Повезане вести

Кркобабић: Михољске сусрете обележили локални специјалитети

Кркобабић: Михољске сусрете обележили локални специјалитети

Политика 18.07.2024
Дероње изабрале најбољу крофну а Житорађе – мућкалицу. „Ни незапамћено високе температуре не могу да одврате учеснике Михољских сусрета од планираних надметања и жеље да се срећу и сусрећу“, поручио је министар за бригу о… »
Кркобабић: Високе температуре нису утицале на Михољске сусрете села у Дероњама и Житорађи

Кркобабић: Високе температуре нису утицале на Михољске сусрете села у Дероњама и Житорађи

Данас 18.07.2024
Министар за бригу о селу Милан Кркобабић изјавио је данас да учеснике „Михољских сусрета села“ у Дероњама код Оџака и Житорађи код Владичиног Хана претходне недеље, нису спречиле високе температуре да учествују у… »
Кркобабић: "Михољске сусрете обележили локални специјалитети"

Кркобабић: "Михољске сусрете обележили локални специјалитети"

Б92 18.07.2024
"Ни незапамћено високе температуре не могу да одврате учеснике Михољских сусрета од планираних надметања и жеље да се срећу и сусрећу", поручио је министар за бригу о селу Милан Кркобабић. Михољски сусрети села у Дероњама… »
Дероње изабрале најбољу крофну, Житорађа – мућкалицу! Кркобабић: Михољски сусрети и локални специјалитети

Дероње изабрале најбољу крофну, Житорађа – мућкалицу! Кркобабић: Михољски сусрети и локални специјалитети

Телеграф 18.07.2024
Михољски сусрети села у Дероњама код Оџака и Житорађу код Владичиног Хана, претходне недеље, протекли су у знаку традиционалних гурманлука. "Ни незапамћено високе температуре не могу да одврате учеснике Михољских сусрета од… »

Вести дана »