Повезане вести

Артан Хајризи негирао умешаност у убиство: У Немачкој сам, украдена су ми документа

Артан Хајризи негирао умешаност у убиство: У Немачкој сам, украдена су ми документа

Политика 18.07.2024
Артан Хајризи негирао је да је умешан у убиство полицајца у Лозници, а за Дукађини је рекао да је у Немачкој и да су му украдена лична документа. "Ја сам у немачкој полицији у Хановеру, обавестио сам их да су ми украли… »
Ко је саучесник убице полицајца код Лознице?! Брат зликовца, Фатон Хајризи убио руског војника на Косову!

Ко је саучесник убице полицајца код Лознице?! Брат зликовца, Фатон Хајризи убио руског војника на Косову!

Телеграф 18.07.2024
Артан Хајризи је на друштвеним мрежама објављивао фотографије са заставама УЧК и ликом Хашима Тачија, као и фотографију поред великог постера са ликом озлоглашеног терористе Адема Јашарија. Артан Хајризи, који је убио полицајца… »
Обрт! Фатон Хајризи је убица полицајца код Лознице? Ево зашто је означен брат Артан, отац све потврдио!

Обрт! Фатон Хајризи је убица полицајца код Лознице? Ево зашто је означен брат Артан, отац све потврдио!

Телеграф 18.07.2024
Мустафа Хајризи, отац Артана и Фатона Хајризија потврдио све. Албански медији преносе да Артан Хајризи није убио полицајца код Лознице, већ да је то учинио његов брат. МУП је у првом саопштењу навео да је осумњичени за гнусни… »
Осумњичени за убиство је брат Фатона Хајризија, бегунца који је пре две деценије убио руског војника на Космету (видео)

Осумњичени за убиство је брат Фатона Хајризија, бегунца који је пре две деценије убио руског војника на Космету (видео)

Политика 18.07.2024
Фатон Хајризи синоћ је имао директно укључење у емисију "Дебата плус" на ТВ Дукађини са телефона свог брата Артана. Ноћас, око 00.55 часова у Лозници, приликом контроле возила на контролном пункту у Липничком Шору, полицијски… »
Рањени полицајац свестан и у стабилном стању: Испричао је како је дошло до напада

Рањени полицајац свестан и у стабилном стању: Испричао је како је дошло до напада

Н1 Инфо 18.07.2024
Вјекослав Илић, полицајац који је синоћ рањен у пуцњави код Лознице, је у стабилном стању и свестан је. Он је разговарао са помоћником директора полиције Драганом Васиљевићем, који је за РТС испричао како је дошло до напада… »
У РС-у потрага за убицом граничног полицајца

У РС-у потрага за убицом граничног полицајца

Ал Јазеера 18.07.2024
Један полицајац је убијен, а други тешко повријеђен у пуцњави у Лозници на западу Србије. До пуцњаве је дошло 55 минута након поноћи. Током рутинске контроле на полицијском пункту у Липничком Шору наоружана особа испалила је… »
"Дошао је овде и украо ми Документа": Албанац чији је пасош нађен на месту убиства полицајца укључио се уживо и окривио брата…

"Дошао је овде и украо ми Документа": Албанац чији је пасош нађен на месту убиства полицајца укључио се уживо и окривио брата…

Курир 18.07.2024
Артан Хајризи, чији је пасош пронађен у таксију из ког је ноћас у Лозници пуцано на српске полицајце, огласио се из Немачке. У интервјуу за "Лајми.нет" Артан тврди се налази у Немачкој већ неко време. "Фатон је дошао овде и украо… »
Убица српског полицајца брат озлоглашеног албанског криминалца! Фатон убио Руса, 9. Пута бежао из затвора: Обожавају злочинце…

Убица српског полицајца брат озлоглашеног албанског криминалца! Фатон убио Руса, 9. Пута бежао из затвора: Обожавају злочинце…

Курир 18.07.2024
Артан Хајризи, који је убио полицајца Николу Крсмановића синоћ у Лозници, а ранио Вјекослава И, рођени је брат Фатона Хајризија, који је недавно побегао из затвора у Смрековици 6. јула, на КиМ. Артан Хајризи је на друштвеним… »
"Могао је да прегази дрину" Лозничани у шоку после убиства младог полицајца: Мислили смо неко се весели, а онда смо чули сирене…

"Могао је да прегази дрину" Лозничани у шоку после убиства младог полицајца: Мислили смо неко се весели, а онда смо чули сирене…

Курир 18.07.2024
На месту где је око поноћи у Лозници убијен полицајац Никола Крсмановић (34) данас око 13 часова налазиле су се јаке полицијске снаге, терен су надлетали дронови, а из правца граничног прелаза Трбушница није било могуће проћи у… »
Којим поводом је убица из Лознице дошао у Србију? Експерти: Био изненађен рутинском контролом, убио због захтева да покаже…

Којим поводом је убица из Лознице дошао у Србију? Експерти: Био изненађен рутинском контролом, убио због захтева да покаже…

Курир 18.07.2024
На припаднике саобраћајне полиције синоћ је испаљено неколико хитаца током рутинске контроле такси возила у Лозници. У такси возилу налазили су се страни држављани који су пуцали на саобраћајну полицију. Хајзири Артан (33) је… »
"За 30 година у ову школу није ушло боље дете од Николе": Отац убијеног полицајца био сам кад је сазнао за смрт сина!

