Povezane vesti
Dačić: Ne pretimo premijer Vučević i ja narodu, već neodgovorni pojedinci i opozicione partije
NIN 18.07.2024
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da blokadom saobraćajnica i nasiljem nad građanima prete neodgovorni pojedinci i opozicione partije. "Ratko Ristić je očigledno nešto pogrešio, ne pretimo premijer Vučević i ja narodu, već neodgovorni… »
Dačić odgovorio Ristiću: „Ne pretimo ja i premijer već neodgovorni pojedinci i partije“
Danas 17.07.2024
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, reagujući na današnju izjavu prorektora Univerziteta u Beogradu Ratka Ristića, izjavio je da blokadom saobraćajnica i nasiljem građanima prete neodgovorni pojedinci i opozicione… »
Vesti dana »
(VIDEO) Saša Obradović posebno istakao jednog igrača svog tima: Ja se raspadam, mogu da zamislim kako je njima
Danas pre 1 satjoš 4 povezane
(Video) "Samo mu je suza krenula" Otac je Milanu Miloševiću pred smrt priznao da se kaje, a stariji brat je izvršio samoubistvo: "Okačio se za cevi od radijatora"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Kurti o suđenju Tačiju: OVK vodila pravedan rat i antikolonijalni ustanak
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
Inspekcija ispituje da li je napravljen propust u lečenju devojčice iz Čačka koja je preminula nakon operacije krajnika
Danas pre 5 satijoš 1 povezana