Повезане вести
"Одбио ме је, а онда ме молио да му напишем улогу": Детаљи односа Радоша Бајића и Лазара Ристовског: "Моји другови нису били…
Блиц 18.07.2024
Радош Бајић изненадио је домаћу јавност објавивши на Инстаграму да је разочаран у колегу и некадашњег доброг пријатеља Лазара Ристовског. Двојица глумаца су колеге с класе, а током студентских дана су били веома блиски, што је… »
Где нестаде 50 година пријатељства: Радош Бајић завапио, Боже сачувај нам душу и образ, а Ристовски му одбрусио
Свет & Скандал 18.07.2024
Објава Радоша Бајића о Лазару Ристовском изазвала велику пажњу Док домаћа јавност не престаје да коментарише објаву Радоша Бајића, упућену Лазару Ристовском, глумац се проводи у Берлину с 39 година млађом изабраницом, Аницом… »
"То су глупости..." Одговор Лазара Ристовског Радошу Бајићу
Дневник 18.07.2024
Глумац Лазар Ристовски дао је оштру и кратку реакцију на објаву свог колеге и некадашњег доброг пријатеља Радоша Бајића. Глумац и редитељ Радош Бајић на друштвеним мрежама је поделио фотографију, са сада бившим пријатељем и… »
Стигао оштар одговор Лазара Ристовског Радошу Бајићу: "То су глупости"
Б92 18.07.2024
Глумац, сценариста и редитељ Радош Бајић данас се суровим речима обратио колеги, и по свему судећи некадашњем пријатељу, глумцу Лазару Ристовском. Између осталог он је на Инстаграму написао да га више не препознаје, а сада је… »
То више није човек кога сам познавао: Радош Бајић дубоко разочаран у Ристовског - Где је нестао мој најбољи друг?
Стори 18.07.2024
Глумац и редитељ Радош Бајић на друштвеној мрежи Инстаграм објавио је фотографију из ране младости, са својим тада најбољим пријатељем. Радош Бајић о Лазару Ристовском у опису фотографије рекао је следеће: - Он из Равног Села… »
Радош Бајић дубоко разочаран у ристовског: Некадашњи пријатељ га је и недавно изневерио: "Имао је нешто прече"
Блиц 18.07.2024
Радош Бајић поделио је фотографију из младости на којој су он и његов колега Лазар Ристовски и између осталог написао да "он више није онај човек којег је некада познавао". Објава Радоша Бајића је изазвала лавину коментара на… »
"Све је отишло у похлепу... Где је нестао мој најбољи друг? То није човек кога сам познавао": Хаос на мрежама због Радоша…
Блиц 18.07.2024
Глумац и редитељ Радош Бајић, поделио је на друштвеним мрежама фотографију из младости и објавом изазавао лавину коментара. Радош је, наиме, поделио фотографију са својим пријатељем из младости, а иако није нагласио о коме је… »
Вести дана »
Зеленски: Москва после избора спрема мобилизацију неколико стотина хиљада људи, укључен и Пјонгјанг
РТС пре 30 минутајош 1 повезана
Техеран: Прво испуњење наших услова па отварање Ормуза; Хути: Напали смо саудијски брод са војном опремом
РТС пре 30 минутајош 1 повезана
Времеплов: Аустроугарске трупе прешле преко Дрине - увод у Церску битку
РТВ пре 2 сатајош 1 повезана