Povezane vesti
„Otišao sam da gajim marihuanu“: Gastoz otkrio detalje hapšenja na Tajlandu
Nova 17.07.2024
Nenad Marinković Gastoz je oko dva i po meseca proveo je u zatvoru na Tajlandu, te je sada javno govorio o nemilom iskustvu sa putovanja koje mu je zauvek promenilo život. Gastoz je otkrio detalje pakla koji je prošao i priznao strahove sa kojima se… »
"Otišao sam da gajim marihuanu" Gastoz otkrio detalje hapšenja i pakla iz zatvora: Uzeli su mi pasoš kad su mi našli pečurke...…
Kurir 17.07.2024
Nenad Marinković Gastoz je oko dva i po meseca proveo je u zatvoru na Tajlandu, te je sada javno govorio o nemilom iskustvu sa putovanja koje mu je zauvek promenilo život. Gastoz je otkrio detalje pakla koji je prošao i priznao strahove sa kojima se… »
"Uzeli su mi pasoš kad su mi našli pečurke": Gastoz priznao sve o hapšenju: "Otišao sam da gajim marihuanu, zbog ujeda komarca…
Blic 16.07.2024
Rijaliti učesnik i pevač Nenad Marinković Gastoz proveo je više od dva meseca u zatvoru u Aziji, a sad je rešio da u javnost iznese sve detalje hapšenja, o kojem ne prestaje da se priča. - Otišao sam da gajim marihuanu, to je tamo legalno. Rešio sam bio… »
Vesti dana »
Danas do 32 stepena, a onda promena: Evo kakvo vreme čeka Srbiju narednih dana
Glas juga pre 4 satijoš 29 povezanih
„Ova zemlja su svi oni koji će vas čekati kraj puta“: Studenti krenuli u biciklističke ture kroz Srbiju; Evo kada stižu u Šabac
Šabačke novosti pre 24 minutajoš 23 povezane
Tramp preti EU 'ozbiljnim carinama' zbog saveza sa Kanadom, Karni kaže: 'Bićemo svetionik drugima'
BBC News pre 24 minutajoš 45 povezanih
Konačno usvojen "Grejemov zakon", najveći udar Amerike na Rusiju! Posle skoro godinu i po dana potvrdili ga kongresmeni, čeka se Trampov potpis na sankcije
Kurir pre 2 satajoš 18 povezanih
Majke dece do godinu dana mogu da kombinuju dve državne subvencije za kupovinu seoske kuće
In medija pre 39 minutajoš 13 povezanih