Povezane vesti
Dečak (12) se utopio u bazenu, sat vremena pokušavali da ga ožive: Detalji tragedije u Hrvatskoj
Telegraf 18.07.2024
Nakon utvrđivanja svih okolnosti navedenog događaja biće podnet poseban izveštaj nadležnom državnom Tužilaštvu. U mestu Velika kod Požege u bazenu se utopio dečak, javila je policija. Dojavu o utapanju dobili su oko 12.30 sati. Nezvanično, radi se o… »
Tragedija u Slavoniji: U bazenu kod Požege se utopilo dete (13): Sat vremena su pokušavali da ga ožive
Blic 18.07.2024
U mestu Velika kod Požege u Hrvatskoj dete se utopilo na bazenu, javila je hrvatska policija. Kako pišu hrvatski mediji, nesrećan slučaj desio se na bazenima u Velikoj. Preminulo dete, prema prvim informacijama, rođeno je 2011. godine. "Sledi uviđaj… »
Vesti dana »

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 2 satajoš 25 povezanih

Nestabilno i vetrovito vreme u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom novog pogoršanja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 44 povezane

Evo ko je napustio skupštinu Grada tokom donošenja inicijative da se podigne spomenik stradalima u padu nadstrešnice Dina Vučinić: Potvrđeno je da im ni pomirenje, ni sećanje na žrtve nisu prioritet
Dnevnik pre 1 satjoš 23 povezane

Da li ćete mi poverovati, ili ne – Milojević pred revanš: U glavi mi je samo Linkoln, igraćemo kao da je 0:0
Dnevnik pre 31 minutajoš 45 povezanih

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 64 povezane