Povezane vesti

Sudarila se dva gradska autobusa u Beogradu: Ima povređenih

Sudarila se dva gradska autobusa u Beogradu: Ima povređenih

Telegraf 18.07.2024
Na licu mesta može se videti srča. Dva gradska autobusa sudarila su se danas u Jablaničkoj ulici, izveštava IG stranica Moj Beograd. Na fotografiji koju su objavili vidi se da je došlo do naletanja dva autobusa GSP-a. Na licu mesta može se videti… »
Saobraćajka na Smederevskom putu kod Mirijeva: Motociklista se zakucao u automobil, objavljena fotografija s mesta nesreće…

Saobraćajka na Smederevskom putu kod Mirijeva: Motociklista se zakucao u automobil, objavljena fotografija s mesta nesreće…

Kurir 18.07.2024
BEOGRAD - Na Smederevskom putu u blizini beogradskog naselja Mirijevo večeras je došlo do saobraćajne nesreće kada se motociklista zakucao u automobil marke "Ševrolet". Kako se navodi na društvenim rmežama, stvara se gužva na ovoj deonici. View… »
Sudarila se dva gradska autobusa: Ima povređenih FOTO

Sudarila se dva gradska autobusa: Ima povređenih FOTO

B92 18.07.2024
Dva gradska autobusa sudarila su se danas u Jablaničkoj ulici, izvešteno je na stranici Moj Beograd na Instagramu. Na fotografiji koju su objavili vidi se da su dva autobusa Gradskog saobraćajnog preduzeća naletela jedno na drugo. Povređene su dve… »
Ima povređenih u Beogradu Sudarila se dva autobusa GSP-a! (foto)

Ima povređenih u Beogradu Sudarila se dva autobusa GSP-a! (foto)

Alo 18.07.2024
Danas na Čukarici došlo do saobraćajne nesreće u kojoj su povređne dve putnice u autobusu na liniji 52. Kako je objavljeno na Instagram stranici "moj_beo_grad_" , dva gradska autobusa sudarila su se danas u Beogradu na Čukarici u Jablaničkoj ulici… »
Povređene putnice: Sudarila se dva gradska autobusa na Čukarici (foto)

Povređene putnice: Sudarila se dva gradska autobusa na Čukarici (foto)

Blic 18.07.2024
Dva gradska autobusa sudarila su se danas na Čukarici. Kako je objavljeno na Instagram stranici moj_beo_grad_ incident se desio u Jablaničkoj ulici. - Sudar autobusa u Jablaničkoj ulici. Oba autobusa su na liniji 52, povređene dve putnice, jedna u… »

Vesti dana »