Povezane vesti
"Metak ga pogodio u leđa, pao je na žardinjeru, Nikolu nije video": Ispovest žene ranjenog policajca u Loznici
Telegraf 19.07.2024
"Muž me je zvao noćas oko 10 do 1 i samo mi je rekao: "Zovi hitnu, ranjen sam". To je bila rutinska kontrola, zaustavili su vozilo, uzeli dokumenta. Ubica im se smešio u lice" Gordana Ilić supruga policajca Vjekoslava Ilića, koji je ranjen kada je njegov… »
"Ubica im se smešio u lice" Supruga ranjenog Vjekoslava otkrila nove detalje pucnjave u Loznici: Dao im dokumenta, a onda…
Kurir 19.07.2024
"Muž me je zvao noćas oko 10 do 1 i samo mi je rekao: "Zovi hitnu, ranjen sam". To je bila rutinska kontrola, zaustavili su vozilo, uzeli dokumenta. Ubica im se smešio u lice", započinje ispovest Gordana, supruga Vjekoslava Ilića (50) policajca koji je… »
Vesti dana »
Novopazarski medij: Uzrok požara u fabrici u Novom Pazaru najverovatnije ljudski faktor (FOTO)
N1 Info pre 52 minutajoš 53 povezane
Poledica i orkanski udari vetra u Srbiji! RHMZ upozorava, evo kakvo vreme nas očekuje
Dnevnik pre 32 minutajoš 30 povezanih
Partizan spremio dva pojačanja za narednu sezonu, stižu reprezentativci Srbije?
Sportske.net pre 1 satjoš 26 povezanih
Evroposlanik Prebilič se sastao u Novom Sadu sa aktivistima optuženim za rušenje ustavnog poretka
Serbian News Media pre 12 minutajoš 14 povezanih