"За 30 година у ову школу није ушло боље дете од Николе": Отац убијеног полицајца био сам кад је сазнао за смрт сина!

Курир 18.07.2024
Полицајац Никола Крсмановић (34) убијен је ноћас када је на њега, док је био на дужности, пуцала особа за којом полиција и даље трага, а на лицу места пронађен је пасош на име Хајзири Артан (33), пореклом из Албаније. Ова… »
„У полицији сам у Немачкој“: Огласио се Артан Хајризи о убиству полицајца у Лозници, тврди да му је брат украо документе

„У полицији сам у Немачкој“: Огласио се Артан Хајризи о убиству полицајца у Лозници, тврди да му је брат украо документе

Нова 18.07.2024
Артан Хајризи, који је осумњичен за убиство српског полицајца, негирао је да има везе са тим догађајем. Он је за Дукагјини изјавио да се налази у Немачкој и тврди да су му документи украдени. „Ја сам у полицији у Немачкој у… »
Медији: Бегунац Фатон Хајризи брат осумњиченог за убиство српског полицајца, заједно били у колима, са братовог телефона се…

Медији: Бегунац Фатон Хајризи брат осумњиченог за убиство српског полицајца, заједно били у колима, са братовог телефона се…

Данас 18.07.2024
Артан Хајризи, који је осумњичен за убиство српског полицајца у Лозници, брат је бегунца из косовског затвора Фатона Хајризија, пише приштински Индекс онлајн. Фатон Хајризи, који је пре око десет дана побегао из косовског… »
Убица српског полицајца је брат озлоглашеног албанског криминалца! Фатон је убио Руса, бежао је из затвора девет пута и велича…

Убица српског полицајца је брат озлоглашеног албанског криминалца! Фатон је убио Руса, бежао је из затвора девет пута и велича…

Блиц 18.07.2024
Како је потврђено за "Блиц", Артан Хајризи, који је убио полицајца Николу Крсмановића синоћ у Лозници, а ранио Вјекослава И, брат је Фатона Хајризија, који је недавно побегао из затвора у Смрековици 6. јула, на КиМ. Артан Хајризи… »
Огласио се осумњичени за убиство полицајца: Тврди да му је брат украо документе: "у полицији сам" (видео)

Огласио се осумњичени за убиство полицајца: Тврди да му је брат украо документе: "у полицији сам" (видео)

Блиц 18.07.2024
Артан Хајризи, који је осумњичен за убиство српског полицајца, негирао је да има везе са тим догађајем. Он је за Дукагјини изјавио да се налази у Немачкој и тврди да су му документи украдени. "Ја сам у полицији у Немачкој у… »
Огласио се Албанац чија су документа нађена на месту убиства полицајца у Лозници

Огласио се Албанац чија су документа нађена на месту убиства полицајца у Лозници

Правда 18.07.2024
Артан Хајризи негирао је да је умешан у убиство полицајца у Србији, а за Дукађини је рекао да је у Немачкој и да су му украдена лична документа. „Ја сам у немачкој полицији у Хановеру, обавестио сам их да су ми украли документа“… »

Спутник 18.07.2024
Артан Хајризи негирао је да је умешан у убиство полицајца у Србији, а за Дукађини је рекао да је у Немачкој и да су му украдена лична документа. „Ја сам у немачкој полицији у Хановеру, обавестио сам их да су ми украли документа“… »
Огласио се осумњичени за убиство полицајца: "Све је урадио мој брат" ВИДЕО

Огласио се осумњичени за убиство полицајца: "Све је урадио мој брат" ВИДЕО

Б92 18.07.2024
Артан Хајризи, који је осумњичен за убиство српског полицајца, негирао је да има везе са тим догађајем. Он је за Дукагјини изјавио да се налази у Немачкој и тврди да су му документи украдени. "Ја сам у полицији у Немачкој у… »
Дуге цеви, пси: Полиција под пуном опремом претражује терен у потрази за осумњиченим за убиство полицајца

