Повезане вести
Где је нестао мој најбољи друг? Радош Бајић ударио на Лазара Ристовског "то није човек са којим сам делио снове и младост"…
Дневник 18.07.2024
Радош Бајић је на свом Инстаграм профилу поделио текст о Лазару Ристовском. Текст је назвао "Опело за једну младост", а поделио га је уз заједничку фотографију из младости. "Он из Равног села, ја из моје Медвеђе. Ходамо и једемо… »
"Одбио ме је, а онда ме молио да му напишем улогу": Детаљи односа Радоша Бајића и Лазара Ристовског: "Моји другови нису били…
Блиц 18.07.2024
Радош Бајић изненадио је домаћу јавност објавивши на Инстаграму да је разочаран у колегу и некадашњег доброг пријатеља Лазара Ристовског. Двојица глумаца су колеге с класе, а током студентских дана су били веома блиски, што је… »
Где нестаде 50 година пријатељства: Радош Бајић завапио, Боже сачувај нам душу и образ, а Ристовски му одбрусио
Свет & Скандал 18.07.2024
Објава Радоша Бајића о Лазару Ристовском изазвала велику пажњу Док домаћа јавност не престаје да коментарише објаву Радоша Бајића, упућену Лазару Ристовском, глумац се проводи у Берлину с 39 година млађом изабраницом, Аницом… »
"Глупости..." Огласио се Лазар Ристовски након што га је Радош Бајић оптужио да је похлепан: "Где је нестао мој друг?"
Блиц 18.07.2024
Глумац Лазар Ристовски огласио се након што је Радош Бајић рекао како га више не препознаје јер га је обузела похлепа. Наиме, Радош је објавио њихову заједничку фотографију из младости, у својој објави уопште није имао лепе речи… »
"То више није човек кога сам познавао" Радош Бајић и Ристовски делили кору хлеба, а сада... "Све је отишло у похлепу и…
Курир 18.07.2024
Радош Бајић проговорио је на друштвеним мрежама о односу са својим класићем Лазаром Ристовским. Аутор чувене серије "Село гори, а баба се чешља" објавио је на Инстаграму есеј "Опело за једну младост", који преносимо у целости. -… »
"То су глупости..." Одговор Лазара Ристовског Радошу Бајићу
Дневник 18.07.2024
Глумац Лазар Ристовски дао је оштру и кратку реакцију на објаву свог колеге и некадашњег доброг пријатеља Радоша Бајића. Глумац и редитељ Радош Бајић на друштвеним мрежама је поделио фотографију, са сада бившим пријатељем и… »
Радош Бајић оштро о Лазару Ристовском: "То више није човек кога сам познавао, похлепа и бахатост" ФОТО
Б92 18.07.2024
Радош Бајић је на свом Инстаграм профилу поделио текст о Лазару Ристовском. Текст је назвао "Опело за једну младост", а поделио га је уз заједничку фотографију из младости. "Он из Равног села, ја из моје Медвеђе. Ходамо и једемо… »
Стигао оштар одговор Лазара Ристовског Радошу Бајићу: "То су глупости"
Б92 18.07.2024
Глумац, сценариста и редитељ Радош Бајић данас се суровим речима обратио колеги, и по свему судећи некадашњем пријатељу, глумцу Лазару Ристовском. Између осталог он је на Инстаграму написао да га више не препознаје, а сада је… »
То више није човек кога сам познавао: Радош Бајић дубоко разочаран у Ристовског - Где је нестао мој најбољи друг?
Стори 18.07.2024
Глумац и редитељ Радош Бајић на друштвеној мрежи Инстаграм објавио је фотографију из ране младости, са својим тада најбољим пријатељем. Радош Бајић о Лазару Ристовском у опису фотографије рекао је следеће: - Он из Равног Села… »
Радош Бајић дубоко разочаран у ристовског: Некадашњи пријатељ га је и недавно изневерио: "Имао је нешто прече"
Блиц 18.07.2024
Радош Бајић поделио је фотографију из младости на којој су он и његов колега Лазар Ристовски и између осталог написао да "он више није онај човек којег је некада познавао". Објава Радоша Бајића је изазвала лавину коментара на… »
"Све је отишло у похлепу... Где је нестао мој најбољи друг? То није човек кога сам познавао": Хаос на мрежама због Радоша…
Блиц 18.07.2024
Глумац и редитељ Радош Бајић, поделио је на друштвеним мрежама фотографију из младости и објавом изазавао лавину коментара. Радош је, наиме, поделио фотографију са својим пријатељем из младости, а иако није нагласио о коме је… »
Вести дана »
Дијана Хрка 14. дан штрајкује глађу, ветерани кажу - њено стање непромењено
Н1 Инфо пре 47 минутајош 7 повезаних
Закључени бирачки спискови за изборе у општинама Сечањ, Мионица и Неготин
Н1 Инфо пре 1 сатјош 6 повезаних
Познато стање пилота који је повређен код Суботице: Спортски авион "пајпер" срушио се приликом слетања, наставља се увиђај
Курир пре 1 сатјош 8 повезаних