Povezane vesti
„Gde je nestao moj najbolji drug, čemu pohlepa“: Kako je državni novac definitivno „presudio“ prijateljstvu Radoša…
Nova 18.07.2024
Na konkursu Filmskog centra Srbije najviše sredstava dobila je produkcijska kuća Lazara Ristovskog, a komisija je odbila projekte Zdravka Šotre, Srdana Golubovića, Danila Bećkovića, Balše Đoga, Vladimira Tagića, ali i Radoša Bajića. Da je… »
„Želim da verujem da je komisija radila savesno“: Šta o konkursu Filmskog centra na kom je odbijen kaže bivši direktor…
Nova 18.07.2024
Nisam imao priliku da vidim niti jedan od projekata koji su dobili podršku, ali želim da verujem da je komisija radila po sopstvenoj savesti vrednujući svaki pojedinačni projekat na osnovu svog znanja i iskustva, kaže za Nova.rs reditelj Gordan… »
Srđan Dragojević za Danas: „Neprijatno mi je zbog medijske intrige. Sa Srdanom sam prijatelj“
Danas 18.07.2024
Bavimo se posledicama a ne uzrocima“, smatra scenarista, dramaturg i filmski kritičar Dimitrije Vojnov, povodom napisa u medijima u vezi sa predlogom konkursne komisije Filmskog centra Srbije i Odlukom FCS o dodeli sredstava za sufinansiranje… »
Radoš Bajić o bivšem drugu Ristovskom: „To više nije čovek koga sam poznavao“; „Nemam komentar“, uzvraća Lazar
Nova 18.07.2024
Najviše novca na konkursu Filmskog centra Srbije dobila je produkcijska kuća Lazara Ristovskog, a komisija je odbila projekte Zdravka Šotre, Srdana Golubovića, Danila Bećkovića, Balše Đoga, Vladimira Tagića, ali i Radoša Bajića. Autor serije… »
Bajić na mrežama podelio sliku sa Ristovskim: „Gde je nestao moj najbolji drug koji bi danas da nikome ne da ni zalogaj…
Danas 18.07.2024
Radoš Bajić danas je objavom na svom Instagram profilu rekao šta misli o kolegi Lazaru Ristovskom. Radoš Bajić danas je objavom na Instagramu rekao šta misli o kolegi Lazaru Ristovskom, baš dva dana nakon što je Filmski centar Srbije objavio koji… »
Saopšteni rezultati prvog seta konkursa Filmskog centra Srbije Za „Veru Kroner” više od 57 miliona dinara
Dnevnik 18.07.2024
Produkcijska kuća „Zilion film“ Laze Ristovskog dobila je najviše novca na konkursu Filmskog centra Srbije, za sufinansiranje proizvodnje dugometražnih igranih filmova. Ukupno 57.040.370 ova kuća dobiće za snimanje filma „Vera Kroner“, u… »
Vesti dana »
VJT: Određeno zadržavanje odgovornim licima doma u Vojki u kojem su stradale dve osobe; Ministarstvo: U pitanju nelegalni objekat
Insajder pre 7 minutajoš 46 povezanih
Građanski apel Akademije umetnosti: Traže oslobađanje njihovog studenta uhapšenog posle protesta
Radio 021 pre 5 satijoš 3 povezane
Stiže sneg u Srbiju: Veliko zahlađenje pred nama, pa nagli skok temperature
Mondo pre 6 minutajoš 32 povezane
Vučić otkrio o čemu je pričao sa Trampom: Da on napravi Ameriku velikom, a mi Srbiju pristojnom zemljom
Nova pre 41 minutajoš 28 povezanih