Povezane vesti
Žedna nam je stoka, a mi ne možemo normalno ni da se okupamo niti da operemo veš: Jako teško stanje sa vodosnabdevanjem u…
RINA 19.07.2024
Žedna nam je stoka, a mi ne možemo normalno ni da se okupamo niti da operemo veš: Jako teško stanje sa vodosnabdevanjem u opštini Topola, nastavljaju se noćne restrikcije Topola – Usled visokih temperatura i suše jako teško stanje sa vodosnabdevanjem je… »
Kriza sa vodom u Topoli: "Žedna nam je stoka, a mi ne možemo normalno ni da se okupamo"
Telegraf 19.07.2024
Nastavljaju se noćne restrikcije. Usled visokih temperatura i suše jako teško stanje sa vodosnabdevanjem je u opštini Topola, a zbog loše hidrološke situacije i nesrazmerne potrošnje već danima unazad na snazi su restrikcije. - Posle nedelju dana… »
Vesti dana »

Netanjahu u UN, desetine delegata napustilo salu, govor emitovan i na razglasu u Gazi
BBC News pre 1 satjoš 26 povezanih

Advokat: Orlić treba da podnese ostavku i da je BIA znala za kamp kod Loznice, i da nije
Novi magazin pre 50 minutajoš 48 povezanih

SAD nisu odobrile produženje licence za NIS posle 1. oktobra, sankcije stupaju na snagu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 101 povezana

Snažan ciklon juri prema Srbiji Udari vetra, košava i zahlađenje su samo početak- pravi haos stiže za vikend!
Alo pre 1 satjoš 36 povezanih