Povezane vesti
Muzika: „Imam 36 godina, matora sam i džangrizava" - pevačica Adel najavila dugu pauzu
Južne vesti 18.07.2024
Getty Images Adel će održati 100. koncert u Las Vegasu u novembru Britanska pevačica Adel otkrila je da planira dužu muzičku pauzu pošto završi trenutnu seriju koncerata. „Moj rezervoar je trenutno prilično prazan i uopšte ne planiram nove pesme. „Želim… »
Muzika: „Imam 36 godina, matora sam i čangrizava“ – pevačica Adel najavila dugu pauzu
Danas 18.07.2024
Britanska pevačica Adel otkrila je da planira dužu muzičku pauzu pošto završi trenutnu seriju koncerata. „Moj rezervoar je trenutno prilično prazan i uopšte ne planiram nove pesme. „Želim dugi odmor posle svega ovoga i da neko vreme radim druge kreativne… »
Muzika: "Imam 36 godina, matora sam i čangrizava" - pevačica Adel najavila dugu pauzu
NIN 18.07.2024
Britanska pevačica Adel otkrila je da planira dužu muzičku pauzu pošto završi trenutnu seriju koncerata. "Moj rezervoar je trenutno prilično prazan i uopšte ne planiram nove pesme. "Želim dugi odmor posle svega ovoga i da neko vreme radim druge kreativne… »
Vesti dana »
Kragujevac: Vremenska prognoza za predstojeći vikend (od 5. do 7. juna)
Pressek pre 2 minutajoš 10 povezanih
Povređeni tinejdžer (16) i muškarac u sudaru motocikla i automobila u Ruzveltovoj ulici
Newsmax Balkans pre 12 minutajoš 10 povezanih
Razbijanje, gaženje, katastrofa! "Orlovi" demolirani, pa razapeti u meksičkim medijima: Evo kako je ispraćena nova bruka fudbalera Srbije!
Kurir pre 17 minutajoš 13 povezanih
Odbor za kontrolu službi bezbednosti usvojio izveštaje BIA i stanje bezbednosti u Srbiji
Danas pre 7 satijoš 2 povezane