Povezane vesti

Ovako je Lazar Ristovski odgovorio na uvrede Radoša Bajića!

Ovako je Lazar Ristovski odgovorio na uvrede Radoša Bajića!

Svet plus 18.07.2024
Lazar Ristovski, oglasio se nakon što je Radoš Bajić izneo detalje kraha njihovog prijateljstva nakon 50 godina. Mnoge je iznenadio opis fotografije koju je Radoš Bajić objavio na svom Instagram profilu. U pitanju je slika stara 50 godina, a na kojoj… »
Gde je nestao moj najbolji drug? Radoš Bajić udario na Lazara Ristovskog "to nije čovek sa kojim sam delio snove i mladost"…

Gde je nestao moj najbolji drug? Radoš Bajić udario na Lazara Ristovskog "to nije čovek sa kojim sam delio snove i mladost"…

Dnevnik 18.07.2024
Radoš Bajić je na svom Instagram profilu podelio tekst o Lazaru Ristovskom. Tekst je nazvao "Opelo za jednu mladost", a podelio ga je uz zajedničku fotografiju iz mladosti. "On iz Ravnog sela, ja iz moje Medveđe. Hodamo i jedemo - šta se našlo. On… »
"Odbio me je, a onda me molio da mu napišem ulogu": Detalji odnosa Radoša Bajića i Lazara Ristovskog: "Moji drugovi nisu…

"Odbio me je, a onda me molio da mu napišem ulogu": Detalji odnosa Radoša Bajića i Lazara Ristovskog: "Moji drugovi nisu…

Blic 18.07.2024
Radoš Bajić iznenadio je domaću javnost objavivši na Instagramu da je razočaran u kolegu i nekadašnjeg dobrog prijatelja Lazara Ristovskog. Dvojica glumaca su kolege s klase, a tokom studentskih dana su bili veoma bliski, što je Bajić i otkrio u… »
"Gluposti..." Oglasio se Lazar Ristovski nakon što ga je Radoš Bajić optužio da je pohlepan: "Gde je nestao moj drug?"

"Gluposti..." Oglasio se Lazar Ristovski nakon što ga je Radoš Bajić optužio da je pohlepan: "Gde je nestao moj drug?"

Blic 18.07.2024
Glumac Lazar Ristovski oglasio se nakon što je Radoš Bajić rekao kako ga više ne prepoznaje jer ga je obuzela pohlepa. Naime, Radoš je objavio njihovu zajedničku fotografiju iz mladosti, u svojoj objavi uopšte nije imao lepe reči za nekadašnjeg… »
Gde nestade 50 godina prijateljstva: Radoš Bajić zavapio, Bože sačuvaj nam dušu i obraz, a Ristovski mu odbrusio

Gde nestade 50 godina prijateljstva: Radoš Bajić zavapio, Bože sačuvaj nam dušu i obraz, a Ristovski mu odbrusio

Svet & Skandal 18.07.2024
Objava Radoša Bajića o Lazaru Ristovskom izazvala veliku pažnju Dok domaća javnost ne prestaje da komentariše objavu Radoša Bajića, upućenu Lazaru Ristovskom, glumac se provodi u Berlinu s 39 godina mlađom izabranicom, Anicom Lazić, čime se… »
"To više nije čovek koga sam poznavao" Radoš Bajić i Ristovski delili koru hleba, a sada... "Sve je otišlo u pohlepu i…

"To više nije čovek koga sam poznavao" Radoš Bajić i Ristovski delili koru hleba, a sada... "Sve je otišlo u pohlepu i…

Kurir 18.07.2024
Radoš Bajić progovorio je na društvenim mrežama o odnosu sa svojim klasićem Lazarom Ristovskim. Autor čuvene serije "Selo gori, a baba se češlja" objavio je na Instagramu esej "Opelo za jednu mladost", koji prenosimo u celosti. - On iz Ravnog… »
"To su gluposti..." Odgovor Lazara Ristovskog Radošu Bajiću

