Povezane vesti
"Odbio me je, a onda me molio da mu napišem ulogu": Detalji odnosa Radoša Bajića i Lazara Ristovskog: "Moji drugovi nisu bili…
Blic 18.07.2024
Radoš Bajić iznenadio je domaću javnost objavivši na Instagramu da je razočaran u kolegu i nekadašnjeg dobrog prijatelja Lazara Ristovskog. Dvojica glumaca su kolege s klase, a tokom studentskih dana su bili veoma bliski, što je Bajić i otkrio u objavi… »
Gde nestade 50 godina prijateljstva: Radoš Bajić zavapio, Bože sačuvaj nam dušu i obraz, a Ristovski mu odbrusio
Svet & Skandal 18.07.2024
Objava Radoša Bajića o Lazaru Ristovskom izazvala veliku pažnju Dok domaća javnost ne prestaje da komentariše objavu Radoša Bajića, upućenu Lazaru Ristovskom, glumac se provodi u Berlinu s 39 godina mlađom izabranicom, Anicom Lazić, čime se mlada glumica… »
"To su gluposti..." Odgovor Lazara Ristovskog Radošu Bajiću
Dnevnik 18.07.2024
Glumac Lazar Ristovski dao je oštru i kratku reakciju na objavu svog kolege i nekadašnjeg dobrog prijatelja Radoša Bajića. Glumac i reditelj Radoš Bajić na društvenim mrežama je podelio fotografiju, sa sada bivšim prijateljem i kolegom, Lazarom… »
Stigao oštar odgovor Lazara Ristovskog Radošu Bajiću: "To su gluposti"
B92 18.07.2024
Glumac, scenarista i reditelj Radoš Bajić danas se surovim rečima obratio kolegi, i po svemu sudeći nekadašnjem prijatelju, glumcu Lazaru Ristovskom. Između ostalog on je na Instagramu napisao da ga više ne prepoznaje, a sada je stigao i odgovor od… »
To više nije čovek koga sam poznavao: Radoš Bajić duboko razočaran u Ristovskog - Gde je nestao moj najbolji drug?
Story 18.07.2024
Glumac i reditelj Radoš Bajić na društvenoj mreži Instagram objavio je fotografiju iz rane mladosti, sa svojim tada najboljim prijateljem. Radoš Bajić o Lazaru Ristovskom u opisu fotografije rekao je sledeće: - On iz Ravnog Sela, ja iz moje Medveđe… »
Radoš Bajić duboko razočaran u ristovskog: Nekadašnji prijatelj ga je i nedavno izneverio: "Imao je nešto preče"
Blic 18.07.2024
Radoš Bajić podelio je fotografiju iz mladosti na kojoj su on i njegov kolega Lazar Ristovski i između ostalog napisao da "on više nije onaj čovek kojeg je nekada poznavao". Objava Radoša Bajića je izazvala lavinu komentara na Instagramu, jer su u… »
"Sve je otišlo u pohlepu... Gde je nestao moj najbolji drug? To nije čovek koga sam poznavao": Haos na mrežama zbog Radoša…
Blic 18.07.2024
Glumac i reditelj Radoš Bajić, podelio je na društvenim mrežama fotografiju iz mladosti i objavom izazavao lavinu komentara. Radoš je, naime, podelio fotografiju sa svojim prijateljem iz mladosti, a iako nije naglasio o kome je reč, mnogi komentarišu da… »
Vesti dana »
Stefanović (SSP) o ambasadorskoj konferenciji: Vučić govorio kao Milošević pre pada s vlasti
Beta pre 11 minutajoš 36 povezanih
Upozorenje RHMZ na snežne padavine i olujni vetar u istočnoj Srbiji
Ist media pre 1 satjoš 54 povezane
uživo RAT U UKRAJINI Zelenski: Glavna bezbednosna garancija bila bi koordinisani vojni odgovor saveznika
Euronews pre 1 satjoš 41 povezana
Ovako iz drona izgleda deonica auto-puta na Moravskom koridoru koja je danas otvorena: Pogled je impresivan
Telegraf pre 31 minutajoš 19 povezanih