Povezane vesti
Košarkaši Srbije do 20 godina bez četvrtfinala na Evropskom prvenstvu
Radio 021 17.07.2024
Košarkaši Srbije do 20 godina izgubili su danas od Češke 67:72 u utakmici osmine finala Evropskog prvenstva, koje se igra u Poljskoj. Mladi košarkaši ušli su u četvrtu četvrtinu sa četiri poena prednosti (58:54), ali su Česi sa 18 poena u poslednjoj… »
Horor veče srpske košarke: Orlići izgubili od jednog od najgorih timova u osmini finala Evrobasketa!
Telegraf 17.07.2024
Češka Republika nije ni imala pobedu u grupnoj fazi. Posle poraza seniora, usledio je još jedan šok za srpsku košarku. Mladi igrači starosti do 20 godina poraženi su u osmini finala Evrobasketa od jednog od najgorih timova na čitavom prvenstvu, od Češke… »
Vesti dana »

Zabrinut sam, ovo nije Srbija, ne sme naš reprezentativac tako da se ponaša: Svetislav Pešić progovorio nakon Portugala! Portugalci progovorili o isključenju petruševa: Udario me je u stomak, nadao sam se da ga neće isključiti!
Hot sport pre 17 minutajoš 113 povezane

Ima li logike: Posledice pokušaja Junajted grupe da ućutka N1 i za Vučićev račun uništi uspešni medijski biznis u Srbiji
Cenzolovka pre 4 satijoš 25 povezanih

Uhapšena majka osumnjičena da je bebu ostavila u Zemunu kod kontejnera
RTV pre 4 satijoš 38 povezanih

RZS: Stopa zaposlenosti u Srbiji u drugom kvartalu 51,5 odsto, a nezaposlenosti 8,5 odsto
Beta pre 5 satijoš 47 povezanih