Povezane vesti
Muškarac bio zaglavljen u liftu 42 sata: Pomoglo mi recitovanje pesama koje je napisala moja supruga
Novi magazin 17.07.2024
Muškarac iz južne indijske države Kerala ostao je zarobljen u bolničkom liftu 42 sata bez hrane i vode. Ravindran Nair star pedesetdevet godina ušao je u lift da bi otišao na pregled kod lekara. U lift je ušao u subotu popodne i ostao zaglavljen u njemu… »
Muškarac bio zaglavljen u liftu 42 sata: Pomoglo mi recitovanje pesama koje je napisala moja supruga
N1 Info 17.07.2024
Muškarac iz južne indijske države Kerala ostao je zarobljen u bolničkom liftu 42 sata bez hrane i vode. Ravindran Nair star pedesetdevet godina ušao je u lift da bi otišao na pregled kod lekara. U lift je ušao u subotu popodne i ostao zaglavljen u njemu… »
Vesti dana »
Petrović i Šindić nisu podržali odluku SRCE o učešću na izborima na listi Evropska SR
Telegraf pre 48 minutajoš 17 povezanih
Spremite se za veliki obrt: RHMZ izdao prognozu za narednih sedam dana, evo šta nas čeka sledeće nedelje
Euronews pre 2 satajoš 17 povezanih
ANEM ALARM: Napadom na Magdalenu Kostić SNS pokazuje da ne želi objektivno praćenje izborne kampanje
Šabačke novosti pre 2 satajoš 11 povezanih
Sporazum SAD, Danske i Grenlanda o bezbednosti i novi zakon o sankcijama Rusiji
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 45 povezanih
Tramp: SAD postigle sporazum sa Danskom i Grenlandom o trajnoj kontroli bezbednosti
NIN pre 23 minutajoš 1 povezana