Повезане вести
„Отишао сам да гајим марихуану“: Гастоз открио детаље хапшења на Тајланду
Нова 17.07.2024
Ненад Маринковић Гастоз је око два и по месеца провео је у затвору на Тајланду, те је сада јавно говорио о немилом искуству са путовања које му је заувек променило живот. Гастоз је открио детаље пакла који је прошао и признао… »
"Отишао сам да гајим марихуану" Гастоз открио детаље хапшења и пакла из затвора: Узели су ми пасош кад су ми нашли печурке...…
Курир 17.07.2024
Ненад Маринковић Гастоз је око два и по месеца провео је у затвору на Тајланду, те је сада јавно говорио о немилом искуству са путовања које му је заувек променило живот. Гастоз је открио детаље пакла који је прошао и признао… »
"Узели су ми пасош кад су ми нашли печурке": Гастоз признао све о хапшењу: "Отишао сам да гајим марихуану, због уједа комарца…
Блиц 16.07.2024
Ријалити учесник и певач Ненад Маринковић Гастоз провео је више од два месеца у затвору у Азији, а сад је решио да у јавност изнесе све детаље хапшења, о којем не престаје да се прича. - Отишао сам да гајим марихуану, то је… »
Вести дана »
Трагедија у Земуну: Радника обезбеђења ударио воз, огласили се из "Србијавоза"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Оцокољић: Одрадили смо добар посао, није било лако да се припремимо за утакмицу
Политика пре 3 сатајош 4 повезане
Земље се масовно повлаче са Евровизије 2026. Најављен бојкот након што је Израелу дозвољено учешће на такмичењу
Блиц пре 9 сатијош 3 повезане