Povezane vesti
Pozvali smo Lazara Ristovskog nakon što je Radoš Bajić osuo paljbu po njemu: Evo šta nam je rekao
Telegraf 18.07.2024
Preporučujemo. Glumac i reditelj Radoš Bajić na društvenim mrežama je podelio fotografiju, sa sada bivšim prijateljem i kolegom, Lazarom Ristovskim, što je izazvalo lavinu komentara. Njegova objava je sve zaintrigirala, a mi smo tim povodom pozvala… »
"Gde je nestao moj drug koji danas čak ni meni ne bi dao zalogaj?": Radoš udario žestoko na Ristovskog
Telegraf 18.07.2024
Preporučujemo. Glumac i reditelj Radoš Bajić objavom na društvenim mrežama izazvao je lavinu komentara, o sada,, bivšem prijatelju i kolegi Lazaru Ristovskom. On je podelio fotografiju sa svojim prijateljem iz mladosti, ali nije rekao ko je u pitanju… »
Vesti dana »

(BLOG) Na poziv studenata građani se u 18 časova okupljaju na Đačkom trgu, a aktivisti SNS-a su u Vinogradima (VIDEO)
Glas Šumadije pre 1 minutjoš 32 povezane

Okupljanja protiv blokada širom Srbije: Vučić u Borči, u Vranju razvijena "trobojka" dugačka 100 metara
Euronews pre 0 minutajoš 26 povezanih

Da li je Amerika ostala bez slobode govora?! Sve protiv Trampa strogo cenzurisano, vanredno stanje za prisustvo na finalu US Opena! Dončić se oglasio posle pobede turnira: Jasna poruka nakon strašne partije!
Hot sport pre 0 minutajoš 32 povezane

Srbija eliminisana od Finske u osmini finala Evrobasketa 2025 uz kritike i povratak ekipe u Srbiju
Naslovi.ai pre 4 satijoš 94 povezane

Danas svi igraju košarku: Džile i Gruzija ne potcenjuju Fince! Dončić se oglasio posle pobede turnira: Jasna poruka nakon strašne partije!
Hot sport pre 1 minutjoš 36 povezanih