Povezane vesti
Tramp se vraća; Lara Tramp: Amerikanci bi mogli večeras da vide drugačiju verziju
B92 18.07.2024
Kopredsedavajuća Republikanskog nacionalnog komiteta Lara Tramp izjavila je danas da bi Amerikanci mogli da vide "drugačiju verziju" bivšeg predsednika Donalda Trampa u njegovom govoru večeras nakon atentata u subotu. "Mislim da ćete možda večeras videti… »
Lara Tramp: Amerikanci bi mogli večeras da vide drugačiju verziju Donalda Trampa
Politika 18.07.2024
NjUJORK – Kopredsedavajuća Republikanskog nacionalnog komiteta Lara Tramp izjavila je danas da bi Amerikanci mogli da vide "drugačiju verziju" bivšeg predsednika Donalda Trampa u njegovom govoru večeras nakon atentata u subotu. "Mislim da ćete možda… »
Lara Tramp: Amerikanci bi večeras mogli da vide drugačiju verziju Donalda Trampa
Euronews 18.07.2024
Kopredsedavajuća Republikanskog nacionalnog komiteta Lara Tramp izjavila je danas da bi Amerikanci mogli da vide "drugačiju verziju" bivšeg predsednika Donalda Trampa u njegovom govoru večeras nakon atentata u subotu. "Mislim da ćete možda večeras… »
Vesti dana »

Šest meseci od smrti Saše Popovića: Suzana plače nad grobom, sestra ljubi spomenik: "Nikada te nećemo zaboraviti" (Video)
Blic pre 1 satjoš 31 povezana

Upozorenje na pljuskove, grmljavinu i lokalni grad u Srbiji tokom vikenda
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 28 povezanih

Potpredsednik u kosovskoj skupštini iz redova srpske zajednice ponovo nije izglasan
N1 Info pre 46 minutajoš 21 povezana

Pet imena koja su obeležila meč Srbije i Portugala na Evrobasketu
BBC News pre 47 minutajoš 79 povezanih