Povezane vesti
Pesnikinja tamara Radević nagrađena priznanjem "Novica Tadić": Babice su rekle da će biti operska pevačica, ali su…
Kurir 18.07.2024
Ministar kulture Nikola Selaković uručio je na svečanosti u Zavodu za proučavanje kulturnog razvitka književnu nagradu "Novica Tadić" za mlade pesnike Tamari Radević. Tamara je rođena je u Subotici pre 26 godina, malo posle novogodišnje noći, uz… »
Novosadskoj pesnikinji „Novica Tadić” Tamara Radević je glas koji treba čitati
Dnevnik 18.07.2024
Ministar kulture Nikola Selaković uručio je juče na svečanosti u Zavodu za proučavanje kulturnog razvitka književnu nagradu „Novica Tadić“ za mlade pesnike novosadskoj poetesi Tamari Radević za rukopis „Bezgranični prelaz”. Podsetimo… »
Tamara Radević laureat nagrade za mlade pesnike "Novica Tadić"
Telegraf 18.07.2024
"Novica Tadić mi je jedan od najomiljenijih srpskih pesnika. Zahvalna sam na tome što su prepoznati segmenti i uticaj Novice Tadića na moju poeziju", rekla je Radević. Pesnikinja Tamara Radević proglašena je danas u Galeriji Zaprokul u Beogradu… »
Vesti dana »
I danas natprosečno toplo, a uveče nas čeka potpuni preokret! Rhmz se oglasio rano jutros, stiže drastično hladnije vreme: Evo kada će padati i sneg u Srbiji
Blic pre 26 minutajoš 7 povezanih
Najmanje 5 osoba poginulo u požarima u Kaliforniji, strahuje se da će broj rasti: Više od 130.000 evakuisano
Telegraf pre 37 minutajoš 6 povezanih
Do ubistva na Badnje veče došlo zbog droge! Stojan se razbesneo, pa otišao po prijatelje, detalji zločina u Inđiji
Mondo pre 13 minutajoš 3 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Iz Libana se povuklo više od trećine izraelskih snaga, niz napada SAD na skladišta oružja Huta
RTV pre 1 satjoš 3 povezane
UKRAJINSKA KRIZA: U udaru na Zaporožje 13 mrtvih; Kijev: Uništena ruska komanda u Donjeckoj oblasti
RTV pre 1 satjoš 3 povezane