Povezane vesti
Trampova unuka: Bila sam šokirana kada sam čula da je moj deda ranjen
NIN 18.07.2024
Unuka bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, 17-godišnja Kai je u obraćanju tokom Nacionalne republikanske konvencije u Milvokiju ispričala o šoku koji je doživela kada je čula za atentat i da je njen deda ranjen. “Samo sam želela da znam da li je… »
"Moj deda je prošao kroz pakao": Trampova unuka: On je brižan i pun ljubavi, iako ga mediji prikazuju sasvim drugačije
Blic 18.07.2024
Unuka bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, 17-godišnja Kai, u obraćanju tokom Nacionalne republikanske konvencije u Milvokiju ispričala je o šoku koji je doživela kada je čula za atentat i da je njen deda ranjen. - Samo sam želela da znam da li… »
Vesti dana »
Kandidatkinja za generalnog direktora RTS-a za UNS: Konkurs sproveden mimo zakona, pravdu će tražiti pred sudom
Danas pre 14 minutajoš 31 povezana
Proizvođači mleka blokirali Ibarsku magistralu u Mrčajevcima i prosuli tone mleka
Morava info pre 54 minutajoš 30 povezanih
Direktor čačanske Bolnice podneo ostavku posle protesta građana zbog smrti devojčice nakon operacije
Serbian News Media pre 1 satjoš 27 povezanih
Maja (12) se bori za život: Devojčica ranjena u glavu i vrat u masakru kanadskoj školi, majka se obratila potresnom porukom: "Molim vas, molite se za moju bebu"
Blic pre 39 minutajoš 44 povezane
Ministarstvo odbrane: Sastanak Albanije, Hrvatske i Prištine pretnja stabilnosti regiona
NIN pre 1 satjoš 17 povezanih