Повезане вести

"Џелат" Србије остао без посла!

"Џелат" Србије остао без посла!

Б92 19.07.2024
Каспер Хјулманд, селектор фудбалера Данске, поднео је оставку недуго након Европског првенства у Немачкој. Хјулманд се након ЕП састао са челницима ФС Данске и обе стране су дошле до споразумног договора да се постојећи уговор… »
Хјулманд није више селектор Данске

Политика 19.07.2024
КОПЕНХАГЕН - Фудбалски савез Данске и селектор Каспер Хјулманд споразумно су данас раскинули уговор. У саопштењу савеза наводи се да је екипи потребна нова енергија након серије од седам утакмица без победе и само три постигнута… »
Каспер Хјулманд није више селектор фудбалера Данске

Каспер Хјулманд није више селектор фудбалера Данске

Дневник 19.07.2024
Фудбалски савез Данске и селектор Каспер Хјулманд споразумно су данас раскинули уговор. У саопштењу савеза наводи се да је екипи потребна нова енергија након серије од седам утакмица без победе и само три постигнута гола на… »
Још један селектор из наше групе поднео оставку: Овде се не ради о мени, него о томе шта је најбоље за тим

Још један селектор из наше групе поднео оставку: Овде се не ради о мени, него о томе шта је најбоље за тим

Спортски журнал 19.07.2024
Осећам да је најбоље за тим да дође неко ново лице са новим идејама – истакао је Каспер Хјумланд. После финалисте ЕП Енглеске (једине селекције која нас је победила на турниру) још једна репрезентација из наше групе са… »

Данас 19.07.2024
Селектор фудбалске репрезентације Данске Каспер Хјулманд поднео је оставку на ту функцију, пренео је данас Фудбалски савез те земље. „Екипи треба нова енергија. Била ми је част и привилегија да будем селектор четири године… »
Селектор Данске поднео оставку: Не ради се овде о мени

Селектор Данске поднео оставку: Не ради се овде о мени

Спорт клуб 19.07.2024
Каспер Хјулманд више није селектор фудбалске репрезентације Данске. Фудбалски савез Данске у петак је потврдио да је Каспер Хјулманд поднео оставку на место селектора А репрезентације. Хјулманд је Данску водио до полуфинала… »
Овај тренер је елиминисао Србију са Еура: Дански стручњак раскинуо уговор са репрезентацијом, иако је прошао у нокаут фазу…

Овај тренер је елиминисао Србију са Еура: Дански стручњак раскинуо уговор са репрезентацијом, иако је прошао у нокаут фазу…

Хот спорт 19.07.2024
Тврди да је потребна нова енергија! Фудбалска репрезентација Данске ће ускоро добити новог селектора, с обзиром да је Каспер Хјулманд одлучио да прекине сарадњу са Савезом. Током недавног састанка између Хјулманда и директора… »
Елиминисао Србију, па дао оставку на место селектора: „Време је за промене“

Елиминисао Србију, па дао оставку на место селектора: „Време је за промене“

Нова 19.07.2024
Селекција Данске у наредном периоду имаће новог слектора. То је епилог након одлуке Каспера Хјумланда да да оставку на ту позицију након Европског првенства. Он је након разговора с ачелницима савеза однео одлуку о споразумном… »
Џелат Србије остао без посла! Избацио "орлове", па дао отказ због лошег резултата на еуро 2024

Џелат Србије остао без посла! Избацио "орлове", па дао отказ због лошег резултата на еуро 2024

Вечерње новости 19.07.2024
Каспер Хјулманд, селектор фудбалера Данске, поднео је оставку недуго након Европског првенства у Немачкој. ФОТО: Тањуг/АП Хјулманд се након ЕП састао са челницика ФС Данске и обе стране су дошле до споразумног договора да се… »

Вести дана »