Povezane vesti
Šolc: Dobio sam garancije Rio Tinta da će ispuniti sve ekološke standarde
Euronews 19.07.2024
Nemački kancelar Olaf Šolc izjavio je da je razgovarao sa predstavnicima Rio Tinta o projektu "Jadar" i da je lično od predsednika kompanije tražio zalaganje da kompanija ispoštuje sve ekološke standarde pri eksploataciji rude i naveo je da je od njih… »
Šolc: Dobio sam garancije Rio Tinta da će ispuniti sve ekološke standarde
Telegraf 19.07.2024
Projekat će samo funkcionisati ako se orijentiše prema standardima koje mi smatramo ispravnim, poručio je nemački kancelar. Nemački kancelar Olaf Šolc izjavio je danas da je razgovarao sa predstavnicima Rio Tinta o projektu "Jadar" i da je lično od… »
Vesti dana »
Direktor policije: U toku istraga o smrti devojke na Filozofskom fakultetu, tužilaštvo sumnja na propuste uprave
RTV pre 20 minutajoš 88 povezanih
"Zelenski je slagao"! Marko Rubio oštro demantovao predsednika Ukrajine: SAD nisu uslovile bezbednosne garancije Kijevu
Kurir pre 1 satjoš 34 povezane
Rektorka Univerziteta umetnosti: Nemamo šta da krijemo, sednica Odbora za obrazovanje prilika za dijalog
N1 Info pre 3 satajoš 26 povezanih
Najmanje jedna osoba poginula u napadu na dve čeličane u Iranu, Arakči poručio: Osvetićemo se
Politika pre 50 minutajoš 27 povezanih
Blago poskupljenje dizela, ali dugoročna neizvesnost: Šta čeka tržište goriva? (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 134 povezane