
Ивана Парлић напустила Народну странку: „Неприхватљива сарадња са СНС“
Данас 16.07.2024
Потпредседница Народне странке Ивана Парлић напустила је данас ту партију, а као разлог је навела да је за њу сарадња са Српском напредном странком (СНС) неприхватљива. „Управо сам поднела оставку на место потпредседнице… »
Вести дана »

Синдикати културе предали Министарству финансија захтеве у вези са својим зарадама
Бета пре 2 сатајош 15 повезаних

Две особе погинуле, око 80 повређених у превртању аутобуса код Сремске Митровице
Данас пре 13 минутајош 75 повезаних

Пикси се опростио од репрезентације: Са истим жаром и љубављу остајем уз своју земљу
РТС пре 13 минутајош 43 повезане

Министарство просвете донело одлуку: Упис на буџет и са мање од 48 бодова
Југмедиа пре 3 сатајош 18 повезаних

Болтон негира оптужбе за одавање тајни: Трамп га назвао „лошим момком“
НИН пре 2 сатајош 24 повезане