Povezane vesti
Dačić: Ne pretimo premijer Vučević i ja narodu, već neodgovorni pojedinci i opozicione partije
Politika 17.07.2024
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da blokadom saobraćajnica i nasiljem građanima prete neodgovorni pojedinci i opozicione partije. “Ratko Ristić je očigledno nešto pogrešio, ne pretimo premijer… »
Dačić: Ne pretimo premijer Vučević i ja narodu, već neodgovorni pojedinci i opozicione partije
Novi magazin 17.07.2024
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da blokadom saobraćajnica i nasiljem nad građanima prete neodgovorni pojedinci i opozicione partije. "Ratko Ristić je očigledno nešto pogrešio, ne pretimo premijer Vučević i ja narodu… »
Ministar Ivica Dačić poručio Ne pretimo premijer Vučević i ja narodu, već neodgovorni pojedinci i opozicione partije
Dnevnik 17.07.2024
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da blokadom saobraćajnica i nasiljem građanima prete neodgovorni pojedinci i opozicione partije. “Ratko Ristić je očigledno nešto pogrešio, ne pretimo premijer… »
Telegraf 17.07.2024
"Niko nikome ne osporava pravo na javno okupljanje i izražavanje političkih stavova", navodi Dačić. Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da blokadom saobraćajnica i nasiljem građanima prete neodgovorni… »
Vesti dana »
Vučić održao sastanak sa vojnim vrhom i šefovima službi: Srbija mora da zaštiti svoj narod od svakog agresora (foto)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Dačić: Na Čukarici otkrivena 52 iregularna migranta svi su bili na jednoj adresi
Blic pre 5 satijoš 1 povezana