Povezane vesti
"Da pokucam na njihova vrata ubili bi me!" Ša i Miona nakon suočavanja sa njenom porodicom: Čemu tolika doza mržnje prema…
Kurir 18.07.2024
Bivši rijaliti učesnici Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša bili u žiži javnosti tokom učešća, ali i nakon izlaska iz "Elite", kada je Miona odabrala da po napuštanju Bele kuće ne ode sa porodicom kući, već da ode u dom svog dečka, iako su njeni najmiliji… »
"Pokupila sam svoje stvari i otišla": Miona priznala na čemu su sada Ša i ona, a evo šta se dešavalo u Kragujevcu: "Verujem da…
Blic 17.07.2024
Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović su posle "Elite" ostali zajedno, a sad otkrivaju niz privatnih detalja. - Super smo, ne stajemo. Uživamo stvarno, zujimo i završavamo sve što treba. Ona je malo više spavala, ja ne, ustajem mnogo rano - rekao je Ša. -… »
Vesti dana »
Izrael: Iranski šef bezbednosti ubijen u napadu, sukob ulazi u novu fazu
Bloomberg Adria pre 22 minutajoš 45 povezanih
SNS bi mogao da izgubi Bor i Aranđelovac: Velika promena dešava se u Kuli, Knjaževcu, Smederevskoj Palanci, Sevojnu...
Nova pre 32 minuta
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
N1 Info pre 7 satijoš 2 povezane
Prekid saradnje Srbije sa Evrodžastom: "Na svaki način se otežava da se dođe do visoke korupcije i organizovanih kriminalnih grupa"
N1 Info pre 6 satijoš 2 povezane
"Sprečio sam Treći svetski rat!" Tramp o sukobu sa Iranom: "Oni su zli, digli bi u vazduh ceo Bliski istok i značajan deo sveta!"
Blic pre 7 minutajoš 31 povezana