Повезане вести

Музика: „Имам 36 година, матора сам и џангризава" - певачица Адел најавила дугу паузу

Музика: „Имам 36 година, матора сам и џангризава" - певачица Адел најавила дугу паузу

Јужне вести 18.07.2024
Гетти Имагес Адел ће одржати 100. концерт у Лас Вегасу у новембру Британска певачица Адел открила је да планира дужу музичку паузу пошто заврши тренутну серију концерата. „Мој резервоар је тренутно прилично празан и уопште не… »

BBC News 18.07.2024
Адел ће одржати 100. концерт у Лас Вегасу у новембру. Британска певачица Адел открила је да планира дужу музичку паузу пошто заврши тренутну серију концерата. „Мој резервоар је тренутно прилично празан и уопште не планирам нове… »
Музика: „Имам 36 година, матора сам и чангризава“ – певачица Адел најавила дугу паузу

Музика: „Имам 36 година, матора сам и чангризава“ – певачица Адел најавила дугу паузу

Данас 18.07.2024
Британска певачица Адел открила је да планира дужу музичку паузу пошто заврши тренутну серију концерата. „Мој резервоар је тренутно прилично празан и уопште не планирам нове песме. „Желим дуги одмор после свега овога и да неко… »
Музика: „Имам 36 година, матора сам и чангризава" - певачица Адел најавила дугу паузу

Музика: „Имам 36 година, матора сам и чангризава" - певачица Адел најавила дугу паузу

Радио 021 18.07.2024
Адел ће одржати 100. концерт у Лас Вегасу у новембру. Гетти Имагес Адел ће одржати 100. концерт у Лас Вегасу у новембру Британска певачица Адел открила је да планира дужу музичку паузу пошто заврши тренутну серију концерата. „Мој… »
Музика: "Имам 36 година, матора сам и чангризава" - певачица Адел најавила дугу паузу

Музика: "Имам 36 година, матора сам и чангризава" - певачица Адел најавила дугу паузу

НИН 18.07.2024
Британска певачица Адел открила је да планира дужу музичку паузу пошто заврши тренутну серију концерата. "Мој резервоар је тренутно прилично празан и уопште не планирам нове песме. "Желим дуги одмор после свега овога и да неко… »

Вести дана »