Повезане вести

Милош Бојанић имао удес, па се огласио: Поломио сам кључну кост, доктор је рекао да се даћа даје за 6 месеци

Милош Бојанић имао удес, па се огласио: Поломио сам кључну кост, доктор је рекао да се даћа даје за 6 месеци

Вечерње новости 17.07.2024
ПЕВАЧ Милош Бојанић имао је саобраћајни удес па је проговорио о опоравку и прогнозама лекара. Фото: Јутјуб принтскрин/Дирецторс Гуилд оф Америца Упркос повредама које је доживео прошле године, певач се не зауставља већ сам, са… »
"Мишићи су отказали" Милош Бојанић о последицама удеса који је преживео: Доктор ми је давао шест месеци живота!

"Мишићи су отказали" Милош Бојанић о последицама удеса који је преживео: Доктор ми је давао шест месеци живота!

Курир 17.07.2024
Певач Милош Бојанић одлучио је да сам реновира кућу коју поседује у Црној Гори, упркос лошем здравственом стању у ком се тренутно налази. Он је током прошле године прво преживео саобраћајну незгоду и поломио кључну кост, а… »
"Мишићи су ми отказали, доктор је рекао да се даћа даје за 6 месеци": Милош Бојанић открио како се осећа након тешке…

"Мишићи су ми отказали, доктор је рекао да се даћа даје за 6 месеци": Милош Бојанић открио како се осећа након тешке…

Блиц 17.07.2024
Певач Милош Бојанић имао је саобраћајну незгоду прошле године, након чега је доживео и повреду на скијању, а упркос нарушеном здравственом стању он је одлучио да сам реновира кућу у Црној Гори. Милош је истакао да сматра да је… »
Бојанић има велики проблем после удеса: "Мишићи су ми отказали, доктор је рекао да се даћа даје за 6 месеци"

Бојанић има велики проблем после удеса: "Мишићи су ми отказали, доктор је рекао да се даћа даје за 6 месеци"

Телеграф 17.07.2024
Препоручујемо. Певач Милош Бојанић имао је саобраћајну незгоду прошле године, након чега му је било угрожено и здравствено стање због повреде на скијању. Упркос повредама које је доживео прошле године, певач се не зауставља… »

Вести дана »