Povezane vesti
Trampova unuka: Bila sam šokirana kada sam čula da je moj deda ranjen
Politika 18.07.2024
MILVOKI – Unuka bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, 17-godišnja Kai, danas je u obraćanju tokom Nacionalne republikanske konvencije u Milvokiju ispričala o šoku koji je doživela kada je čula za atentat i da je njen deda ranjen. “Samo… »
Trampova unuka: Bila sam šokirana kada sam čula da je moj deda ranjen
NIN 18.07.2024
Unuka bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, 17-godišnja Kai je u obraćanju tokom Nacionalne republikanske konvencije u Milvokiju ispričala o šoku koji je doživela kada je čula za atentat i da je njen deda ranjen. “Samo sam želela da znam… »
"Moj deda je prošao kroz pakao": Trampova unuka: On je brižan i pun ljubavi, iako ga mediji prikazuju sasvim drugačije
Blic 18.07.2024
Unuka bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, 17-godišnja Kai, u obraćanju tokom Nacionalne republikanske konvencije u Milvokiju ispričala je o šoku koji je doživela kada je čula za atentat i da je njen deda ranjen. - Samo sam želela da znam… »
Vesti dana »
Milica Veličković ušla u "Elitu", Terza prebledeo kad ju je ugledao na vratima: Nastao muk za crnim stolom, glas joj drhti, a tek da vidite Sofijinu reakciju
Blic pre 4 satijoš 7 povezanih
Policija u Gruziji opet pokušava da razbije demonstracije u Tbilisiju
Beta pre 4 satijoš 5 povezanih
Ko je Radivoje Stojković, direktor novosadske Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“?
Danas pre 10 satijoš 1 povezana