Povezane vesti
Izrael i Palestinci: Usamljena smrt mladića sa Daunovim sindromom u Gazi
Južne vesti 17.07.2024
Njegova porodica bi mu se uvek našla. Kada god bi ga u školi maltretirali i tukli, bila bi tu da ga zagrli pošto dođe kući. Kada je počeo rat i kada je bio prestravljivan zvukom padanja bombi, neko bi mu uvek govorio da će sve biti u redu. Muhamed… »
Izrael i Palestinci: Pas izraelske vojske napao čoveka sa Daunovim sindromom u Gazi i ostavljen je da umre sam
BBC News 17.07.2024
Muhamed Bar imao je Daunov sindrom i autizam. Umro je usamljen pošto ga je napao pas izraelske vojske. Njegova porodica bi mu se uvek našla. Kada god bi ga u školi maltretirali i tukli, bila bi tu da ga zagrli pošto dođe kući. Kada je počeo rat i… »
Izrael i Palestinci: Pas izraelske vojske napao čoveka sa Daunovim sindromom u Gazi i ostavljen je da umre sam
Blic 17.07.2024
Njegova porodica bi mu se uvek našla. Kada god bi ga u školi maltretirali i tukli, bila bi tu da ga zagrli pošto dođe kući. Kada je počeo rat i kada je bio prestravljivan zvukom padanja bombi, neko bi mu uvek govorio da će sve biti u redu. Muhamed… »
Radio 021 17.07.2024
Muhamed Bar imao je Daunov sindrom i autizam. Umro je usamljen pošto ga je napao pas izraelske vojske. Njegova porodica bi mu se uvek našla. Kada god bi ga u školi maltretirali i tukli, bila bi tu da ga zagrli pošto dođe kući. Kada je počeo rat i… »
NIN 17.07.2024
Danas 17.07.2024
Vesti dana »
Novi Sad: povređeni u teškom stanju, saslušani Vesić, Adžić i Tanasković
Bloomberg Adria pre 2 minutajoš 101 povezana
Uhapšen aktivista koji je pozvao na protest zbog tragedije u Novom Sadu
Nova pre 1 satjoš 5 povezanih
Ana Kokić otkazala nastup u Podgorici: Pevačica slomljena zbog tragedije u Novom Sadu, odmah se oglasila
Blic pre 44 minutajoš 34 povezane
Sutra pretežno sunčano vreme, jutro hladno, ponegde sa slabim mrazom i maglom
Politika pre 20 minutajoš 12 povezanih
ZLF: Sistem ne zakazuje samo kada treba da služi kriminalnoj eliti na vlasti
N1 Info pre 44 minutajoš 10 povezanih