Povezane vesti
Mujović (SDA Sandžaka): SDA neće učestvovati ni u kakvim razgovorima sa onima koji su kupovali glasove
IndeksOnline 17.07.2024
Predsednik ogranka SDA Sandžaka za Sjenicu Hazbo Mujović rekao je za RTV Novi Pazar da ga poslednja dešavanja vezana za kupovinu glasova u Sjenici od strane SPP-a nisu iznenadila te da je kako kaže, to rađeno i tokom prethodnih izbora. “Mi smo… »
Mujović (SDA Sandžaka): SDA neće učestvovati ni u kakvim razgovorima sa onima koji su kupovali glasove
RTV Novi Pazar 17.07.2024
Predsednik ogranka SDA Sandžaka za Sjenicu Hazbo Mujović rekao je za RTV Novi Pazar da ga poslednja dešavanja vezana za kupovinu glasova u Sjenici od strane SPP-a nisu iznenadila te da je kako kaže, to rađeno i tokom prethodnih izbora. “Mi smo… »
Sandžak haber 17.07.2024
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Protesti studenata i građana u 32 grada u Srbiji, u Beogradu blokade dva mosta: Traže od Vučića hitno raspisivanje izbora
Nova pre 19 minutajoš 14 povezanih

Studentski protesti u 32 grada: Danas blokada Brankovog mosta i Gazele u Beogradu
NIN pre 14 minutajoš 28 povezanih

Konatar: "Za potpis ugovora smo izabrali Sarajevo da bismo pokazali koliko cenimo Feđu!"
Sportske.net pre 1 satjoš 19 povezanih

Železnička stanica u Novom Sadu možda će biti srušena, kaže ministarka Sofronijević
Nova ekonomija pre 59 minutajoš 20 povezanih

Najmanje 26 mrtvih u izraleskom napadu blizu centra za pomoć u Gazi: spasioci
BBC News pre 1 satjoš 20 povezanih