Povezane vesti
Dačić: Ne pretimo premijer Vučević i ja narodu, već neodgovorni pojedinci i opozicione partije
NIN 18.07.2024
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da blokadom saobraćajnica i nasiljem nad građanima prete neodgovorni pojedinci i opozicione partije. "Ratko Ristić je očigledno nešto pogrešio, ne pretimo premijer Vučević i ja narodu, već neodgovorni… »
Dačić odgovorio Ristiću: „Ne pretimo ja i premijer već neodgovorni pojedinci i partije“
Danas 17.07.2024
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, reagujući na današnju izjavu prorektora Univerziteta u Beogradu Ratka Ristića, izjavio je da blokadom saobraćajnica i nasiljem građanima prete neodgovorni pojedinci i opozicione… »
Vesti dana »
Vremenske prilike i uslovi na putevima u Srbiji tokom vikenda 28-29. mart 2026.
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 39 povezanih
Letnje računanje vremena u Srbiji počinje 29. marta pomeranjem sata za jedan čas unapred
Naslovi.ai pre 1 satjoš 23 povezane
Tužilaštvo naložilo dodatna ispitivanja na Filozofskom fakultetu zbog smrti studentkinje
In medija pre 23 minutajoš 14 povezanih
Huti se uključili u rat na Bliskom istoku: Grupa iz Jemena koja podržava Iran potvrdila napad na Izrael
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 17 povezanih
Krvavi pir u Novom Pazaru: Starac (97) izbo dvojicu poznanika, jednom muškarcu se lekari bore za život
Blic pre 48 minutajoš 14 povezanih