Povezane vesti
Izrael i Palestinci: Usamljena smrt mladića sa Daunovim sindromom u Gazi
Južne vesti 17.07.2024
Njegova porodica bi mu se uvek našla. Kada god bi ga u školi maltretirali i tukli, bila bi tu da ga zagrli pošto dođe kući. Kada je počeo rat i kada je bio prestravljivan zvukom padanja bombi, neko bi mu uvek govorio da će sve biti u redu. Muhamed… »
Izrael i Palestinci: Pas izraelske vojske napao čoveka sa Daunovim sindromom u Gazi i ostavljen je da umre sam
BBC News 17.07.2024
Muhamed Bar imao je Daunov sindrom i autizam. Umro je usamljen pošto ga je napao pas izraelske vojske. Njegova porodica bi mu se uvek našla. Kada god bi ga u školi maltretirali i tukli, bila bi tu da ga zagrli pošto dođe kući. Kada je počeo rat i… »
Izrael i Palestinci: Pas izraelske vojske napao čoveka sa Daunovim sindromom u Gazi i ostavljen je da umre sam
Blic 17.07.2024
Njegova porodica bi mu se uvek našla. Kada god bi ga u školi maltretirali i tukli, bila bi tu da ga zagrli pošto dođe kući. Kada je počeo rat i kada je bio prestravljivan zvukom padanja bombi, neko bi mu uvek govorio da će sve biti u redu. Muhamed… »
Radio 021 17.07.2024
Muhamed Bar imao je Daunov sindrom i autizam. Umro je usamljen pošto ga je napao pas izraelske vojske. Njegova porodica bi mu se uvek našla. Kada god bi ga u školi maltretirali i tukli, bila bi tu da ga zagrli pošto dođe kući. Kada je počeo rat i… »
NIN 17.07.2024
Danas 17.07.2024
Vesti dana »
BLOG: Podrška, ali i pretnje studentima na putu za Novi Sad – „Nije teška naša šetnja, već 12 godina pod ovim režimom“
N1 Info pre 1 satjoš 46 povezanih
Studenti iz Beograda krenuli u protestni marš do Novog Sada
Bloomberg Adria pre 1 satjoš 27 povezanih
Sudarili se putnički avion i helikopter u Vašingtonu: Ne očekuje se da ima preživelih, među putnicima bili i ruski svetski prvaci u klizanju (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 50 povezanih
Đajić odbacio Vučićeve optužbe da je hapšen i da je prevarant: Tom čoveku se ne može verovati
Danas pre 7 satijoš 4 povezane