Повезане вести
Званичници владе Аргентине позвали и Месија да упути извињење због расистичког скандирања
Спортски журнал 17.07.2024
ФИФА је саопштила раније да истражује случај након што је Фудбалски савез Француске уложио жалбу, а фудбалски клуб Челси је навео да је покренуо дисциплински поступак против свог играча Енца Фернандеза који је објавио снимак… »
Прослава са горким укусом због расизма: Хоће ли Меси и Аргентинци да се извине?
Глас Америке 17.07.2024
Лионел Меси се суочио са позивима да се извини због расистичког скандирања аргентинских фудбалера након што су освојили турнир Копа Америка. Званичник аргентинске владе рекао је да би Меси, који је капитен тима, и председник… »
Огласио се и Челси - Покренут поступак против Енца
Спортске.нет 17.07.2024
Фудбалски клуб Челси покренуо је дисциплински поступак против свог везног фудбалера Енца Фернандеза због учешћа у снимку са играчима Аргентине на коме певају увредљиву песму о француским фудбалерима афричког порекла. Сам… »
Аргентина тражи од Месија да се извини
Б92 17.07.2024
Много буре дигло се после финала Копа Америка, у ком је Аргентина победила Колумбију. Званичници аргентинске владе позвали су капитена фудбалске репрезентације Лионела Месија и председника Фудбалског савеза те земље Клаудија… »
Челси се огласио због скандала Енца Фернандеза: "Искористићемо ово као прилику за едукацију"
Телеграф 17.07.2024
Фернандезов саиграч из Челсија Весли Фофана, који има једну утакмицу за Француску, објавио је слику снимка на Инстаграму описујуц́и га као "неспутани расизам" Енглески фубалски клуб Челси покренуо је интерни дисциплински поступак… »
Вести дана »

Чајна Истерн покреће најдужи лет на свету – 29 сати између Буенос Ајреса и Шангаја
Аеро.рс пре 46 минутајош 1 повезана

Министарство одбране: Грађани ће моћи да присуствују паради, почетак у 11.00 сати
Телеграф пре 2 сатајош 3 повезане

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана