Povezane vesti
Dačić: Ne pretimo premijer Vučević i ja narodu, već neodgovorni pojedinci i opozicione partije
NIN 18.07.2024
Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da blokadom saobraćajnica i nasiljem nad građanima prete neodgovorni pojedinci i opozicione partije. "Ratko Ristić je očigledno nešto pogrešio, ne pretimo premijer Vučević i ja narodu, već neodgovorni… »
Dačić odgovorio Ristiću: „Ne pretimo ja i premijer već neodgovorni pojedinci i partije“
Danas 17.07.2024
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić, reagujući na današnju izjavu prorektora Univerziteta u Beogradu Ratka Ristića, izjavio je da blokadom saobraćajnica i nasiljem građanima prete neodgovorni pojedinci i opozicione… »
Vesti dana »

Aleksandra i Milovan se žestoko pokačili: Sofija dobacila: "Je l' se zbog mene prepirete?", ovo niste videli na TV-u u finalu Elite (video)
Blic pre 2 minutajoš 42 povezane

Nenad Marinković Gastoz POBEDNIK ELITE 8, sestra Aneli Ahmić preti Pinku tužbom
Svet & Skandal pre 12 minutajoš 12 povezanih

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 4 satijoš 13 povezanih

Amerika mu sprema zamenu, a on želi direktan susret sa Putinom: Predložio novi krug pregovora već sledeće nedelje
Mondo pre 6 minutajoš 11 povezanih

Vremenska prognoza za 20 jul: Sunčano, sa temperaturom do 36 stepeni, popodne mogući pljuskovi
Mondo pre 3 satajoš 8 povezanih