Povezane vesti
Maja o Filipu Caru: Komentarisala njegov odnos sa ćerkom, pa otkrila da li bi mu ona rodila dete
Telegraf 19.07.2024
Preporučujemo. Bivša rijaliti učesnica Maja Marinković progovorila je o odnosu sa bivšim dečkom Filipom Carem koji je nedavno dobio ćerkicu sa Aleksandrom Nikolić. Maja otkrila je šta bi uradila da je zatrudnela sa Filipom. - Da si ostala trudna sa… »
Aleks Nikolić dobija tužbu, tri meseca posle porođaja: “Igra na kartu žrtve preko mojih leđa...sad je kraj!"
Telegraf 19.07.2024
Preporučujemo. Bivše zadrugarke Maja Marinković i Aleksandra Nikolić će izgleda svoje prepirke morati da reše preko suda. Maja je sinoć, 18. julam gostovala u emisiji "Narod pita", kada je prokomentarisala Aleksandrinu izjavu - da će se se ona i Filip… »
Aleksandra Nikolić dobija krivičnu prijavu! Sve obelodanjeno u programu uživo, evo zbog čega će morati na sud!
Alo 19.07.2024
Muk u studiju nastao je kada je Maja Marinković najavila tužbu. Bivša rijaliti učesnica Maja Marinković otvoreno je govorila o svom odnosu sa bivšim dečkom Filipom Carem, koji je nedavno dobio ćerkicu sa Aleksandrom Nikolić. U jednom trenutku… »
"On je bio uz mene i pomogao mi" Maja Marinković otkrila da li bi rodila dete Filipu Caru, nastao muk u studiju!
Alo 19.07.2024
Sada je sve jasno. Kontroverzna učesnica Maja Marinković, sinoć je gostovala u emisiji, gde je govorila o svom učešću u "Eliti". - Da si ostala trudna sa Filipom da li bi zadržala dete? - upitala je Ana. - Ne znam iskreno, kada je Janjuš mene ostavio… »
Vesti dana »
Pajić (Udruženje Naše mleko): Nema razgovora sa Glamočićem, treba da se iseli iz Srbije
Beta pre 20 minutajoš 30 povezanih
Bivši princ Endru priveden zbog neprimerenog ponašanja na javnoj funkciji
Beta pre 25 minutajoš 35 povezanih
Deveti dan protesta mlekara, ponovo blokirana Ibarska magistrala u Mrčajevcima
RTS pre 45 minutajoš 18 povezanih
Završena sednica Skupštine APV, usvojeno svih šest tačaka koje su bile na dnevnom redu
RTV pre 15 minutajoš 26 povezanih
Britanski kralj podržava istragu protiv svog brata: Pravda mora biti zadovoljena
Beta pre 1 satjoš 27 povezanih