Povezane vesti
Tramp se vraća; Lara Tramp: Amerikanci bi mogli večeras da vide drugačiju verziju
B92 18.07.2024
Kopredsedavajuća Republikanskog nacionalnog komiteta Lara Tramp izjavila je danas da bi Amerikanci mogli da vide "drugačiju verziju" bivšeg predsednika Donalda Trampa u njegovom govoru večeras nakon atentata u subotu. "Mislim da ćete možda večeras… »
Lara Tramp: Amerikanci bi mogli večeras da vide drugačiju verziju Donalda Trampa
Politika 18.07.2024
NjUJORK – Kopredsedavajuća Republikanskog nacionalnog komiteta Lara Tramp izjavila je danas da bi Amerikanci mogli da vide "drugačiju verziju" bivšeg predsednika Donalda Trampa u njegovom govoru večeras nakon atentata u subotu. "Mislim da ćete… »
Lara Tramp: Amerikanci bi večeras mogli da vide drugačiju verziju Donalda Trampa
Euronews 18.07.2024
Kopredsedavajuća Republikanskog nacionalnog komiteta Lara Tramp izjavila je danas da bi Amerikanci mogli da vide "drugačiju verziju" bivšeg predsednika Donalda Trampa u njegovom govoru večeras nakon atentata u subotu. "Mislim da ćete možda… »
Vesti dana »
Novi Bečej: Više stotina građana u protestu, sledeće subote veliki skup u Bečeju
Radio 021 pre 53 minutajoš 36 povezanih
Najnovije upozorenje RHMZ: Upaljeni alarmi u skoro celoj zemlji zbog dve opasne pojave: Objavljeno i kada nam tačno stiže sneg
Blic pre 6 satijoš 20 povezanih
MUP: Uhapšene dve osobe osumnjičene za napad na inspektore Ministarstva za rad u Aranđelovcu
Insajder pre 10 satijoš 6 povezanih
Svi su u šoku, izgledaju neprepoznativo: Izraelci su proveli 491 dan u paklu, danas ih je Hamas oslobodio
Telegraf pre 1 satjoš 30 povezanih