Повезане вести
КК Партизан довео 11 нових играча: Председник крије имена
Дневник 18.07.2024
Кошаркашки клуб Партизан је до сада званично довео Вању Маринковића, Ифеа Луднберга и Френка Ниликину. Након тога је одлучено да остала појачања неће бити позната јавности док Жељко Обрадовић не "прозове" екипу уочи припрема… »
Председник открио да је Партизан довео 11 нових играча
Спортски журнал 18.07.2024
Већ сада са сигурношћу могу да тврдим да ћемо бити конкурентни свим тимовима у Европи и да ћемо се борити за велике циљеве - рекао је Остоја Мијаиловић. Званично, Партизан је довео тројицу играча. Незванично, број је много већи… »
Остоја: Не објављујемо имена појачања, ми смо авангарда
Спорт клуб 18.07.2024
Остоја Мијаиловић, председник Партизана, најавио је да ће црно-бели појачања за наредну сезону објавити тек пред почетак припрема. У разговору за Моззарт спорт, Мијаиловић је истакао да су се на такав корак одлучили због великог… »
Партизан довео 11 играча - Остоја Мијаиловић објаснио зашто крију имена
Б92 18.07.2024
Председник КК Партизан Остоја Мијаиловић каже да клуб до почетка припрема неће откривати имена појачања. Црно-бели су до сада званично довели Вању Маринковића, Ифеа Луднберга и Френка Ниликину. Након тога је одлучено да остала… »
Партизан је авангарда, ево зашто још увек нема озваничења појачања: Остоја открио шта је заправо тајни план црно-белих!
Хот спорт 18.07.2024
Занимљиво излагање првог човека црно-белих. Након прилично лоше сезоне, Партизан је кренуо у читав ремонт тима, где је цела екипа практично промењена. Озваничена су за сада само три појачања, а Гробари већ почињу да стрепе… »
Вести дана »

Министарство одбране: Грађани ће моћи да присуствују паради, почетак у 11.00 сати
Телеграф пре 1 сатјош 3 повезане

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 14 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана