Povezane vesti
Muškarac bio zaglavljen u liftu 42 sata: Pomoglo mi recitovanje pesama koje je napisala moja supruga
Novi magazin 17.07.2024
Muškarac iz južne indijske države Kerala ostao je zarobljen u bolničkom liftu 42 sata bez hrane i vode. Ravindran Nair star pedesetdevet godina ušao je u lift da bi otišao na pregled kod lekara. U lift je ušao u subotu popodne i ostao zaglavljen u… »
Muškarac bio zaglavljen u liftu 42 sata: Pomoglo mi recitovanje pesama koje je napisala moja supruga
N1 Info 17.07.2024
Muškarac iz južne indijske države Kerala ostao je zarobljen u bolničkom liftu 42 sata bez hrane i vode. Ravindran Nair star pedesetdevet godina ušao je u lift da bi otišao na pregled kod lekara. U lift je ušao u subotu popodne i ostao zaglavljen u… »
Vesti dana »

Protest studenata u blokadi u Šapcu: Stigli maratonci i biciklisti iz više gradova, počeo glavni program
Blic pre 51 minutajoš 41 povezana

Rokovi za renoviranje Železničke stanice u Novom Sadu skraćeni po instrukcijama iz Predsedništva
Novi magazin pre 6 satijoš 11 povezanih

VIDEO Topovski udar pukao dva metra od mene: Ogluveo sam na desno uvo u epicentru rusvaja u Parizu
Nova pre 2 satajoš 39 povezanih

Studenti sutra protestuju u 32 grada, u Beogradu uveče blokiraju mostove na Savi
Novi magazin pre 6 satijoš 5 povezanih

Napad na demonstrante u Bačkom Petrovcu, zastrašuju i prete delegatima za izbor predsednika Matice Slovačke
Danas pre 3 satajoš 16 povezanih