Povezane vesti
Novosadskoj pesnikinji „Novica Tadić” Tamara Radević je glas koji treba čitati
Dnevnik 18.07.2024
Ministar kulture Nikola Selaković uručio je juče na svečanosti u Zavodu za proučavanje kulturnog razvitka književnu nagradu „Novica Tadić“ za mlade pesnike novosadskoj poetesi Tamari Radević za rukopis „Bezgranični prelaz”. Podsetimo, nagrada se… »
Pesnikinja tamara Radević nagrađena priznanjem "Novica Tadić": Babice su rekle da će biti operska pevačica, ali su pogrešile…
Kurir 18.07.2024
Ministar kulture Nikola Selaković uručio je na svečanosti u Zavodu za proučavanje kulturnog razvitka književnu nagradu "Novica Tadić" za mlade pesnike Tamari Radević. Tamara je rođena je u Subotici pre 26 godina, malo posle novogodišnje noći, uz hitove… »
Tamara Radević laureat nagrade za mlade pesnike "Novica Tadić"
Telegraf 18.07.2024
"Novica Tadić mi je jedan od najomiljenijih srpskih pesnika. Zahvalna sam na tome što su prepoznati segmenti i uticaj Novice Tadića na moju poeziju", rekla je Radević. Pesnikinja Tamara Radević proglašena je danas u Galeriji Zaprokul u Beogradu laureatom… »
Vesti dana »

Oglasio se RHMZ! Otkrio gde će danas prvo padati kiša, ovi delovi na udaru su već poslepodne
Telegraf pre 1 satjoš 28 povezanih

„Tramp pojeo Ursulu fon der Lajen za doručak“: Oglasio se Orban povodom trgovinskog sporazuma EU i SAD
Danas pre 22 minutajoš 29 povezanih

Sunovrat srpkinje! Posle plasmana karijere Olga Danilović ozbiljno nazadovala na VTA listi
Večernje novosti pre 53 minutajoš 29 povezanih