Povezane vesti
Mujović (SDA Sandžaka): SDA neće učestvovati ni u kakvim razgovorima sa onima koji su kupovali glasove
IndeksOnline 17.07.2024
Predsednik ogranka SDA Sandžaka za Sjenicu Hazbo Mujović rekao je za RTV Novi Pazar da ga poslednja dešavanja vezana za kupovinu glasova u Sjenici od strane SPP-a nisu iznenadila te da je kako kaže, to rađeno i tokom prethodnih izbora. “Mi smo zaista… »
Mujović (SDA Sandžaka): SDA neće učestvovati ni u kakvim razgovorima sa onima koji su kupovali glasove
RTV Novi Pazar 17.07.2024
Predsednik ogranka SDA Sandžaka za Sjenicu Hazbo Mujović rekao je za RTV Novi Pazar da ga poslednja dešavanja vezana za kupovinu glasova u Sjenici od strane SPP-a nisu iznenadila te da je kako kaže, to rađeno i tokom prethodnih izbora. “Mi smo zaista… »
Sandžak haber 17.07.2024
Vesti dana »

Saslušano dvanaestoro osumnjičenih u vezi sa padom nadstrešnice, tužilaštvo traži pritvor
RTS pre 6 satijoš 51 povezana

Ko je koju funkciju obavljao u vreme rekonstrukcije Železničke stanice? Toma i Vesić bili ministri, Dimoski njihova pomoćnica, Šurlan direktor „Infrastruktura“, a Slobodanka menadžerka
Nova pre 1 satjoš 23 povezane

MUP i JP Putevi Srbije upozoravaju na fišing prevaru preko SMS poruka o kaznama i putarinama
Naslovi.ai pre 3 satajoš 27 povezanih

PLS - Mačva startovala porazom, Čačani ubedljivi, a tek Voždovčani...
Sportske.net pre 1 satjoš 38 povezanih