"To su gluposti..." Odgovor Lazara Ristovskog Radošu Bajiću

Dnevnik 18.07.2024
Glumac Lazar Ristovski dao je oštru i kratku reakciju na objavu svog kolege i nekadašnjeg dobrog prijatelja Radoša Bajića. Glumac i reditelj Radoš Bajić na društvenim mrežama je podelio fotografiju, sa sada bivšim prijateljem i kolegom, Lazarom… »
Radoš Bajić oštro o Lazaru Ristovskom: "To više nije čovek koga sam poznavao, pohlepa i bahatost" FOTO

Radoš Bajić oštro o Lazaru Ristovskom: "To više nije čovek koga sam poznavao, pohlepa i bahatost" FOTO

B92 18.07.2024
Radoš Bajić je na svom Instagram profilu podelio tekst o Lazaru Ristovskom. Tekst je nazvao "Opelo za jednu mladost", a podelio ga je uz zajedničku fotografiju iz mladosti. "On iz Ravnog sela, ja iz moje Medveđe. Hodamo i jedemo - šta se našlo. On… »
Opelo za jednu mladost: Radoš Bajić napravio opštu pometnju! Da li su ove reči upućene Lazaru Ristovskom? (FOTO)

Opelo za jednu mladost: Radoš Bajić napravio opštu pometnju! Da li su ove reči upućene Lazaru Ristovskom? (FOTO)

Svet plus 18.07.2024
Radoš Bajić, napravio je čitavu pometnju objavom na društvenoj mreži Instagram. Naš popularni glumac i reditelj, objavio je fotografiju sa svojim prijateljem iz mladosti, ali nije naglasio o kome se radi, a mnogi su posumnjali da je u pitanju Lazar… »
Stigao oštar odgovor Lazara Ristovskog Radošu Bajiću: "To su gluposti"

Stigao oštar odgovor Lazara Ristovskog Radošu Bajiću: "To su gluposti"

B92 18.07.2024
Glumac, scenarista i reditelj Radoš Bajić danas se surovim rečima obratio kolegi, i po svemu sudeći nekadašnjem prijatelju, glumcu Lazaru Ristovskom. Između ostalog on je na Instagramu napisao da ga više ne prepoznaje, a sada je stigao i odgovor od… »
To više nije čovek koga sam poznavao: Radoš Bajić duboko razočaran u Ristovskog - Gde je nestao moj najbolji drug?

To više nije čovek koga sam poznavao: Radoš Bajić duboko razočaran u Ristovskog - Gde je nestao moj najbolji drug?

Story 18.07.2024
Glumac i reditelj Radoš Bajić na društvenoj mreži Instagram objavio je fotografiju iz rane mladosti, sa svojim tada najboljim prijateljem. Radoš Bajić o Lazaru Ristovskom u opisu fotografije rekao je sledeće: - On iz Ravnog Sela, ja iz moje… »
Radoš Bajić duboko razočaran u ristovskog: Nekadašnji prijatelj ga je i nedavno izneverio: "Imao je nešto preče"

Radoš Bajić duboko razočaran u ristovskog: Nekadašnji prijatelj ga je i nedavno izneverio: "Imao je nešto preče"

Blic 18.07.2024
Radoš Bajić podelio je fotografiju iz mladosti na kojoj su on i njegov kolega Lazar Ristovski i između ostalog napisao da "on više nije onaj čovek kojeg je nekada poznavao". Objava Radoša Bajića je izazvala lavinu komentara na Instagramu, jer su u… »
"Sve je otišlo u pohlepu... Gde je nestao moj najbolji drug? To nije čovek koga sam poznavao": Haos na mrežama zbog Radoša…

"Sve je otišlo u pohlepu... Gde je nestao moj najbolji drug? To nije čovek koga sam poznavao": Haos na mrežama zbog Radoša…

Blic 18.07.2024
Glumac i reditelj Radoš Bajić, podelio je na društvenim mrežama fotografiju iz mladosti i objavom izazavao lavinu komentara. Radoš je, naime, podelio fotografiju sa svojim prijateljem iz mladosti, a iako nije naglasio o kome je reč, mnogi… »

Vesti dana »