Povezane vesti
Pozvali smo Lazara Ristovskog nakon što je Radoš Bajić osuo paljbu po njemu: Evo šta nam je rekao
Telegraf 18.07.2024
Preporučujemo. Glumac i reditelj Radoš Bajić na društvenim mrežama je podelio fotografiju, sa sada bivšim prijateljem i kolegom, Lazarom Ristovskim, što je izazvalo lavinu komentara. Njegova objava je sve zaintrigirala, a mi smo tim povodom pozvala… »
"Gde je nestao moj drug koji danas čak ni meni ne bi dao zalogaj?": Radoš udario žestoko na Ristovskog
Telegraf 18.07.2024
Preporučujemo. Glumac i reditelj Radoš Bajić objavom na društvenim mrežama izazvao je lavinu komentara, o sada,, bivšem prijatelju i kolegi Lazaru Ristovskom. On je podelio fotografiju sa svojim prijateljem iz mladosti, ali nije rekao ko je u pitanju… »
Vesti dana »
Šokantan poraz Sabalenke - Ribakina je nova kraljica Australijan opena! Čudesnim preokretom srušila najbolju na planeti!
Kurir pre 16 minutajoš 35 povezanih
U Srbiji danas pretežno oblačno, sa slabom kišom ili snegom
Serbian News Media pre 2 satajoš 20 povezanih
Na više lokacija u Novom Sadu štandovi SNS-a: Rasprava građana i aktivista (VIDEO)
N1 Info pre 1 satjoš 3 povezane
Više od 200 ljudi poginulo u urušavanju rudnika: Tragedija zavila ovu zemlju u crno, preživeli imaju teške povrede, sumnja se da je broj žrtava znatno veći
Blic pre 11 satijoš 5 povezanih
Sabalenka u šoku posle poraza od Ribakine: "Ljudi, bez teksta sam sada..."
Telegraf pre 1 minutjoš 20 povezanih