Povezane vesti
Trampova unuka: Bila sam šokirana kada sam čula da je moj deda ranjen
Politika 18.07.2024
MILVOKI – Unuka bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, 17-godišnja Kai, danas je u obraćanju tokom Nacionalne republikanske konvencije u Milvokiju ispričala o šoku koji je doživela kada je čula za atentat i da je njen deda ranjen. “Samo sam želela… »
Trampova unuka: Bila sam šokirana kada sam čula da je moj deda ranjen
NIN 18.07.2024
Unuka bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, 17-godišnja Kai je u obraćanju tokom Nacionalne republikanske konvencije u Milvokiju ispričala o šoku koji je doživela kada je čula za atentat i da je njen deda ranjen. “Samo sam želela da znam da li je… »
"Moj deda je prošao kroz pakao": Trampova unuka: On je brižan i pun ljubavi, iako ga mediji prikazuju sasvim drugačije
Blic 18.07.2024
Unuka bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, 17-godišnja Kai, u obraćanju tokom Nacionalne republikanske konvencije u Milvokiju ispričala je o šoku koji je doživela kada je čula za atentat i da je njen deda ranjen. - Samo sam želela da znam da li… »
Vesti dana »

Tramp upravo potvrdio Evo kad će se i gde sastati sa Putinom (foto/VIDEO)
Alo pre 2 satajoš 2 povezane

Vozači sa probnom dozvolom ne mogu da voze svaki automobil: Ovo je spisak dozvoljenih, a ko krši pravilo, kazne idu do 80.000 dinara
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Sastajem se s Putinom vrlo brzo, Zelenski neka se spremi da potpiše": Tramp upravo najavio razmenu teritorija: "Lokacija će mnoge usrećiti"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Jedan mladić oslobođen, drugi zadržan u pritvoru nakon incidenta na festivalu u Severnoj Mitrovici
Danas pre 4 satijoš 1 povezana