Povezane vesti
„Nenadoknadiva šteta za život i zdravlje ljudi“: Nestorović traži da se zaustavi projekat „Jadar“
Pravda 18.07.2024
Poslanička grupa Mi snaga naroda prof. dr Branimir Nestorović zatražila je danas od Ustavnog suda da po hitnoj proceduri proglasi neustavnom i nezakonitom Uredbu Vlade Srbije, donetu 16. jula 2024. godine, u cilju „oživljavanja“ Prostornog plana… »
Pokret čiji je predsednik Branimir Nestorović traži od Ustavnog suda da zaustavi projekat „Jadar“
Danas 18.07.2024
Poslanička grupa „Mi snaga naroda prof. dr Branimir Nestorović“, zatražila je danas od Ustavnog suda da po hitnoj proceduri proglasi neustavnom i nezakonitom Uredbu Vlade Srbije, donetu 16. jula 2024. godine, u cilju „oživljavanja“ Prostornog… »
Kokanović pozvan u policiju zbog objave na Fejsbuku ‘da se spremi suzavac’
Radio sto plus 18.07.2024
Kokanović je aganciji Beta rekao da je pripadnicima Bezbednosne informativne agencije rekao da ne zna ko je okačio tu objavu. “Ne znamo ko je poslao tu poruku, njihov posao je da to utvrde”, rekao je Kokanović koji je četiri sata ispitivan uz… »
Nestorović podneo zahtev Ustavnom sudu da hitno proglasi neustavnom odluku Vlade o „oživljavanju“ projekta Jadar
Nova 18.07.2024
Poslanička grupa "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović" zatražila je danas od Ustavnog suda Srbije da po hitnoj proceduri proglasi neustavnom i nezakonitom Uredbu Vlade Srbije, donetu 16. jula, u cilju "oživljavanja" Prostornog plana… »
Nestorović podneo zahtev Ustavnom sudu da proglasi neustavnom odluku Vlade o „oživljavanju“ projekta Jadar
NIN 18.07.2024
Poslanička grupa "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović" zatražila je od Ustavnog suda Srbije da po hitnoj proceduri proglasi neustavnom i nezakonitom Uredbu Vlade Srbije, donetu 16. jula, u cilju "oživljavanja" Prostornog plana područja… »
Mi-Snaga naroda: Tražimo od Ustavnog suda da proglasi neustavnom uredbu Vlade u vezi jadarita
Novi magazin 18.07.2024
Poslanička grupa "Mi - Snaga naroda" Branimira Nestorovića saopštila je da je danas zatražila od Ustavnog suda da po hitnoj proceduri proglasi neustavnom i nezakonitom Uredbu Vlade Srbije, donetu 16. jula ove godine u cilju "oživljavanja" Prostornog… »
Ustavni sud ne čita Ustav
Danas 17.07.2024
Dana 11. jula 2024, Ustavni sud RS doneo je odluku po kojoj „utvrđuje se da Uredba o prestanku važenja Uredbe o utvrđivanju Prostornog plana područja posebne namene za realizaciju projekta eksploatacije i prerade minerala jadarita „Jadar“… »
Vesti dana »
Orban najavio da će pozvati Netanjahua u Mađarsku, dan nakon naloga za hapšenje MKS-a
Beta pre 3 satajoš 51 povezana
BLOG UŽIVO Akcija Zastani Srbijo: Sve je stalo na 15 minuta, učesnici protesta napadnuti na više mesta
Nova pre 19 minutajoš 44 povezane
Navijači Partizana zaustavili autobus sa igračima, Željko Obradović sa šalom izašao do vrata i poslao poruku Grobarima (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 40 povezanih
„Nepoznato se približava, rizik od globalnog sukoba realan“: Poljski premijer o ruskoj eskalaciji
Danas pre 1 satjoš 33 povezane