Povezane vesti

Muzika: „Imam 36 godina, matora sam i džangrizava" - pevačica Adel najavila dugu pauzu

Muzika: „Imam 36 godina, matora sam i džangrizava" - pevačica Adel najavila dugu pauzu

Južne vesti 18.07.2024
Getty Images Adel će održati 100. koncert u Las Vegasu u novembru Britanska pevačica Adel otkrila je da planira dužu muzičku pauzu pošto završi trenutnu seriju koncerata. „Moj rezervoar je trenutno prilično prazan i uopšte ne planiram nove… »

BBC News 18.07.2024
Adel će održati 100. koncert u Las Vegasu u novembru. Britanska pevačica Adel otkrila je da planira dužu muzičku pauzu pošto završi trenutnu seriju koncerata. „Moj rezervoar je trenutno prilično prazan i uopšte ne planiram nove pesme. „Želim… »
Muzika: „Imam 36 godina, matora sam i čangrizava“ – pevačica Adel najavila dugu pauzu

Muzika: „Imam 36 godina, matora sam i čangrizava“ – pevačica Adel najavila dugu pauzu

Danas 18.07.2024
Britanska pevačica Adel otkrila je da planira dužu muzičku pauzu pošto završi trenutnu seriju koncerata. „Moj rezervoar je trenutno prilično prazan i uopšte ne planiram nove pesme. „Želim dugi odmor posle svega ovoga i da neko vreme radim… »
Muzika: "Imam 36 godina, matora sam i čangrizava" - pevačica Adel najavila dugu pauzu

Muzika: "Imam 36 godina, matora sam i čangrizava" - pevačica Adel najavila dugu pauzu

NIN 18.07.2024
Britanska pevačica Adel otkrila je da planira dužu muzičku pauzu pošto završi trenutnu seriju koncerata. "Moj rezervoar je trenutno prilično prazan i uopšte ne planiram nove pesme. "Želim dugi odmor posle svega ovoga i da neko vreme radim druge… »
Muzika: „Imam 36 godina, matora sam i čangrizava" - pevačica Adel najavila dugu pauzu

Muzika: „Imam 36 godina, matora sam i čangrizava" - pevačica Adel najavila dugu pauzu

Radio 021 18.07.2024
Adel će održati 100. koncert u Las Vegasu u novembru. Getty Images Adel će održati 100. koncert u Las Vegasu u novembru Britanska pevačica Adel otkrila je da planira dužu muzičku pauzu pošto završi trenutnu seriju koncerata. „Moj rezervoar je… »

Vesti dana »