Povezane vesti
Trampova unuka: Bila sam šokirana kada sam čula da je moj deda ranjen
Politika 18.07.2024
MILVOKI – Unuka bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, 17-godišnja Kai, danas je u obraćanju tokom Nacionalne republikanske konvencije u Milvokiju ispričala o šoku koji je doživela kada je čula za atentat i da je njen deda ranjen. “Samo sam želela… »
Trampova unuka: Bila sam šokirana kada sam čula da je moj deda ranjen
NIN 18.07.2024
Unuka bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, 17-godišnja Kai je u obraćanju tokom Nacionalne republikanske konvencije u Milvokiju ispričala o šoku koji je doživela kada je čula za atentat i da je njen deda ranjen. “Samo sam želela da znam da li je… »
"Moj deda je prošao kroz pakao": Trampova unuka: On je brižan i pun ljubavi, iako ga mediji prikazuju sasvim drugačije
Blic 18.07.2024
Unuka bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, 17-godišnja Kai, u obraćanju tokom Nacionalne republikanske konvencije u Milvokiju ispričala je o šoku koji je doživela kada je čula za atentat i da je njen deda ranjen. - Samo sam želela da znam da li… »
Vesti dana »
Iz luvra su kratke noge: Uhapšena dva pljačkaša - ukradeni nakit procenjen na 88 miliona evra
Pravda pre 11 minutajoš 22 povezane
RHMZ upozorio na veću količinu padavina na jugu i jugoistoku Srbije danas i sutra
Sputnik pre 15 minutajoš 25 povezanih
"Nema odmora na ovom svetu" Nikola Jokić stao pred kamere, pa citirao Tomija Šelbija! Srbin napravio šou na konferenciji za medije (video)
Kurir pre 5 minutajoš 43 povezane
Rusija uspešno testirala "nepobedivu" balističku raketu, pretela 14.000 kilometara
RTS pre 5 minutajoš 19 povezanih
(Uznemirujući video) Tragičan sudar na Novom Beogradu snimljen kamerom pogledajte kako je audi smrti prošao na crveno i usmrtio tročlanu porodicu
Dnevnik pre 11 minutajoš 71 povezana