Povezane vesti
Dačić: Ne pretimo premijer Vučević i ja narodu, već neodgovorni pojedinci i opozicione partije
Novi magazin 17.07.2024
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da blokadom saobraćajnica i nasiljem nad građanima prete neodgovorni pojedinci i opozicione partije. "Ratko Ristić je očigledno nešto pogrešio, ne pretimo premijer Vučević i ja narodu, već… »
Dačić: Ne pretimo premijer Vučević i ja narodu, već neodgovorni pojedinci i opozicione partije
Telegraf 17.07.2024
"Niko nikome ne osporava pravo na javno okupljanje i izražavanje političkih stavova", navodi Dačić. Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da blokadom saobraćajnica i nasiljem građanima prete neodgovorni… »
Vesti dana »
Upravo je izdato zastrašujuće naređenje! U toku akcija "Oko za oko", Izrael "žedan krvi", čeka zeleno svetlo SAD, glavni pregovarač Irana podneo ostavku (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih
Od sada zabranjena prodaja e-cigareta maloletnicima, svi trgovinski lanci moraju javno da objavljuju pune cenovnike
Nova ekonomija pre 7 satijoš 43 povezane
"Vreme ističe za Iran"! Tramp: Sporazum sa Teheranom će biti postignut samo kada bude „zgodan i dobar“ za SAD
Kurir pre 1 minutjoš 20 povezanih
Popović (SSP): Vlast rušenjem Savamale na zgarištu pravne države podigla leglo korupcije
Beta pre 4 satijoš 16 povezanih