Повезане вести
Израел и Палестинци: Усамљена смрт младића са Дауновим синдромом у Гази
Јужне вести 17.07.2024
Његова породица би му се увек нашла. Када год би га у школи малтретирали и тукли, била би ту да га загрли пошто дође кући. Када је почео рат и када је био престрављиван звуком падања бомби, неко би му увек говорио да ће све… »
Израел и Палестинци: Пас израелске војске напао човека са Дауновим синдромом у Гази и остављен је да умре сам
BBC News 17.07.2024
Мухамед Бар имао је Даунов синдром и аутизам. Умро је усамљен пошто га је напао пас израелске војске. Његова породица би му се увек нашла. Када год би га у школи малтретирали и тукли, била би ту да га загрли пошто дође кући… »
Израел и Палестинци: Пас израелске војске напао човека са Дауновим синдромом у Гази и остављен је да умре сам
Блиц 17.07.2024
Његова породица би му се увек нашла. Када год би га у школи малтретирали и тукли, била би ту да га загрли пошто дође кући. Када је почео рат и када је био престрављиван звуком падања бомби, неко би му увек говорио да ће све… »
Данас 17.07.2024
НИН 17.07.2024
Радио 021 17.07.2024
Мухамед Бар имао је Даунов синдром и аутизам. Умро је усамљен пошто га је напао пас израелске војске. Његова породица би му се увек нашла. Када год би га у школи малтретирали и тукли, била би ту да га загрли пошто дође кући… »
Вести дана »
Вучић после радне вечере у Бриселу: Немам велики страх око гаса колико око нафте, верујем да ћемо имати подршку ЕУ
Еуроневс пре 3 минутајош 43 повезане
Преминула жена (79) тешко повређена у удесу на Матејевачком путу
Нишке вести пре 58 минутајош 27 повезаних
НБС потврђује стабилност девизног тржишта упркос сезонском порасту потражње за евром
Наслови.аи пре 18 минутајош 34 повезане
Ситуација са НИС-ом и гасом: Вучић о роковима, секундарним санкцијама и диверзификацији снабдевања
Наслови.аи пре 1 сатјош 30 повезаних