Povezane vesti
Mujović (SDA Sandžaka): SDA neće učestvovati ni u kakvim razgovorima sa onima koji su kupovali glasove
IndeksOnline 17.07.2024
Predsednik ogranka SDA Sandžaka za Sjenicu Hazbo Mujović rekao je za RTV Novi Pazar da ga poslednja dešavanja vezana za kupovinu glasova u Sjenici od strane SPP-a nisu iznenadila te da je kako kaže, to rađeno i tokom prethodnih izbora. “Mi smo… »
Mujović (SDA Sandžaka): SDA neće učestvovati ni u kakvim razgovorima sa onima koji su kupovali glasove
RTV Novi Pazar 17.07.2024
Predsednik ogranka SDA Sandžaka za Sjenicu Hazbo Mujović rekao je za RTV Novi Pazar da ga poslednja dešavanja vezana za kupovinu glasova u Sjenici od strane SPP-a nisu iznenadila te da je kako kaže, to rađeno i tokom prethodnih izbora. “Mi smo… »
Sandžak haber 17.07.2024
Vesti dana »
Petković povodom eksplozije na KiM: "Nedopustiv i neprihvatljiv atak na osnovne životne potrebe Srba"
Euronews pre 11 minutajoš 19 povezanih
Lundberg samouveren posle Olimpijakosa: "Nije bitno da li ste protiv nas ili uz nas"
Sportske.net pre 53 minutajoš 16 povezanih
Prve fotografije sa mesta eksplozije na severu KiM: Sve vrvi od policije, Priština tvrdi da je u pitanju terorizam FOTO
Nova pre 24 minutajoš 12 povezanih
Iznenadni preokret u Siriji: Islamistički pobunjenici osvajaju Alepo: Haos na ulicama, hiljade civila u bekstvu, na stotine ubijeno (video)
Blic pre 36 minutajoš 11 povezanih