Povezane vesti
Izrael i Palestinci: Usamljena smrt mladića sa Daunovim sindromom u Gazi
Južne vesti 17.07.2024
Njegova porodica bi mu se uvek našla. Kada god bi ga u školi maltretirali i tukli, bila bi tu da ga zagrli pošto dođe kući. Kada je počeo rat i kada je bio prestravljivan zvukom padanja bombi, neko bi mu uvek govorio da će sve biti u redu. Muhamed je bio… »
Izrael i Palestinci: Pas izraelske vojske napao čoveka sa Daunovim sindromom u Gazi i ostavljen je da umre sam
BBC News 17.07.2024
Muhamed Bar imao je Daunov sindrom i autizam. Umro je usamljen pošto ga je napao pas izraelske vojske. Njegova porodica bi mu se uvek našla. Kada god bi ga u školi maltretirali i tukli, bila bi tu da ga zagrli pošto dođe kući. Kada je počeo rat i kada je… »
Izrael i Palestinci: Pas izraelske vojske napao čoveka sa Daunovim sindromom u Gazi i ostavljen je da umre sam
Blic 17.07.2024
Njegova porodica bi mu se uvek našla. Kada god bi ga u školi maltretirali i tukli, bila bi tu da ga zagrli pošto dođe kući. Kada je počeo rat i kada je bio prestravljivan zvukom padanja bombi, neko bi mu uvek govorio da će sve biti u redu. Muhamed je bio… »
Danas 17.07.2024
NIN 17.07.2024
Radio 021 17.07.2024
Muhamed Bar imao je Daunov sindrom i autizam. Umro je usamljen pošto ga je napao pas izraelske vojske. Njegova porodica bi mu se uvek našla. Kada god bi ga u školi maltretirali i tukli, bila bi tu da ga zagrli pošto dođe kući. Kada je počeo rat i kada je… »
Vesti dana »
Da li će biti snega za Novu godinu? Meteorolog otkrio šta nas verovatno čeka
Alo pre 35 minutajoš 11 povezanih
Prijatelji Zapadnog Balkana: Odnos prema Srbiji testira kredibilitet Evropske unije
Beta pre 1 satjoš 7 povezanih
"Za sada nema govora o sastanku Putina i Trampa do kraja godine": Peskov otkrio šta je potrebno da bi susret bio produktivan
Kurir pre 49 minutajoš 12 povezanih
Derik Kvin je novo NBA čudo: Na draftu svi pričali o Kuperu Flegu, a Pelikansi tiho uzeli centra za tripl-dabl
Mondo pre 1 satjoš 9 povezanih
Danas je Sveti Alimpije, jedan od tri velika Stolpnika: Veruje se da ne treba jesti ovu vrstu mesa
Telegraf pre 1 satjoš 7 povezanih