Povezane vesti
"Osetila sam na svojoj koži" Srpkinja otišla na more u Grčku, pa opisala šta je doživela u Paraliji: Imam 40 godina, tako da...…
Kurir 17.07.2024
Na Instagram stranici "nikana.gr" objavljeno je iskustvo jedne srpske turistikinje koja je posle ovogodišnjeg letovanja u Grčkoj došla do zaključka da nas "Grci jednostavno ne vole". Naime, u žena je u komentarima napisala da je letovanje u Grčkoj danas… »
„Grci više ne vole Srbe, osetila sam to na svojoj koži“: Srpkinja do detalja opisala noćnu moru koju je doživela u Paraliji…
Nova 17.07.2024
Na Instagram stranici "nikana.gr" objavljeno je iskustvo jedne srpske turistikinje koja je posle ovogodišnjeg letovanja u Grčkoj došla do zaključka da nas "Grci jednostavno ne vole". Naime, u žena je u komentarima napisala da je letovanje u Grčkoj danas… »
Vesti dana »

Tramp otkrio gde će se i kada sastati sa Putinom! Odabrao bivšu rusku teritoriju!
Telegraf pre 6 satijoš 6 povezanih

Vremenska prognoza za 9. avgust: Paklena subota pred nama, 40 stepeni širom zemlje
Mondo pre 1 satjoš 3 povezane

Privukao je, pa je strasno poljubio: Nina Janković se na Mokroj Gori prepustila mužu usred šume - glumica pokazala ko im pravi društvo (foto)
Blic pre 22 minutajoš 1 povezana

Tačno u 7 sati! Počinje uklanjanje bombe iz Drugog svetskog rata na ovoj lokaciji u Beogradu
Kurir pre 2 minutajoš 3 povezane