Повезане вести

Баждар се у седам секунди представио навијачима Сарагосе

Баждар се у седам секунди представио навијачима Сарагосе

Спортске.нет 17.07.2024
Пренели смо током вечери, и Партизан и Сарагоса су, свако на свој начин, озваничили трансфер 20-годишњег нападача Самеда Баждара у редове шпанског друголигаша. Баждар је са Сарагосом потписао уговор на пет година, а Партизан би… »
''Веома сам срећан...'' Баждар се опростио од навијача Партизана па послао поруку присталицама Сарагосе (ВИДЕО)

''Веома сам срећан...'' Баждар се опростио од навијача Партизана па послао поруку присталицама Сарагосе (ВИДЕО)

Вечерње новости 17.07.2024
Нападач Партизана - Самед Баждар, од данас је званично играч шпанског клуба Реал Сарагоса. Самед Баждар у дресу ФК Партизан / ФОТО: ФК Партизан Он се емотивним говором опростио од Партизана, а сада је имао поруку и за навијаче… »
Сарагоса због Баждара ''променила име'', а онда и ''проговорила српски''!

Сарагоса због Баждара ''променила име'', а онда и ''проговорила српски''!

Спортске.нет 17.07.2024
Вечерас је и званично потврђено да је двадесетогодишњи нападач Партизана Самед Баждар потписао петогодишњи уговор са шпанским друголигашем Сарагосом. Сам фудбалер се дирљивом поруком опростио од клуба чији је члан био још од… »
Цела Сарагоса у знаку слова „Ж“: Погледајте на који начин је Баждар представљен у новом клубу! (видео)

Цела Сарагоса у знаку слова „Ж“: Погледајте на који начин је Баждар представљен у новом клубу! (видео)

Хот спорт 17.07.2024
Зарагоза постала је Жарагожа Нападач Партизана – Самед Баждар, од данас је званично играч шпанског клуба Реал Сарагоса. Он се данас емотивном поруком опростио од црно-белог дреса, а сада је представљен у свом новом клубу. Шпанци… »

Вести дана »