Povezane vesti
"Osetila sam na svojoj koži" Srpkinja otišla na more u Grčku, pa opisala šta je doživela u Paraliji: Imam 40 godina, tako da...…
Kurir 17.07.2024
Na Instagram stranici "nikana.gr" objavljeno je iskustvo jedne srpske turistikinje koja je posle ovogodišnjeg letovanja u Grčkoj došla do zaključka da nas "Grci jednostavno ne vole". Naime, u žena je u komentarima napisala da je letovanje u Grčkoj danas… »
„Grci više ne vole Srbe, osetila sam to na svojoj koži“: Srpkinja do detalja opisala noćnu moru koju je doživela u Paraliji…
Nova 17.07.2024
Na Instagram stranici "nikana.gr" objavljeno je iskustvo jedne srpske turistikinje koja je posle ovogodišnjeg letovanja u Grčkoj došla do zaključka da nas "Grci jednostavno ne vole". Naime, u žena je u komentarima napisala da je letovanje u Grčkoj danas… »
Vesti dana »
"14 miliona Iranaca i ja spremni smo da žrtvujemo živote": Predsednik Irana pred istek Trampovog ultimatuma
Telegraf pre 10 minutajoš 28 povezanih
"Avion sudnjeg dana" kruži oko nuklearnog centra! Do sada je korišćen samo jednom, odmah počele da kruže teorije i raste panika - nešto se sprema? (foto)
Kurir pre 35 minutajoš 23 povezane
VIDEO Jokić ostavio Amerikance u šoku: "Igra je tako spora, ne shvatam zašto su pravila drugačija"
Nova pre 25 minutajoš 57 povezanih
Predsednik Vučić nastavlja konsultacije sa još tri stranke, obraćanje medijima u 13 časova
RTS pre 30 minutajoš 18 povezanih
Stiže hladan talas sa Jadrana, vikend donosi sneg: Meteorolozi upozoravaju - čekaju nas oluje, pljuskovi, mraz...
Mondo pre 2 satajoš 22 povezane