Povezane vesti
"Metak ga pogodio u leđa, pao je na žardinjeru, Nikolu nije video": Ispovest žene ranjenog policajca u Loznici
Telegraf 19.07.2024
"Muž me je zvao noćas oko 10 do 1 i samo mi je rekao: "Zovi hitnu, ranjen sam". To je bila rutinska kontrola, zaustavili su vozilo, uzeli dokumenta. Ubica im se smešio u lice" Gordana Ilić supruga policajca Vjekoslava Ilića, koji je ranjen kada je njegov… »
"Ubica im se smešio u lice" Supruga ranjenog Vjekoslava otkrila nove detalje pucnjave u Loznici: Dao im dokumenta, a onda…
Kurir 19.07.2024
"Muž me je zvao noćas oko 10 do 1 i samo mi je rekao: "Zovi hitnu, ranjen sam". To je bila rutinska kontrola, zaustavili su vozilo, uzeli dokumenta. Ubica im se smešio u lice", započinje ispovest Gordana, supruga Vjekoslava Ilića (50) policajca koji je… »
Vesti dana »
Na Batrovcima kolone duže od kilometra u obe trake, putnička vozila čekaju sat vremena; Na Horgošu bez većih zadržavanja
Insajder pre 1 satjoš 29 povezanih
Vremenska prognoza za petak, 10. april: Tokom dana sunčano, temperatura do 16 stepeni
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih
IDF: U ratnom smo stanju, nema mira sa Hezbolahom; Iran: Pregovori sa SAD uslovljeni primirjem u Libanu
RTS pre 40 minutajoš 22 povezane
Srpska pravoslavna crkva obeležava danas Veliki petak - Hristovo stradanje
NIN pre 2 satajoš 33 povezane