Повезане вести
"Ристовски ме је одбио, А онда ме молио да му напишем улогу" Ево када је глумац први пут окренуо леђа Бајићу: "Желео сам..."…
Курир 18.07.2024
Радош Бајић је шокирао домаћу јавност објавивиши на Инстаграму да је разочаран у колегу и некадашњег доброг пријатеља Лазара Ристовског. Двојица глумаца су колеге с класе, а током студентских дана су били веома блиски, што је… »
Не хаје за разочараног пријатеља: Ристовски наставља да шокира, ево шта ради док га Радош Бајић јавно прозива (фото)
Курир 18.07.2024
Док домаћа јавност бруји о објави Радоша Бајића, који је на Инстаграму директно прозвао колегу и некадашњег доброг пријатеља, Лазара Ристовског, глумац не хаје за медијску буру. Он се проводи у Берлину с 39 година млађом… »
"То су глупости..." Оштар одговор Лазара Ристовског Радошу Бајићу: Ево шта је рекао на јавну прозивку бившег пријатеља
Курир 18.07.2024
Глумац Лазар Ристовски дао је оштру и кратку реакцију на објаву свог колеге и некадашњег доброг пријатеља Радоша Бајића. Глумац и редитељ Радош Бајић на друштвеним мрежама је поделио фотографију, са сада бившим пријатељем и… »
Вести дана »
Вучић позива земље Западног Балкана да заједно уђу у ЕУ, Црногорци кажу – чекамо вас тамо
Време пре 57 минутајош 18 повезаних
Москва критикује Зеленског због захтева да Запад гарантује безбедност избора
Политика пре 32 минутајош 19 повезаних
Хитна помоћ: Три особе тешко повређене у четири саобраћајне незгоде синоћ у Београду
НИН пре 12 минутајош 14 повезаних