Povezane vesti
Tramp se vraća; Lara Tramp: Amerikanci bi mogli večeras da vide drugačiju verziju
B92 18.07.2024
Kopredsedavajuća Republikanskog nacionalnog komiteta Lara Tramp izjavila je danas da bi Amerikanci mogli da vide "drugačiju verziju" bivšeg predsednika Donalda Trampa u njegovom govoru večeras nakon atentata u subotu. "Mislim da ćete možda večeras videti… »
Lara Tramp: Amerikanci bi mogli večeras da vide drugačiju verziju Donalda Trampa
Politika 18.07.2024
NjUJORK – Kopredsedavajuća Republikanskog nacionalnog komiteta Lara Tramp izjavila je danas da bi Amerikanci mogli da vide "drugačiju verziju" bivšeg predsednika Donalda Trampa u njegovom govoru večeras nakon atentata u subotu. "Mislim da ćete možda… »
Lara Tramp: Amerikanci bi večeras mogli da vide drugačiju verziju Donalda Trampa
Euronews 18.07.2024
Kopredsedavajuća Republikanskog nacionalnog komiteta Lara Tramp izjavila je danas da bi Amerikanci mogli da vide "drugačiju verziju" bivšeg predsednika Donalda Trampa u njegovom govoru večeras nakon atentata u subotu. "Mislim da ćete možda večeras… »
Vesti dana »

SAZNAJEMO Darko Lazić u trenutku saobraćajne nesreće imao više od 1,5 promila alkohola u krvi
Nova pre 7 minutajoš 76 povezanih

Promenljivo oblačno i svežije, uz košavu i kratkotrajnu kišu
Glas Zaječara pre 1 satjoš 26 povezanih

Đurić i Lavrov razgovarali o unapređenju bilateralne saradnje i "dešavanjima u Srbiji"
N1 Info pre 7 minutajoš 20 povezanih

Nije ni kročio na teren Marakane, a cela Evropa bruji o njemu: "Sa 17 je lider, traži ga Barselona"
Mondo pre 56 minutajoš 45 povezanih

Tramp traži istragu UN o 'trostrukoj sabotaži' i poručuje: 'Sramota'
BBC News pre 1 satjoš 14 povezanih