Повезане вести

„Ненадокнадива штета за живот и здравље људи“: Несторовић тражи да се заустави пројекат „Јадар“

„Ненадокнадива штета за живот и здравље људи“: Несторовић тражи да се заустави пројекат „Јадар“

Правда 18.07.2024
Посланичка група Ми снага народа проф. др Бранимир Несторовић затражила је данас од Уставног суда да по хитној процедури прогласи неуставном и незаконитом Уредбу Владе Србије, донету 16. јула 2024. године, у циљу „оживљавања“… »
Покрет чији је председник Бранимир Несторовић тражи од Уставног суда да заустави пројекат „Јадар“

Покрет чији је председник Бранимир Несторовић тражи од Уставног суда да заустави пројекат „Јадар“

Данас 18.07.2024
Посланичка група „Ми снага народа проф. др Бранимир Несторовић“, затражила је данас од Уставног суда да по хитној процедури прогласи неуставном и незаконитом Уредбу Владе Србије, донету 16. јула 2024. године, у циљу… »
Кокановић позван у полицију због објаве на Фејсбуку ‘да се спреми сузавац’

Кокановић позван у полицију због објаве на Фејсбуку ‘да се спреми сузавац’

Радио сто плус 18.07.2024
Кокановић је аганцији Бета рекао да је припадницима Безбедносне информативне агенције рекао да не зна ко је окачио ту објаву. “Не знамо ко је послао ту поруку, њихов посао је да то утврде”, рекао је Кокановић који је четири сата… »
Несторовић поднео захтев Уставном суду да хитно прогласи неуставном одлуку Владе о „оживљавању“ пројекта Јадар

Несторовић поднео захтев Уставном суду да хитно прогласи неуставном одлуку Владе о „оживљавању“ пројекта Јадар

Нова 18.07.2024
Посланичка група "Ми снага народа - проф. др Бранимир Несторовић" затражила је данас од Уставног суда Србије да по хитној процедури прогласи неуставном и незаконитом Уредбу Владе Србије, донету 16. јула, у циљу "оживљавања"… »
Несторовић поднео захтев Уставном суду да прогласи неуставном одлуку Владе о „оживљавању“ пројекта Јадар

Несторовић поднео захтев Уставном суду да прогласи неуставном одлуку Владе о „оживљавању“ пројекта Јадар

НИН 18.07.2024
Посланичка група "Ми снага народа - проф. др Бранимир Несторовић" затражила је од Уставног суда Србије да по хитној процедури прогласи неуставном и незаконитом Уредбу Владе Србије, донету 16. јула, у циљу "оживљавања"… »
Ми-Снага народа: Тражимо од Уставног суда да прогласи неуставном уредбу Владе у вези јадарита

Ми-Снага народа: Тражимо од Уставног суда да прогласи неуставном уредбу Владе у вези јадарита

Нови магазин 18.07.2024
Посланичка група "Ми - Снага народа" Бранимира Несторовића саопштила је да је данас затражила од Уставног суда да по хитној процедури прогласи неуставном и незаконитом Уредбу Владе Србије, донету 16. јула ове године у циљу… »
Уставни суд не чита Устав

Уставни суд не чита Устав

Данас 17.07.2024
Дана 11. јула 2024, Уставни суд РС донео је одлуку по којој „утврђује се да Уредба о престанку важења Уредбе о утврђивању Просторног плана подручја посебне намене за реализацију пројекта експлоатације и прераде минерала… »

Вести дана »