Povezane vesti
Muzika: „Imam 36 godina, matora sam i džangrizava" - pevačica Adel najavila dugu pauzu
Južne vesti 18.07.2024
Getty Images Adel će održati 100. koncert u Las Vegasu u novembru Britanska pevačica Adel otkrila je da planira dužu muzičku pauzu pošto završi trenutnu seriju koncerata. „Moj rezervoar je trenutno prilično prazan i uopšte ne planiram nove… »
Muzika: „Imam 36 godina, matora sam i džangrizava" - pevačica Adel najavila dugu pauzu
BBC News 18.07.2024
Adel će održati 100. koncert u Las Vegasu u novembru. Britanska pevačica Adel otkrila je da planira dužu muzičku pauzu pošto završi trenutnu seriju koncerata. „Moj rezervoar je trenutno prilično prazan i uopšte ne planiram nove pesme. „Želim… »
Muzika: „Imam 36 godina, matora sam i čangrizava“ – pevačica Adel najavila dugu pauzu
Danas 18.07.2024
Britanska pevačica Adel otkrila je da planira dužu muzičku pauzu pošto završi trenutnu seriju koncerata. „Moj rezervoar je trenutno prilično prazan i uopšte ne planiram nove pesme. „Želim dugi odmor posle svega ovoga i da neko vreme radim… »
Muzika: "Imam 36 godina, matora sam i čangrizava" - pevačica Adel najavila dugu pauzu
NIN 18.07.2024
Britanska pevačica Adel otkrila je da planira dužu muzičku pauzu pošto završi trenutnu seriju koncerata. "Moj rezervoar je trenutno prilično prazan i uopšte ne planiram nove pesme. "Želim dugi odmor posle svega ovoga i da neko vreme radim druge… »
Muzika: „Imam 36 godina, matora sam i čangrizava" - pevačica Adel najavila dugu pauzu
Radio 021 18.07.2024
Adel će održati 100. koncert u Las Vegasu u novembru. Getty Images Adel će održati 100. koncert u Las Vegasu u novembru Britanska pevačica Adel otkrila je da planira dužu muzičku pauzu pošto završi trenutnu seriju koncerata. „Moj rezervoar je… »
Vesti dana »

Studenti koji hoće da uče izjavili saučešće porodici Crnčević: Miloš Pavlović: Delimo njihovu i bol svih građana Srbije
Kurir pre 48 minutajoš 60 povezanih

Završena studentska blokada depoa GSP-a na Novom Beogradu, proradili svi tramvaji i 16 autobuskih linija
Danas pre 2 satajoš 71 povezana

VIDEO: Građani Niša i studenti spremili doček sa naprednjake, prilaze blokirala Žandarmerija
Radio 021 pre 54 minutajoš 34 povezane

Tužilaštvo u Skoplju: Naložena istraga protiv 27 osoba i tri pravna lica odgovorna za požar
RTV pre 3 satajoš 19 povezanih