Повезане вести

„Где је нестао мој најбољи друг, чему похлепа“: Како је државни новац дефинитивно „пресудио“ пријатељству Радоша Бајића и…

„Где је нестао мој најбољи друг, чему похлепа“: Како је државни новац дефинитивно „пресудио“ пријатељству Радоша Бајића и…

Нова 18.07.2024
На конкурсу Филмског центра Србије највише средстава добила је продукцијска кућа Лазара Ристовског, а комисија је одбила пројекте Здравка Шотре, Срдана Голубовића, Данила Бећковића, Балше Ђога, Владимира Тагића, али и Радоша… »
„Желим да верујем да је комисија радила савесно“: Шта о конкурсу Филмског центра на ком је одбијен каже бивши директор и…

„Желим да верујем да је комисија радила савесно“: Шта о конкурсу Филмског центра на ком је одбијен каже бивши директор и…

Нова 18.07.2024
Нисам имао прилику да видим нити један од пројеката који су добили подршку, али желим да верујем да је комисија радила по сопственој савести вреднујући сваки појединачни пројекат на основу свог знања и искуства, каже за Нова.рс… »
Срђан Драгојевић за Данас: „Непријатно ми је због медијске интриге. Са Срданом сам пријатељ“

Срђан Драгојевић за Данас: „Непријатно ми је због медијске интриге. Са Срданом сам пријатељ“

Данас 18.07.2024
Бавимо се последицама а не узроцима“, сматра сценариста, драматург и филмски критичар Димитрије Војнов, поводом написа у медијима у вези са предлогом конкурсне комисије Филмског центра Србије и Одлуком ФЦС о додели средстава за… »
Радош Бајић о бившем другу Ристовском: „То више није човек кога сам познавао“; „Немам коментар“, узвраћа Лазар

Радош Бајић о бившем другу Ристовском: „То више није човек кога сам познавао“; „Немам коментар“, узвраћа Лазар

Нова 18.07.2024
Највише новца на конкурсу Филмског центра Србије добила је продукцијска кућа Лазара Ристовског, а комисија је одбила пројекте Здравка Шотре, Срдана Голубовића, Данила Бећковића, Балше Ђога, Владимира Тагића, али и Радоша Бајића… »
Бајић на мрежама поделио слику са Ристовским: „Где је нестао мој најбољи друг који би данас да никоме не да ни залогај чак ни…

Бајић на мрежама поделио слику са Ристовским: „Где је нестао мој најбољи друг који би данас да никоме не да ни залогај чак ни…

Данас 18.07.2024
Радош Бајић данас је објавом на свом Инстаграм профилу рекао шта мисли о колеги Лазару Ристовском. Радош Бајић данас је објавом на Инстаграму рекао шта мисли о колеги Лазару Ристовском, баш два дана након што је Филмски центар… »
Саопштени резултати првог сета конкурса Филмског центра Србије За „Веру Кронер” више од 57 милиона динара

Саопштени резултати првог сета конкурса Филмског центра Србије За „Веру Кронер” више од 57 милиона динара

Дневник 18.07.2024
Продукцијска кућа „Зилион филм“ Лазе Ристовског добила је највише новца на конкурсу Филмског центра Србије, за суфинансирање производње дугометражних играних филмова. Укупно 57.040.370 ова кућа добиће за снимање филма „Вера… »

Вести дана »