Povezane vesti
Gasttozz prvi put otkriva detalje hapšenja na Tajlandu i bolesti koja ga je prikovala za krevet: Uzeo sam ilegalne pečurke!
Svet plus 17.07.2024
Nenad Marinković Gasttozz, gostujući u jednoj emisiji javno je progovorio o hapšenju na Tajlandu i zatvoru u kome je proveo dva meseca. Bivši učesnik rijalitija u emisiji "Ami G show", otlriva zbpg čega je otišao uopšte na Tajland, a onda opisuje… »
„Otišao sam da gajim marihuanu“: Gastoz otkrio detalje hapšenja na Tajlandu
Nova 17.07.2024
Nenad Marinković Gastoz je oko dva i po meseca proveo je u zatvoru na Tajlandu, te je sada javno govorio o nemilom iskustvu sa putovanja koje mu je zauvek promenilo život. Gastoz je otkrio detalje pakla koji je prošao i priznao strahove sa kojima se… »
"Otišao sam da gajim marihuanu" Gastoz otkrio detalje hapšenja i pakla iz zatvora: Uzeli su mi pasoš kad su mi našli pečurke...…
Kurir 17.07.2024
Nenad Marinković Gastoz je oko dva i po meseca proveo je u zatvoru na Tajlandu, te je sada javno govorio o nemilom iskustvu sa putovanja koje mu je zauvek promenilo život. Gastoz je otkrio detalje pakla koji je prošao i priznao strahove sa kojima se… »
"Uzeli su mi pasoš kad su mi našli pečurke": Gastoz priznao sve o hapšenju: "Otišao sam da gajim marihuanu, zbog ujeda komarca…
Blic 16.07.2024
Rijaliti učesnik i pevač Nenad Marinković Gastoz proveo je više od dva meseca u zatvoru u Aziji, a sad je rešio da u javnost iznese sve detalje hapšenja, o kojem ne prestaje da se priča. - Otišao sam da gajim marihuanu, to je tamo legalno. Rešio sam bio… »
Vesti dana »

Francuska osudila plan Izraela Pariz oštro kritikovao ideju Tel Aviva da preuzme kontrolu nad gradom Gaza
Večernje novosti pre 58 minutajoš 35 povezanih

Tramp prepušta Putinu ključne teritorije koje je Rusija okupirala: Ovo su detalji sporazuma Vašingtona i Moskve!
Kurir pre 43 minutajoš 37 povezanih