Povezane vesti
Mujović (SDA Sandžaka): SDA neće učestvovati ni u kakvim razgovorima sa onima koji su kupovali glasove
IndeksOnline 17.07.2024
Predsednik ogranka SDA Sandžaka za Sjenicu Hazbo Mujović rekao je za RTV Novi Pazar da ga poslednja dešavanja vezana za kupovinu glasova u Sjenici od strane SPP-a nisu iznenadila te da je kako kaže, to rađeno i tokom prethodnih izbora. “Mi smo zaista… »
Mujović (SDA Sandžaka): SDA neće učestvovati ni u kakvim razgovorima sa onima koji su kupovali glasove
RTV Novi Pazar 17.07.2024
Predsednik ogranka SDA Sandžaka za Sjenicu Hazbo Mujović rekao je za RTV Novi Pazar da ga poslednja dešavanja vezana za kupovinu glasova u Sjenici od strane SPP-a nisu iznenadila te da je kako kaže, to rađeno i tokom prethodnih izbora. “Mi smo zaista… »
Sandžak haber 17.07.2024
Vesti dana »

Blokada Pete beogradske gimnazije i prisustvo JZO izazivaju zabrinutost i pitanja u Skupštini
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 22 povezane

Bela kuća objavila sporazum koji je potpisan na mirovnom samitu o Gazi; Tramp u Egiptu: Orban je fantastičan, sto odsto ga podržavamo
RTV pre 2 satajoš 36 povezanih

BLOG UŽIVO Tepić o padu nadstrešnice: Da li je Tomislav Momirović u iskazu policiji rekao da je radio po nalogu Siniše Malog i pokazao poruke
Nova pre 13 minutajoš 20 povezanih

"Samo mi uvozimo krševe i samo kod nas nema Španaca": Rade Bogdanović zna ko mora da bude selektor Srbije
Mondo pre 2 satajoš 34 povezane

"Verujem da može da postane članica EU tokom: 2028." Spajić sa Fon der Lajen "Crna Gora je već sada Evropska unija u malom"
Blic pre 48 minutajoš 20 povezanih