Дуге цеви, пси: Полиција под пуном опремом претражује терен у потрази за осумњиченим за убиство полицајца

Телеграф 18.07.2024
Више јавно тужилаштво у Шапцу је саопштило да је обављен увиђај у Лозници где је, како се сумња Х.Ф. убио једног полицајца, а другог ранио, као и да је ухапшен возач аутомобила из којег је пуцано. Полицајци са дугим цевима и… »
Потрага за осумњиченим за убиство граничног полицајца и у Српској

Потрага за осумњиченим за убиство граничног полицајца и у Српској

ИндексОнлине 18.07.2024
БАЊАЛУКА – Полицијски службеници Министарства унутрашњих послова Републике Српске предузимају низ мера и радњи у вези са потрагом за особам која је ноћас убила једног граничног полицајца, припадника МУП-а Србије, а једног… »
Објављена фотографија осумљиченог за убиство полицајца у Лозници! Потрага за Албанцем још траје

Објављена фотографија осумљиченог за убиство полицајца у Лозници! Потрага за Албанцем још траје

Правда 18.07.2024
Готово сви регионални медији објавили су данас вест о убиству полицајца МУП-а Србије ноћас на контролном пункту у Лозници и објавили фотографију осумњиченог за којим српска полиција интензивно трага. Напомињу да је фотографија… »
Србија: Убијен гранични полицајац, други тешко рањен, потрага за нападачем, утврђује се ко је он

Србија: Убијен гранични полицајац, други тешко рањен, потрага за нападачем, утврђује се ко је он

Данас 18.07.2024
Српски гранични полицајац је убијен, а други тешко рањен током рутинске контроле возила у Лозници, на западу Србије, потврдио је Ивица Дачић, министар унутрашњих послова. До пуцњаве је дошло после поноћи 18. јула када су… »
"Узео је Артанов пасош": Огласио се отац осумњиченог за убиство полицајца у Лозници: Тврди да је човек којег тражи цео Балкан…

"Узео је Артанов пасош": Огласио се отац осумњиченог за убиство полицајца у Лозници: Тврди да је човек којег тражи цео Балкан…

Блиц 18.07.2024
Мустафа Хајризи, отац Артана и Фатона Хајризија, тврди за албански "Национал" да је Фатон Хајзири узео пасош свог брата Артана који је осумњичен за убиство полицајца у Лозници. Како преноси Национал, Мустафа Хајризи је рекао да… »
Убијен полицајац у Лозници! Пронађен пасош осумњиченог, траје потрага за њим

Убијен полицајац у Лозници! Пронађен пасош осумњиченог, траје потрага за њим

Правда 18.07.2024
Министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је ноћас у Лозници убијен један полицијски службеник, док је други тешко рањен. Јаке полицијске снаге интензивно трагају за нападачем. „Ноћас, око 00.55 часова у Лозници… »
Отац осумњиченог открио ко је убица?

Отац осумњиченог открио ко је убица?

Б92 18.07.2024
Како пишу "Новости", тужилац је напад на убијеног полицајца Николу Крсмановића и Вјекослава Илића, који је рањен у Лозници када је на њих пуцао Албанац с Космета окарактерисао као терористички акт. Према сазнањима Новости, МУП… »
Отац Албанаца решио мистерију: Открио ко је пуцао на српске полицајце и како је пасош једног од браће направио пометњу

Отац Албанаца решио мистерију: Открио ко је пуцао на српске полицајце и како је пасош једног од браће направио пометњу

Курир 18.07.2024
"Фатон је брату украо пасош" - изјавио је отац Фатона и Артана Хајризија Мустафа Хајризи за којим се трага због убиства једног српског полицајца у Лозници и рањавања другог. Он је за албанске медије рекао да Артан Хајризи није… »
Очевици бруталног убиства полицајца у Лозници "Таксиста је сачекао полицију, а убица је оверио полицајца на земљи":

Очевици бруталног убиства полицајца у Лозници "Таксиста је сачекао полицију, а убица је оверио полицајца на земљи":

Дневник 18.07.2024
Полицајаца Николу Крсмановића (34) убио је јутрос Албанац Хајзири Артан, а његов колега Вјекослав Илић (50) је тешко рањен на улазу у град Лозница, а очевици за Телеграф су описали како је изгледао злочин. "Чуо сам седам до… »
Последње информације о стању полицајца рањеног у пуцњави у Лозници

Последње информације о стању полицајца рањеног у пуцњави у Лозници

Телеграф 18.07.2024
Полицајац повређен у пуцњави у Лозници у стабилном стању. Полицајац Вјекослав Илић који је ноћас у лозничку боницу примљен са прострелним ранама на леђима и рамену након пуцњаве, налази се у стабилном је стању, потврђено је… »

Вести дана »