Повезане вести
Мушкарац умро након туширања у хотелу, температура воде била чак 65 степени: Породица добила огромну одштету
Телеграф 19.07.2024
Из каде су га извукли партнери са којима је био у соби када су чули његово вриштање. Породица мушкарца из Тенесија, који је преминуо од задобијених повреда након што се туширао у хотелу водом чија је температута била чак 65… »
Спржила га вода док се туширао: Мушкарац умро у хотелу: Температура воде била 65 степени
Блиц 18.07.2024
Породици старијег мушкарца из Тенесија суд је досудио два милиона долара одштете због његове смрти која је уследила услед тешких опекотина задобијених у хотелу, током туширања водом чија је температура била 65 степени… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 1 сатјош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Сад: увеле санкције највећим руским нафтним компанијама: Огласио се амерички министар и осудио потезе Москве
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 2 сатајош 1 повезана