Повезане вести

Готово две трећине демократа желе да се Бајден повуче, показују анкете: Остало је мало времена да га убеде

Готово две трећине демократа желе да се Бајден повуче, показују анкете: Остало је мало времена да га убеде

Телеграф 18.07.2024
Само око три од 10 демократа је изузетно или врло уверено да Бајден има менталне способности да ефикасно служи као председник. Готово две трећине демократа каже да председник САД Џо Бајден треба да се повуче из председничке трке… »
Анкета: Готово двије трећине демократа жели да Биден повуче кандидатуру

Анкета: Готово двије трећине демократа жели да Биден повуче кандидатуру

Ал Јазеера 18.07.2024
Резултати наглашавају изазове с којима се 81-годишњи предсједник суочава док покушава ушуткати позиве из властите странке да напусти утрку. Готово двије трећине демократа у Сједињеним Америчким Држава сматрају да би се… »
Биден: Поново ћу проценити кандидатуру ако ми утврде здравствени проблем

Биден: Поново ћу проценити кандидатуру ако ми утврде здравствени проблем

Блоомберг Адриа 18.07.2024
Председник Сједињених Америчких Држава (САД) Јое Биден изјавио је да ће поново проценити да ли треба да се кандидује за други председнички мандат, ако му буде дијагностикован неки медицински проблем. Биден је то рекао у… »
Бајден: Поново ћу проценити своју кандидатуру ако ми буде утврђен неки медицински проблем

Бајден: Поново ћу проценити своју кандидатуру ако ми буде утврђен неки медицински проблем

НИН 18.07.2024
Председник САД Џозеф Бајден изјавио је у објављеној изјави да ће поново проценити да ли треба да се кандидује за други председнички мандат ако буде му буде дијагностикован неки медицински проблем. Бајден је то изјавио у… »
Анкета АП-а: Две трећине демократа сматра да Бајден треба да се повуче из трке за председника

Анкета АП-а: Две трећине демократа сматра да Бајден треба да се повуче из трке за председника

Данас 17.07.2024
Скоро две трећине демократа сматра да председник САД Џозеф Бајден треба да се повуче из председничке трке и да пусти странку да номинује другог кандидата, показује данас објављена анкета која оштро сасеца Баједнову тврдњу… »

Вести дана »