Povezane vesti
Poznata pevačica ostala bez novca zbog ove odluke! Priznala javno: Neću da me niko maltretira!
Kurir 17.07.2024
Pevačica Višnja Petrović progovorila je o teškim trenucima na estradi i priznala da je imala finansijske probleme. Višnja je istakla da je imala predrasude zbog kojih nije želela da ranije uđe u estradne vode. - Bile su predrasude da ja nisam mogla da… »
"Mnogo puta sam bila bez dinara": Naša pevačica ostala bez ogromne sume novca zbog ove odluke: "Neću da me niko maltretira"
Blic 17.07.2024
Pevačica Višnja Petrović progovorila je o teškim trenucima na estradi i priznala da je imala finansijske probleme. Višnja je istakla da je imala predrasude zbog kojih nije želela da ranije uđe u estradne vode. - Bile su predrasude da ja nisam mogla da… »
Vesti dana »

Vreme danas: Promenljivo oblačno i svežije, uveče pljuskovi sa grmljavinom
Vesti online pre 26 minutajoš 22 povezane

Trump zamrznuo kontrolu izvoza kako bi osigurao trgovinski sporazum s Kinom
SEEbiz pre 30 minutajoš 17 povezanih

Tramp primio Šutanovca, ambasador Srbije mu uputio poziv: "Nijedan američki predsednik nije bio u Srbiji 45 godina, vreme je da se to promeni"
Blic pre 1 satjoš 10 povezanih

"Još jednom da razjasnimo..." Sestra Kim Džong Una poručila da Severnu Koreju "ne zanima i nema razloga za sastanak" sa novim južnokorejskim predsednikom (foto)
Kurir pre 36 minutajoš 9 povezanih

Najmanje 63 Palestinca poginula u izraelskim napadima na Pojas Gaze
Insajder pre 30 minutajoš 7 povezanih