Povezane vesti
Dačić: Ne pretimo premijer Vučević i ja narodu, već neodgovorni pojedinci i opozicione partije
NIN 18.07.2024
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da blokadom saobraćajnica i nasiljem nad građanima prete neodgovorni pojedinci i opozicione partije. "Ratko Ristić je očigledno nešto pogrešio, ne pretimo premijer Vučević i ja narodu, već neodgovorni… »
Dačić odgovorio Ristiću: „Ne pretimo ja i premijer već neodgovorni pojedinci i partije“
Danas 17.07.2024
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, reagujući na današnju izjavu prorektora Univerziteta u Beogradu Ratka Ristića, izjavio je da blokadom saobraćajnica i nasiljem građanima prete neodgovorni pojedinci i opozicione… »
Vesti dana »
Evropska komisija u izveštaju o Srbiji: Nazadovanje u oblasti demokratije, polarizacija društva produbljena, reforme usporene
Jugmedia pre 1 satjoš 45 povezanih
BLOG UŽIVO Dijana Hrka pozvala građane da joj sutra budu podrška, dok bude skup SNS-a: Jake snage Žandarmerije kod Pravnog blokiraju Jaćimovićev autobus
Nova pre 37 minutajoš 52 povezane
Poslanici ocenjuju da će izmene Zakona o jbs unaprediti izborni proces
Telegraf pre 6 satijoš 71 povezana
VJT: Vladimir Štimac saslušan zbog navodnog pozivanja na nasilnu promenu ustavnog uređenja -negirao je krivicu
N1 Info pre 9 satijoš 22 povezane
Sud odbio zahtev Tužilaštva za pritvor Vladimiru Štimcu, biće pušten na slobodu
Serbian News Media pre 3 satajoš 30 povezanih