Povezane vesti
"Mnogi mi govore da lažem jer još nisam umrla": Bolna ispovest naše glumice! Eva Ras se 22 godine bori sa rakom materice…
Blic 18.07.2024
Naša glumica Eva Ras (82) se već 22 godine bori sa opakom bolešću, rakom materice. Eva Ras je u više navrata pričala na ovu temu, a svojevremeno je u jednom intervjuu otkrila da joj ljudi govore da laže da boluje od raka. - Već 20 godina me leče od te… »
Eva Ras (83) se već 22 godine bori sa rakom: "Nisam operisana, to je i dalje u meni...", evo šta joj kažu lekari
Blic 17.07.2024
Glumica Eva Ras (82) se već 22 godine bori sa opakom bolešću. Naime, našoj glumici 2002. godine dijagnostikovan je rak, još uvek nije operisana, a lekari joj na pregledu kažu da je sve pod kontrolom i da "miruje". - Od 2002. godine se borim, 11. juna je… »
Vesti dana »

Udario pešaka, pa se zakucao u parkirana vozila: Oglasio se MUP nakon tragedije u Beogradu u kojoj je stradala devojčica
RINA pre 31 minutajoš 66 povezanih

Tri menadžera i šef obezbeđenja: Ko je sve bio u „Bristolu“ kad je novinarki N1 zabranjeno da postavi pitanje Stenu Mileru
Nova pre 2 satajoš 91 povezana

Struja poskupljuje 6,6% od oktobra, uz mere pomoći penzionerima i malim preduzećima
Naslovi.ai pre 51 minutajoš 46 povezanih

Vučić: Moja ruka ostaje ispružena za dijalog i televizijsku debatu; Penzije će od 1. decembra porasti za 12 odsto
RTV pre 1 minutjoš 62 povezane