Повезане вести

Дачић: Не претимо премијер Вучевић и ја народу, већ неодговорни појединци и опозиционе партије

Дачић: Не претимо премијер Вучевић и ја народу, већ неодговорни појединци и опозиционе партије

Политика 17.07.2024
Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да блокадом саобраћајница и насиљем грађанима прете неодговорни појединци и опозиционе партије. “Ратко Ристић је очигледно нешто погрешио, не… »

Нови магазин 17.07.2024
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је данас да блокадом саобраћајница и насиљем над грађанима прете неодговорни појединци и опозиционе партије. "Ратко Ристић је очигледно нешто погрешио, не претимо премијер Вучевић… »
Министар Ивица Дачић поручио Не претимо премијер Вучевић и ја народу, већ неодговорни појединци и опозиционе партије

Министар Ивица Дачић поручио Не претимо премијер Вучевић и ја народу, већ неодговорни појединци и опозиционе партије

Дневник 17.07.2024
Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да блокадом саобраћајница и насиљем грађанима прете неодговорни појединци и опозиционе партије. “Ратко Ристић је очигледно нешто погрешио, не… »

Телеграф 17.07.2024
"Нико никоме не оспорава право на јавно окупљање и изражавање политичких ставова", наводи Дачић. Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да блокадом саобраћајница и насиљем грађанима… »

Вести дана »