Povezane vesti
Pavle Petrović za NIN: Iz medija sam saznao da će se razgovarati o novom predsedniku Fiskalnog saveta
NIN 18.07.2024
Blagoje Paunović, profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu, kandidovan je za predsednika Fiskalnog saveta Srbije, rečeno je danas na sednici Odbora Skupštine Srbije za finansije, budžet i kontrolu trošenja javnih sredstava. Pavle Petrović… »
Pavle Petrović potvrdio: "Nije mi ponuđeno da ostanem u Fiskalnom savetu"
Blic 18.07.2024
Pavle Petrović, aktuelni predsednik Fiskalnog saveta Srbije, potvrdio je za “Blic Biznis” da mu nije ponuđeno da ponovo obavlja ovu funkciju. - Meni je drugi mandat predsednika Fiskalnog saveta istekao prošle godine i sada treba da se izabere novi… »
Smena Pavla Petrovića: Ko je novi predsednik Fiskalnog saveta
Vreme 18.07.2024
Pavle Petrović neće više biti na čelu Fiskalnog saveta, pod njegovim rukovodstvom poslednje državne instuticije sa kičmom. Aleksandar Vučić je za njegovog naslednika predložio profesora ekonomije Blagoja Paunovića. Od osnivanja Fiskalnog saveta… »
Vesti dana »
Ukrajina i Moldavija produbljuju saradnju; Sijarto: Mađarska neće plaćati cenu ratova drugih naroda
RTS pre 32 minutajoš 3 povezane
Evo koliko godina robije preti ženi koja je ljubavniku prosula kiselinu po genitalijama: Muškarac umro posle mesec dana borbe, ona danas uhapšena
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Tramp šokirao još jednom odlukom: Obustavljena obrada zahteva za pasoše za transrodne osobe: Oglasio se Stejt department
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Srbija uživa u toplom januaru: Prognoza vremena za 26. januar 2025.
Glas juga pre 1 satjoš 3 povezane