Повезане вести

Ево колики је хонорар лепом мићи! Од продукције на поклон добио аутомобил: Имам награде, али сам у ријалитију за врло мале…

Ево колики је хонорар лепом мићи! Од продукције на поклон добио аутомобил: Имам награде, али сам у ријалитију за врло мале…

Курир 19.07.2024
Лепи Мића годинама је део ријалити формата, а за разлику од других учесника, о његов приватни живот никада није стављао у први план, али је једном приликом открио колики му је хонорар. Мића је многе оставио у чуду када је… »
Ево колики је био хонорар лепом мићи у задрузи: Са женом има посебан договор око ријалитија, а ћерка му ради у Гуглу: Нећете…

Ево колики је био хонорар лепом мићи у задрузи: Са женом има посебан договор око ријалитија, а ћерка му ради у Гуглу: Нећете…

Блиц 19.07.2024
Мирослав Пржуљ, познатији као Лепи Мића, годинама уназад је учесник Задруге, а о свом приватном животу изузетно ретко говори, међутим он је једном приликом открио колики му је хонорар у ријалитију и многе оставио у чуду. - Ја… »
Откривено колики је хонорар лепом мићи у ријалитију Људи у шоку, очекивали су много већу цифру

Откривено колики је хонорар лепом мићи у ријалитију Људи у шоку, очекивали су много већу цифру

Ало 19.07.2024
Лепи Мића је шокирао бројне фанове, будући да су сви очекивали да је зарадио много више новца. Лепи Мића годинама је учесник Задруге, а једном приликом је открио колики му је хонорар у ријалитију. Лепи Мића је тада шокирао бројне… »
Сви причају о хонорару, а ево колико Лепи Мића заради у свакој сезони: Изненадио је многе када је реч о цифри

Сви причају о хонорару, а ево колико Лепи Мића заради у свакој сезони: Изненадио је многе када је реч о цифри

Телеграф 19.07.2024
Препоручујемо. Мирослав Пржуљ, познатији као Лепи Мића, годинама уназад је учесник Задруге, а својевремено је открио и колики му је хонорар, односно колико заради по сезони. Иако се многи "гађају" разним цифрама, он истиче да је… »

Вести дана »