Повезане вести
Дачић: Не претимо премијер Вучевић и ја народу, већ неодговорни појединци и опозиционе партије
Политика 17.07.2024
Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да блокадом саобраћајница и насиљем грађанима прете неодговорни појединци и опозиционе партије. “Ратко Ристић је очигледно нешто погрешио, не… »
Дачић: Не претимо премијер Вучевић и ја народу, већ неодговорни појединци и опозиционе партије
Нови магазин 17.07.2024
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је данас да блокадом саобраћајница и насиљем над грађанима прете неодговорни појединци и опозиционе партије. "Ратко Ристић је очигледно нешто погрешио, не претимо премијер Вучевић… »
Министар Ивица Дачић поручио Не претимо премијер Вучевић и ја народу, већ неодговорни појединци и опозиционе партије
Дневник 17.07.2024
Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да блокадом саобраћајница и насиљем грађанима прете неодговорни појединци и опозиционе партије. “Ратко Ристић је очигледно нешто погрешио, не… »
Телеграф 17.07.2024
"Нико никоме не оспорава право на јавно окупљање и изражавање политичких ставова", наводи Дачић. Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да блокадом саобраћајница и насиљем грађанима… »
Вести дана »

Симбол снаге, традиције и поноса! Кула Београд засијала у част војне параде "Снага јединства" (видео)
Курир пре 3 сатајош 9 повезаних

Временска прогноза за 20. септембар: Биће сунчано и веома топло за овај период године
Мондо пре 2 сатајош 8 повезаних

Русија одбацила оптужбе Естоније: Наши МиГ-ови нису нарушили границе ниједне државе
Спутник пре 23 минутајош 10 повезаних

На данашњи дан: Магелан кренуо на пут око света, умро Симон Визентал, рођена Софија Лорен
Радио 021 пре 39 минутајош 3 повезане

Данас у Београду: Власт организује војну параду, студенти у блокади најавили скуп
Данас пре 19 минутајош 6 повезаних