Povezane vesti
"Metak ga pogodio u leđa, pao je na žardinjeru, Nikolu nije video": Ispovest žene ranjenog policajca u Loznici
Telegraf 19.07.2024
"Muž me je zvao noćas oko 10 do 1 i samo mi je rekao: "Zovi hitnu, ranjen sam". To je bila rutinska kontrola, zaustavili su vozilo, uzeli dokumenta. Ubica im se smešio u lice" Gordana Ilić supruga policajca Vjekoslava Ilića, koji je ranjen kada je… »
"Ubica im se smešio u lice" Supruga ranjenog Vjekoslava otkrila nove detalje pucnjave u Loznici: Dao im dokumenta, a onda…
Kurir 19.07.2024
"Muž me je zvao noćas oko 10 do 1 i samo mi je rekao: "Zovi hitnu, ranjen sam". To je bila rutinska kontrola, zaustavili su vozilo, uzeli dokumenta. Ubica im se smešio u lice", započinje ispovest Gordana, supruga Vjekoslava Ilića (50) policajca koji… »
"Ubica im se smešio u lice": Supruga policajca Vjekoslava koji je ranjen u pucnjavi u Loznici otkrila nove detalje: "Samo im…
Blic 19.07.2024
"Muž me je zvao noćas oko 10 do 1 i samo mi je rekao: "Zovi hitnu, ranjen sam". To je bila rutinska kontrola, zaustavili su vozilo, uzeli dokumenta. Ubica im se smešio u lice", započinje ispovest za "Blic" Gordana Ilić, supruga Vjekoslava Ilića (50)… »
Vesti dana »
Oglasila se Kancelarija za KiM: Privođenje Milanovića služi Kurtiju da unese strah među Srbe
Blic pre 1 satjoš 174 povezane
Vlast i opozicija u klinču zbog gimnazijalaca u Novom Sadu: Kako su đaci završili na protestu?
NIN pre 7 satijoš 26 povezanih
(Mape) Čeka nas i do pola metra snege - već 12 sati veje bez prestanka! Najnovija vremenska prognoza, početak decembra ne donosi lepe vesti! Spremite se (foto)
Kurir pre 1 minutjoš 23 povezane
Vučević: Nedopustiva je zloupotreba maloletnika u političke svrhe
Euronews pre 4 satijoš 20 povezanih