Povezane vesti
Alen Islamović završio u kolicima: Morao sam na hitnu operaciju, to su užasni bolovi!
Svet plus 18.07.2024
Alen Islamović, pevač grupe "Bijelo dugme", iznenadio je sve kada se na jednom od nastupa pojavio u invalidskim kolicima. Popularni pevač, otkriva da je povredio Ahilovu tetivu zbog koje je morao na operaciju. - Sada sam dobro. Imao sam operaciju pre… »
Alen Islamović u invalidskim kolicima! Pevač zabrinuo naciju, pa se oglasio: Fanovima poručio jedno!
Kurir 18.07.2024
Pevač "Bijelog dugmeta", Alen Islamović, nedavno je doživeo nezgodu zbog koje je sada u invalidskim kolicima. Najpre je na društvenoj mreži Tik Tok isplivao snimak sa njegovog nastupa, a na kom se vidi da se Alen na bini pojavio u kolicima, što je… »
"Morao sam hitno na operaciju, to su užasni bolovi!" Alen Islamović za Kurir, evo kako se sada oseća: Još ćetiri nedelje…
Kurir 18.07.2024
Pevač "Bijelog dugmeta", Alen Islamović, nedavno je doživeo nezgodu zbog koje je sada u invalidskim kolicima, a sada se oglasio za Kurir i otkrio kako je došlo do toga, kao i kako se sada oseća. Najme, snimak pevača sa koncerta kako nastupa u… »
Oglasio se Alen Islamović, otkrio zbog kakve nezgode je završio u kolicima: "To je mukotrpno"
Telegraf 18.07.2024
Preporučujemo. Pevač "Bjelog dugmeta", Alen Islamović, završio je u invalidskim kolicima, a sada se oglasio i otkrio kakav problem ima. Naime, nakon što je se na mrežama pojavio snimak na kojem se vidi da Alen nastup u kolicima, javnost se… »
Indira Radić u šoku kada je čula za nezgodu Alena Islamovića: Pevač došao na nastup u invalidskim kolicima
Telegraf 18.07.2024
Preporučujemo. Pevač "Bjelog dugmeta", Alen Islamović, završio je u invalidskim kolicima, a sada se oglasila njegova koleginica Indira Radić sa kojom ima duete, ali vanvremenski hit je numera "Lopov". Alen je nedavno doživeo nezgodu, te je zbog iste… »
Vesti dana »
Autobus skliznuo s puta, šleperi se sudarili: Sneg i mećava prave haos širom Srbije! (foto, video)
Večernje novosti pre 54 minutajoš 30 povezanih
Predsednik Vučić O vesićevom ŠTRAJKU GLAĐU: Ako budem mogao na bilo koji način da stupim u kontakt sa njim moliću ga da to ne radi
Kurir pre 54 minutajoš 54 povezane
Više od 10.000 korisnika bez struje u Zlatiborskom, Rasinskom i Raškom okrugu
Novi magazin pre 3 satajoš 13 povezanih
Počela saslušanja u Tužilaštvu uhapšenih za tragediju na Železničkoj stanici u Novom Sadu
RTV pre 2 satajoš 47 povezanih