Povezane vesti
„Otišao sam da gajim marihuanu“: Gastoz otkrio detalje hapšenja na Tajlandu
Nova 17.07.2024
Nenad Marinković Gastoz je oko dva i po meseca proveo je u zatvoru na Tajlandu, te je sada javno govorio o nemilom iskustvu sa putovanja koje mu je zauvek promenilo život. Gastoz je otkrio detalje pakla koji je prošao i priznao strahove sa kojima se… »
"Otišao sam da gajim marihuanu" Gastoz otkrio detalje hapšenja i pakla iz zatvora: Uzeli su mi pasoš kad su mi našli pečurke...…
Kurir 17.07.2024
Nenad Marinković Gastoz je oko dva i po meseca proveo je u zatvoru na Tajlandu, te je sada javno govorio o nemilom iskustvu sa putovanja koje mu je zauvek promenilo život. Gastoz je otkrio detalje pakla koji je prošao i priznao strahove sa kojima se… »
"Uzeli su mi pasoš kad su mi našli pečurke": Gastoz priznao sve o hapšenju: "Otišao sam da gajim marihuanu, zbog ujeda komarca…
Blic 16.07.2024
Rijaliti učesnik i pevač Nenad Marinković Gastoz proveo je više od dva meseca u zatvoru u Aziji, a sad je rešio da u javnost iznese sve detalje hapšenja, o kojem ne prestaje da se priča. - Otišao sam da gajim marihuanu, to je tamo legalno. Rešio sam bio… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju: Danas sunčano i veoma toplo, uz olujni vetar i najavu promena
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 25 povezanih

Raspored trećeg dana Evrobasketa: Srbija u idealnom terminu, a na programu je i derbi grupe „orlova“
Nova pre 48 minutajoš 28 povezanih

United Group potvrdila razgovor Milera i Lučića: Nezakonito snimanje privatne komunikacije
Danas pre 8 minutajoš 8 povezanih

Građani ispred suda u Novom Sadu, danas saslušanje Bačulova i drugih privedenih
N1 Info pre 17 minutajoš 6 povezanih