Повезане вести

Како је добар комшија из мајданпека постао сурови убица: Променио се после смрти жене, мрачна порука исписана испод њене…

Како је добар комшија из мајданпека постао сурови убица: Променио се после смрти жене, мрачна порука исписана испод њене…

Курир 17.07.2024
Петар П. (89) страдао је у понедељак у сукобу са припадницима Специјалне антитерористичке јединице (САЈ) који су га опколили у његовој кући у Тополници у Мајданпеку, у коју се склонио пошто је убио две особе, а ранио једну… »
Од доброг комшије до суровог убице: Убица из Мајданпека се променио после смрти жене, мештани га нису ни виђали

Од доброг комшије до суровог убице: Убица из Мајданпека се променио после смрти жене, мештани га нису ни виђали

Нова 17.07.2024
Петар Петровић (89) страдао је у понедељак у сукобу са припадницима Специјалне антитерористичке јединице (САЈ) који су га опколили у његовој кући у Тополници у Мајданпеку, у коју се склонио пошто је убио две особе, а ранио… »
Бизарно! Сахрањени у размаку од 3 сата и на удаљености од неколико метара! Прво покопан убица, па супружници из Мајданпека

Бизарно! Сахрањени у размаку од 3 сата и на удаљености од неколико метара! Прво покопан убица, па супружници из Мајданпека

Курир 17.07.2024
Брачни пар Руменка и Раде Јовановић из села Тополница код Мајданпека које је комшија Петар П. (89) брутално убио из ловачке пушке у понедељак данас су сахрањени на сеоском гробљу око 16 сати, док је њихов убица спуштен у раку… »
Курир сазнаје! Брачни пар из Мајданпека убијен на исти начин! Обдукција утврдила да их је комшија изрешетао са по 3 хица

Курир сазнаје! Брачни пар из Мајданпека убијен на исти начин! Обдукција утврдила да их је комшија изрешетао са по 3 хица

Курир 17.07.2024
Обдукција брачног пара Румене и Радета Јовановића из села Тополнице код Мајданпека, које је у понедељак убио комшија Петар П. (89), завршена је касно јуче, сазнаје Курир. - Одмах након обдукције, тела су предате породици. Петар… »
Супружници убијени сачмаром

Супружници убијени сачмаром

Политика 17.07.2024
Убица потегао пушку на полицију након чега су припадници САЈ-а, у складу са својим овлашћењима, пуцали у њега и лишили га живота. Када смо дошли на лице места, он је лежао на кревету и даље са оружјем у руци, на ограђеном… »
Разнета им плућа и срце: Готова обдукција мужа и жене које је убио деда убица: Детаљи леде крв

Разнета им плућа и срце: Готова обдукција мужа и жене које је убио деда убица: Детаљи леде крв

Блиц 17.07.2024
Данас у 16 сати на сеоском гробљу у Тополници биће сахрањени Раде и Румена Јовановић , који су трагично настрадали, 15 јула око 16 сати, на оближњој кулми на којој већуна житела овог села има своје салаше, а деда убица који их… »
Завршена обдукција брачног пара убијеног у Мајданпеку: Примили по три метка

Завршена обдукција брачног пара убијеног у Мајданпеку: Примили по три метка

Б92 17.07.2024
Обдукција брачног пара Р. и Р. Ј. из села Тополнице код Мајданпека, које је у понедељак убио комшија П. П. (89), завршена је касно јуче, сазнаје Курир. "Одмах након обдукције, тела су предате породици. П. П. их је убио хицима из… »
Завршена обдукција страдалих у Тополници код Мајданпека: Тела предата родбини

Завршена обдукција страдалих у Тополници код Мајданпека: Тела предата родбини

Нова 17.07.2024
Обдукција троје страдалих у понедељак у селу Тополница крај Мајданпека, завршена је јуче и она су предата родбини ради сахране. У питању су Раде и Румена Јовановић, брачнк пар које је, из заседе, усмртио Петар Петровић, хицима… »
"Зашто боже да два живота овако оду" Потресне речи породице убијени људи у Тополници, отишли сте прерано на пут без…

"Зашто боже да два живота овако оду" Потресне речи породице убијени људи у Тополници, отишли сте прерано на пут без…

Курир 17.07.2024
Раде и Румена Јовановић из села Тополнице код Мајданпека у понедељак поподне убијени су хицем из ловачке пушке када им је након краће расправе пресудио комшија Петар П. (89). Наиме, сахрана брачног пара биће одржана данас, 17… »
"Надала сам се да су живи": Потресна исповест ћерке убијеног брачног пара код Мајданпека: Ево шта каже о убици својих родитеља…

"Надала сам се да су живи": Потресна исповест ћерке убијеног брачног пара код Мајданпека: Ево шта каже о убици својих родитеља…

Блиц 17.07.2024
Ћерка убијеног брачног пара Радета и Румене Јовановић, Емануела Николић, трагичну вест да је њене родитеље хицима из ловачке пушке убио комшија Петар П., сазнала је јуче поподне, а сада се огласила и у потресној исповести… »
"Мислила сам да су живи, затекла ужас" Исповест ћерке убијених људи код Мајданпека: Ја Петра знам одмалена, ту сам порасла

"Мислила сам да су живи, затекла ужас" Исповест ћерке убијених људи код Мајданпека: Ја Петра знам одмалена, ту сам порасла

Курир 17.07.2024
Сахрана Радета и Румене Јовановић одржаће се сутра на локалном гробљу. Ћерка убијеног брачног пара Радета и Румене Јовановић, Емануела Николић, трагичну вест да је њене родитеље хицима из ловачке пушке убио комшија Петар П… »

Вести дана »