Povezane vesti
Dačić: Ne pretimo premijer Vučević i ja narodu, već neodgovorni pojedinci i opozicione partije
NIN 18.07.2024
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da blokadom saobraćajnica i nasiljem nad građanima prete neodgovorni pojedinci i opozicione partije. "Ratko Ristić je očigledno nešto pogrešio, ne pretimo premijer Vučević i ja narodu, već neodgovorni… »
Dačić odgovorio Ristiću: „Ne pretimo ja i premijer već neodgovorni pojedinci i partije“
Danas 17.07.2024
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, reagujući na današnju izjavu prorektora Univerziteta u Beogradu Ratka Ristića, izjavio je da blokadom saobraćajnica i nasiljem građanima prete neodgovorni pojedinci i opozicione… »
Vesti dana »
UKRAJINSKA KRIZA Napad na Dnjepropetrovsku oblast, poginule dve osobe; Orban kritikovao plan EU da 20 odsto budžeta ide Ukrajini
RTV pre 3 minutajoš 2 povezane
Vremenska prognoza za 2. novembar: U najtoplijem delu dana i do 26 stepeni
Mondo pre 1 satjoš 4 povezane
Crveno-beli traže put za izlazak iz krize: Evo gde možete pratiti prenos meča Crvena zvezda - Radnik
Kurir pre 17 minutajoš 5 povezanih
Al Džazira o komemorativnom skupu u Novom Sadu: Pad nadstrešnice simbol duboko ukorenjene korupcije
Danas pre 5 satijoš 5 povezanih