Povezane vesti
Sleteo sa puta i udario u znak "stop": Saobraćajka u Braće Jerković: Automobil "lebdi" na dva točka
Blic 18.07.2024
U naselju Braće Jerković došlo je do saobraćajne nesreće kada je automobil sleteo sa puta i udario u saobraćajni znak. Kako se vidi na fotografiji objavljenoj na Instagram stranici moj_beo_grad, automobil stoji na dva točka, okrenut bočno… »
Automobil sleteo s puta i "popeo" se na stub: "Lebdi" na dva točka u Braće Jerković
Telegraf 18.07.2024
Informaciju o ovoj nezgodi prenela je IG stranica "Moj Beograd" Jedan automobil sleteo je s puta i udario u znak "STOP" u naselju Braće Jerković. Informaciju o ovoj nezgodi prenela je IG stranica "Moj Beograd". Na slici se vidi da je automobil udario u… »
Vesti dana »
U ovim delovima Srbije pašće i do 35 centimetara snega: Stižu ledene noći, a onda dugotrajna meteorološka monotonija: Evo šta to tačno znači
Blic pre 2 satajoš 19 povezanih
„Nedelja, brate, nedelja…“: Studenti vas zovu na današnji protest uz legendarni citat iz „Kengura“ (FOTO)
Nova pre 3 satajoš 16 povezanih
Strahuje se da ima mrtvih: Teška saobraćajna nesreća na ulasku u Pančevo: Hitna pomoć i vatrogasci na licu mesta
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih