Povezane vesti
Đurić čestitao Ursuli fon der Lajen: Radujem se saradnji na putu Srbije ka EU
Politika 18.07.2024
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić čestitao je danas predsednici Evropske komisije Ursuli fon der Lajen ponovni izbor na tu funkciju i saopštio da se raduje saradnji na putu Srbije ka EU. "Oduševljen sam predstojećom saradnjom između Srbije i… »
Đurić čestitao Ursuli fon der Lajen reizbor: Radujem se saradnji na putu Srbije ka EU
Euronews 18.07.2024
Ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić čestitao je danas predsednici Evropske komisije Ursuli fon der Lajen ponovni izbor na tu funkciju i saopštio da se raduje saradnji na putu Srbije ka EU. "Oduševljen sam predstojećom saradnjom između Srbije i… »
Vesti dana »
Uhapšen vođa navijača Partizana u Nišu: Zlostavljao mladića i sve to snimao telefonom
Mondo pre 1 satjoš 26 povezanih
Autoprevoznik Jaćimović otkriva plan za blokadu Beograda: Biće više od 300 kamiona, čeka se moj znak. Vlast ne zna šta im se sprema
Nova pre 3 satajoš 13 povezanih
Tabaković (NBS): Sekundarne sankcije značile bi obustavu svih plaćanja, ne želim da kažem ništa o specijalnoj operaciji
Danas pre 3 satajoš 37 povezanih
Nemilosrdni ruski napad na zapad Ukrajine: Najmanje 25 mrtvih, desetine ranjenih
BBC News pre 2 satajoš 27 povezanih