Повезане вести
"Имао сам сина, више га немам": Потресна исповест оца убијеног полицајца Николе, у њиховом дому туга
Телеграф 19.07.2024
Како кажу они што су га познавали, бољег није било. У дворишту породице Крсмановић у Драгинцу мук. Долазе комшије, рођаци, пријатељи, сузе, тихи јецај, и неверица да њихов Никола више никада неће ту крочити. Судбина је хтела… »
"Ту где смо славили, ту га и сахрањујемо": Рођаци и кумови убијеног полицајаца неми од бола: "а хтели смо да му правимо…
Блиц 19.07.2024
У кући убијеног полицајца Николе Крсмановића (34) окупио се јуче велики број пријатеља, рођака и кумова. Болну и тешку тишину, прекида јецање и плач неутешних родитеља. Никола је погинуо као херој, храбро и достојанствено… »
"Испратио сам га на посао, а ујутру су ми јавили да је мртав": Потресне речи оца убијеног полицајца у Лозници: Није ни слутио…
Блиц 19.07.2024
Полицајац Никола Крсмановић мученички је убијен у пуцњави која се догодила у Лозници. Отац преминулог младића рекао је за "Блиц" да је ту увече сина испратио на посао, а ујутру је сазнао да мора да му спрема сахрану. Погинуо је… »
Вести дана »
"Добар дан за Кину и Русију" Калас о Трамповим царинама које прете европским земљама: "Можемо ово да решимо унутар НАТО"
Блиц пре 3 сатајош 4 повезане
Шпанија сигурна против Аустрије, Србији неопходан тријумф против Немачке
Данас пре 2 сатајош 3 повезане
Расизам, злоупотреба моћи и последице траума: Ово је једна од најпотреснијих серија на Нетфликсу снимљена по истинитој причи
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Израел се противи одбору који је саставила Америка: Нетањаху наложио да се позове Рубио
Курир пре 2 сатајош 1 повезана